Referenties

Jaarclub Funest (Nicaragua)

Lustrumreis Nicaragua

 

Eva L: Onze lustrumreis in Nicaragua zit er helaas alweer op.. We hebben twee fantastische weken gehad met veel activiteiten, mooie feestjes en een chille villa in SJDS als afsluiter. De boys van lustrumfiesta hebben alles tot in de puntjes geregeld en stonden 24/7 standby voor vertaalsessies, biertjes en goede tips. Een tas die kwijt raakt, doktersbezoekjes en chaotische vluchtschema’s: lustrumfiesta denkt out of the booklet! Jongens, bedankt voor deze onvergetelijke reis!! Liefs LustrumFunesta

Dispuut Laxens Näsa (Nicaragua & Honduras)

Oscar K: Lustrumfiesta, jullie hebben al onze verwachtingen voor deze reis overtroffen. Vanaf moment één zat de hele reis perfect in elkaar. Van accommodaties tot transport, eigenlijk hoefden wij nergens op te letten (behalve zelf op tijd zijn en sleutels van hotelkamers niet kwijtraken). Voorbeelden als een chickenbus, een afgehuurd hotel met vulkaanuitzicht op Ometepe en een prachtige lodge midden in de jungle van La Ceiba maken je lustrumreis écht uniek. Een zelf georganiseerde lustrumreis had nog niet eens in grote lijnen kunnen evenaren met de kwaliteit van Lustrumfiesta. Ook waren de activiteiten heel divers en wisten jullie precies wat wij vet zouden vinden, zoals het canyoning avontuur in Somoto (!).

Oscar L: Na 1,5 jaar voorbereiden heeft Lustrumfiesta een perfecte reis neergezet voor onze groep van 22 gasten. De mannen waren zeer flexibel met onze wensen, maar wisten tegelijkertijd duidelijk te maken wat we sowieso moesten gaan doen. Dit bleek bijvoorbeeld in the ‘out of the box’-overnachting bovenop de canyon van Somoto en de Jungle River Lodge. Alles is gewoon perfect geregeld: na een dag hiken staat er bij terugkomst eten en koud pils klaar.

Lustrumreis Nicaragua

 

Jaarclub Springbok (Nicaragua)

Jaarclub <span class="highlight">Funest</span> (Nicaragua) <div class="g-cols offset_default"> <div class="one-half"> </div> <div class="one-half"> Eva L: Onze lustrumreis in Nicaragua zit er helaas alweer op.. We hebben twee fantastische weken gehad met veel activiteiten, mooie feestjes en een chille villa in SJDS als afsluiter. De boys van lustrumfiesta hebben alles tot in de puntjes geregeld en stonden 24/7 standby voor vertaalsessies, biertjes en goede tips. Een tas die kwijt raakt, doktersbezoekjes en chaotische vluchtschema's: lustrumfiesta denkt out of the booklet! Jongens, bedankt voor deze onvergetelijke reis!! Liefs LustrumFunesta </div> </div> <div class="g-hr type_"" size_""">
						<span class="g-hr-h">
							<i class="fa fa-"star""></i>
						</span>
					</div>

 

Hendrik O: Zojuist terug van een geweldige trip door Nicaragua. Het feit dat deze jongens ter plaatse zijn, het land door en door kennen en dag en nacht voor je klaar staan maakt Lustrumfiesta onvergelijkbaar met een normale touroperator. Geweldige reis gehad mannen en hoop jullie nog eens te zien in de toekomst.

JC Dibs (Nicaragua)

Casper: Van vulkaan boarden, rumproeverij, een potje surfen tot aan de witte stranden van Corn Island. Alles met de perfecte pils/cultuur balans. De heren, Sascha en Jelle, weten precies wat er in welke stad gebeurt en wanneer. Ze drinken graag een biertje mee en het is zeer mooi als ze erbij zijn. Daarnaast weten ze gedurende de reis een goede balans te houden tussen professioneel en informeel. Lekker bezig gasten, tot het volgende lustrum!

Thomas: Jaja, deze mannen maken het waar. Een betaalbare operator die je reis makkelijker en chiller maakt dan nodig. Het enige waar wij nog aan hoefden te denken was bij welk restaurant we gingen eten en hoe brak we de volgende dag konden zijn. Enige problemen met lekke banden van het busje naar het vliegveld en een onnodig betaald ontbijtje werden vlekkeloos opgelost. We hebben Nicaragua zeker uitgespeeld en wie weet komen we over 5 jaar nog eens terug!

JC Baksteen (Nicaragua)

Niels: We zaten al een paar dagen in Nicaragua voor onze lustrumfiesta begon en dat verschil hebben we zeker gemerkt! De hele lustrumreis hebben we de ellende van het openbaar vervoer niet meer hoeven trotseren en ook het uitzoeken waar het meeste was te beleven was niet meer nodig. Het was echt de perfecte mix van activiteiten en snoeihard pilsen. Daarnaast was het allemaal niet eens goedkoper geweest als we het zelf geregeld hadden. Als je bezig bent met het regelen van je lustrumreis zou ik het lekker uitbesteden en er een fiesta van laten maken!

Alex: De heren van Lustrumfiesta hebben ons een geweldige tijd in Nicaragua bezorgd dankzij een goede organisatie, goede informatie en vette activiteiten. De reis was echt op maat voor ons en de jongens zelf waren erg betrokken bij ons als groep. Het was een perfecte lustrumreis en als we over vijf jaar weer naar deze regio gaan dan weten we waar we moeten zijn: bij de boys van Lustrumfiesta!

JC Helium (Guatemala)

Ellen: Lustrumfiesta kon voor ons DE overnachting boeken in de Zephyr Lodge, waar we bovendien een eigen dorm kregen met 15 meiden. En dat terwijl de eigenaar van deze lodge normaal geen groepsboekingen aanneemt. De beste locatie voor oud & nieuw midden in de natuur met een vette bar & infinity pool, it was awesome! Thanks!!

Paula: Mede dankzij de gasten van lustrumfiesta een amazing oud en nieuw gehad op de vetste locatie boven op een berg met infinity pool! Super thanks!!

Lotte: Dankzij de jongens van Lustrumfiesta twee geweldige dagen in de Zephyr Lodge gehad. Een waanzinnig mooi hostel met infinity pool en leuke gasten. We hebben hier ook oud en nieuw gevierd, wat onvergetelijk was. Dank jullie wel!


Senaat ’16/’17 W.S.C. CERES (Cuba) 


Francien: Met een groep van 8 hebben wij een super reis gehad in Cuba dankzij de mannen van Lustrumfiesta! Ons vervoer en verblijf waren top geregeld waardoor wij zorgeloos hebben kunnen genieten van al het moois wat Cuba te bieden heeft. Door tijdstekort en het gebrek aan mogelijkheden om de reis zelf vanuit Nederland te regelen hebben wij Lustrumfiesta ingeschakeld en hier geen moment spijt van gehad. In no time hebben zij voor ons een onvergetelijke reis in Cuba neergezet die we nooit zelf hadden kunnen regelen, zeker een aanrader dus, bedankt mannen!

JC Obelix (Panama)

Renaldo: Mooie reis gehad! Kees heeft ons namens Lustrumfiesta alle mooie plekken laten zien, een aanrader voor iedereen die richting midden/Zuid-Amerika wil reizen.

Thomas: Topreis gehad! Special thanks to tourguide Kees; gezellige vent en weet precies waar je wel en niet naar toe moet op basis vanwaar je zin in hebt.

Laurens: Kees heeft onze reis erg goed begeleid, heeft ons de gaafste plekker van Panama laten zien als ook geholpen waar ons beperkte Spaans tekort schoot. Verder schuift hij gezellig aan en bewaart ook afstand indien nodig.

Jan: Mooie lustrumreis gehad in Panama. Goede opbouw van de reis, goede accommodaties en ook het vervoer was uitstekend geregeld. Het was een mooi feestje!  

Lustrumcommissie XXXIII A.S.C./A.V.S.V. (Guatemala & Belize) 

Wietske: Superleuke vakantie met Lustrumfiesta! Ze weten je precies naar de juiste plekken te brengen en de allervetste activiteiten voor je te organiseren. Ze hebben heel goed door wat bij je groep past. Aanrader!

Pleuni: Oprecht top! Doordat ze zoveel tijd steken in hun klanten, zullen ze een perfecte combinatie van het vakantieland en de persoonlijke wensen samenstellen. Heel erg bedankt lustrumfiesta, wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Martijn: AANRADER! Mijn trip was perfect georganiseerd. Combinatie tussen rust en avontuur was ideaal!

College ’16/’17 R.S.C. (Panama) 

Lucas: Alweer 2 weken thuis maar nog steeds zijn wij aan het nagenieten van een prachtige reis in Panama. Op voorhand niet kunnen verwachten dat het zo’n mooie ervaring zou zijn. Lustrumfiesta, en in het bijzonder Teun, enorm bedankt voor hiervoor. Jullie hebben de reis tot in detail uitgewerkt en altijd gezorgd voor een goede balans qua betrokkenheid bij onze groep!

Jan: Deze gasten hebben veel voor ons gedaan in zeer korte tijd! Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld, helemaal geen omkijken meer naar. Thanks gasten voor al de goede zorgen!

JC El Defenitivo (Guatemala & Belize)

Niek: Afgelopen reis met Lustrumfiesta was echt waanzinnig. Je kan duidelijk merken dat de organisatie goed contact heeft met de locals wat het reizen gemakkelijk maakt. Organisatorisch zat de reis tip top in elkaar met goede locaties zoals de luxury villa’s in Atitlán (eigen jacuzzi + uitzicht op meer met vulkanen) en de Zephyr Lodge. Verder was de reis een aaneenrijging van hoogtepunten. Mijn top 3: Hike op de Acatenango met overnachting waarbij we de actieve vulkaan “Fuego” konden aanschouwen; het parapenten bij lake Atitlán en de overnight zeiltocht in Belize.

Willem: Twee weken door Tourguide Tony mee op stap genomen door Guatemala en Belize. Geweldige tijd gehad, hoogtepunt na hoogtepunt meegemaakt en zeker het aanraden waard. Jammer dat Tourguide Tony niet mee durfde toen we de Acatenango opgingen hij vond het “te koud” en hij durfde ook niet te paragliden. Gelukkig heeft hij dat ruimschoots goedgemaakt door een paar geweldige deals voor ons te regelen met wat lokale tour organisaties. Tony, bedankt!

JC Loos (Nicaragua)

Leoniek: Deze mannen zijn echt the best! Reis was zo extreem perfect op alle vlakken.. dit is alles wat je wil!

Floor: Ze hebben een groot lokaal netwerk, spelen perfect in op alle (uiteenlopende) wensen, durven ook bij te sturen bij zaken die niet zo’n goed idee zijn. Je reis niet door Lustrumfiesta laten regelen is eigenlijk gewoon geen optie!

Marlies:Top reis! Een privéjet, mega mooie hutjes op Corn Island, een dikke casa bij San Juan en alle anders heerlijke plekken. Super geregeld heren! Echt een onvergetelijke reis! Heel erg bedankt 

Rosanne: Onze tweede lustrumreis naar Nicaragua was echt fantastisch! Kon niet beter en we hebben zo intens genoten. Alles was tot in de puntjes geregeld (vervoer, o.a. eigen chicken bus, heerlijke hotels/privé villa’s en top activiteiten).