Referenties

JC Pinta (Guatemala & Belize)

Miesje: Een waanzinnige twee weken in Guatemala en Belize achter de rug, te danken aan lustrumfiesta! Bijna een jaar lang hebben wij met ze samengewerkt en alles wat ze over de activiteiten, hotels en het programma vertelden hebben ze meer dan waargemaakt. Meerdere malen konden wij onze ogen niet geloven als wij weer op een plekje aankwamen. Wij hebben in een prachtige villa geslapen, een party backpackershostel, in een tentje op een vulkaan en op een onbewoond eiland! Onze reis eindigde met een 4 gangen diner op het strand van Belize, bereid door een lokale topchef! Geen beter plekje om deze reis mee af te sluiten! Jelle heeft ons twee weken perfect begeleid. Of het nou inchecken was, het vervoer regelen, leuke tentjes en barretjes aanraden of de hele groep voorzien van voldoende drankjes, onze personal butler stond voor ons klaar! Onwijs bedankt voor deze onvergetelijke reis!

Anne-Romee: De afgelopen twee weken hebben wij een fantastische lustrumreis in Guatemala en Belize gehad. Door alle goede zorgen van de mannen van Lustrumfiesta hebben we tijdens deze reis non-stop kunnen genieten, zonder ook maar één seconde na te hoeven denken over logistieke zaken of andere dingen. De samenwerking voorafgaand aan de reis verliep zeer soepel. Bij het samenstellen van het programma werd er perfect ingespeeld op onze wensen, waardoor er een prachtige reis tot stand is gekomen. Ook tijdens de reis konden we moeiteloos dingen aanpassen in het programma, deze flexibiliteit vanuit Lustrumfiesta maakte dat het echt ‘onze’ reis was, waar wij zelf de touwtjes in handen hadden, met de ondersteuning en expertise van mensen die de landen door en door kennen. Eenmaal aangekomen in Guatemala werden wij op onze wenken bediend door Jelle, die ons niet alleen alle mooiste plekken van het land liet zien, maar ook voor private butler speelde, bijvoorbeeld door ons geen seconde met een leeg glas in de jacuzzi te laten zitten. Wij hebben genoten van alle bijzondere activiteiten, met als letterlijke hoogtepunt de vulkaan Fuego die wij vanaf de vulkaan Acatenango meerdere malen hebben zien uitbarsten. Elk moment van deze reis was reden voor een feestje: op 3800m hoogte, op ons eigen eiland, in een grot of gewoon langs de kant van de weg in de middle of nowhere. Dank jullie wel Lustrumfiesta, voor een fantastische reis! Wij zullen ongetwijfeld nog jaren napraten over de waanzinnige villa bij Lago Atitlan, het beerpongtoernooi en de salsales in het kleurrijke Antigua, de tequila in de Zephyr Lodge, het magische Tikal, onze nacht op een onbewoond eiland, het relaxte leventje in Caye Caulker (go slow!) en ons prachtige en overheerlijke diner op het strand op de laatste avond. Tot over vijf jaar!

JC Vliegend Hert (Colombia)

Rutger: Alle logistiek is eigenlijk vanzelf gegaan. Met name de eigen bus was echt comfortabel. Accommodaties zagen er allemaal top uit, waarbij deze steeds luxer werden gedurende onze twee weken. De laatste twee afsluiters waren echt heerlijk genieten. 

Klaas: In Bogota een mooie tijd gehad. Raften in Tobia was ook heel tof. Het vetste was de hike in Salento, juist omdat we zo`n extreem weer hadden.

JC Flits (Guatemala & Belize)

Dominique: Zojuist terug van onze lustrumreis naar Guatemala en Belize, georganiseerd door Lustrumfiesta. De samenwerking en communicatie met hen was echt top! Doordat ze deze gebieden door en door kennen hebben wij de korte 2 weken in deze landen optimaal kunnen benutten. Alle accommodaties waren top, de villa was fantastisch (!!!), ze geven tips voor de leukste restaurants en bars om te eten en drinken, zij weten de beste plekken voor gave activiteiten, en niet onbelangrijk: zij regelen het vervoer wat echt top was! (Nogmaals dank ook aan de chauffeur Carlos!!!) De reis eindigde op Belize in een heerlijk hotel. Als laatste activiteit hebben we gesnorkeld rondom het rif en hebben we al zeilend de zonsondergang van onze laatste avond gezien. Kortom: top vakantie!!! 

Lucca: Net teruggekomen van onze lustrumreis door Guatemala en Belize waar we een top tijd hebben gehad! De mannen van Lustrumfiesta weten alle leuke plekjes te vinden en waren heel behulpzaam bij het samenstellen van ons programma. Ze wisten precies op al onze wensen in te spelen en hadden goeie tips! Op de reis zelf was ook alles top geregeld, de mannen waren altijd bereikbaar en stonden altijd voor ons klaar. Lieve mannen van Lustrumfiesta, met name Jelle en Kees, bedankt voor alles!! Het was top!!

Club Mach (Guatemala, Belize & Mexico)

Joost: Na 3 en een halve week door midden Amerika te hebben getrokken op onze lustrumreis kan ik niet anders doen dan Lustrumfiesta bedanken. Dankzij hun goede zorgen hebben we in de beste hostels gezeten en de mooiste plekjes kunnen zien. Erg strak georganiseerd en een zeer prettige samenwerking! Dankjulliewel 

TomDeze gasten weten waar ze het over hebben, hebben zelf Midden-Amerika platgereisd en nemen je zeer veel moeite uit handen. Je bent verzekerd van hele chille accommodatie, hebt keuze uit vele activiteiten, en kan ter plekke altijd even bellen voor advies waar je het beste taco’s kan eten.

Jaarclub Funest (Nicaragua)

Lustrumreis Nicaragua

Eva L: Onze lustrumreis in Nicaragua zit er helaas alweer op.. We hebben twee fantastische weken gehad met veel activiteiten, mooie feestjes en een chille villa in SJDS als afsluiter. De boys van lustrumfiesta hebben alles tot in de puntjes geregeld en stonden 24/7 standby voor vertaalsessies, biertjes en goede tips. Een tas die kwijt raakt, doktersbezoekjes en chaotische vluchtschema’s: lustrumfiesta denkt out of the booklet! Jongens, bedankt voor deze onvergetelijke reis!! Liefs LustrumFunesta

JC  Knex (Guatemala & Mexico)

Olga: Wat hebben wij genoten! In twee weken tijd door het prachtige Mexico én Guatemala gereisd (nog bedankt voor deze tip, Lustrumfiesta!). De afwisseling van natuur, cultuur, actief, lui, stad, strand, fit en brak wisselden elkaar goed af. De slaapplaatsen varieerden van de mooiste villa’s tot backpackers party hostels, activiteiten (zoals salsadansen, een vulkaantocht, kooklessen en snorkelen in grotten) waren goed verzorgd en voor alles wat ontbrak kwam Keesie to the rescue!

Hannah: Lieve Lustrumfiesta, wat een top reis! Bedankt voor de goede zorgen, de leuke activiteiten en de begeleiding voor, tijdens en na de reis! We hebben genoten en zouden het zo weer doen :)!

Jaarclub Hannibal (Guatemala & Belize)

Michiel: Een fantastische ervaring gehad op de lustrumreis georganiseerd door lustrumfiesta. Bij het plannen van de reis hadden de heren een ontzettend leuke can-do mentaliteit over al onze ideeën, waardoor we een aantal hele speciale dingen mee hebben mogen maken, zoals een overnachting op een onbewoond eiland, een nacht tegenover een actieve vulkaan en een fantastische rafting tour. Alle accomodaties waren op de beste plekjes in de dorpen waar we verbleven, wat zeker heeft bijgedragen aan een topervaring. Op reis zelf was alles geregeld, en hadden we zelfs iemand mee die alle praktische zaken uit onze handen nam. Dank mannen, voor een topreis!

Dispuut Laxens Näsa (Nicaragua & Honduras)

Oscar K: Lustrumfiesta, jullie hebben al onze verwachtingen voor deze reis overtroffen. Vanaf moment één zat de hele reis perfect in elkaar. Van accommodaties tot transport, eigenlijk hoefden wij nergens op te letten (behalve zelf op tijd zijn en sleutels van hotelkamers niet kwijtraken). Voorbeelden als een chickenbus, een afgehuurd hotel met vulkaanuitzicht op Ometepe en een prachtige lodge midden in de jungle van La Ceiba maken je lustrumreis écht uniek. Een zelf georganiseerde lustrumreis had nog niet eens in grote lijnen kunnen evenaren met de kwaliteit van Lustrumfiesta. Ook waren de activiteiten heel divers en wisten jullie precies wat wij vet zouden vinden, zoals het canyoning avontuur in Somoto (!).

Oscar L: Na 1,5 jaar voorbereiden heeft Lustrumfiesta een perfecte reis neergezet voor onze groep van 22 gasten. De mannen waren zeer flexibel met onze wensen, maar wisten tegelijkertijd duidelijk te maken wat we sowieso moesten gaan doen. Dit bleek bijvoorbeeld in the ‘out of the box’-overnachting bovenop de canyon van Somoto en de Jungle River Lodge. Alles is gewoon perfect geregeld: na een dag hiken staat er bij terugkomst eten en koud pils klaar.

Lustrumreis Nicaragua

Jaarclub Springbok (Nicaragua)

Jaarclub <span class="highlight">Funest</span> (Nicaragua) <div class="g-cols offset_default"> <div class="one-half"> </div> <div class="one-half"> Eva L: Onze lustrumreis in Nicaragua zit er helaas alweer op.. We hebben twee fantastische weken gehad met veel activiteiten, mooie feestjes en een chille villa in SJDS als afsluiter. De boys van lustrumfiesta hebben alles tot in de puntjes geregeld en stonden 24/7 standby voor vertaalsessies, biertjes en goede tips. Een tas die kwijt raakt, doktersbezoekjes en chaotische vluchtschema's: lustrumfiesta denkt out of the booklet! Jongens, bedankt voor deze onvergetelijke reis!! Liefs LustrumFunesta </div> </div> <div class="g-hr type_"" size_""">
						<span class="g-hr-h">
							<i class="fa fa-"star""></i>
						</span>
					</div>

Hendrik O: Zojuist terug van een geweldige trip door Nicaragua. Het feit dat deze jongens ter plaatse zijn, het land door en door kennen en dag en nacht voor je klaar staan maakt Lustrumfiesta onvergelijkbaar met een normale touroperator. Geweldige reis gehad mannen en hoop jullie nog eens te zien in de toekomst.

JC Dibs (Nicaragua)

Casper: Van vulkaan boarden, rumproeverij, een potje surfen tot aan de witte stranden van Corn Island. Alles met de perfecte pils/cultuur balans. De heren, Sascha en Jelle, weten precies wat er in welke stad gebeurt en wanneer. Ze drinken graag een biertje mee en het is zeer mooi als ze erbij zijn. Daarnaast weten ze gedurende de reis een goede balans te houden tussen professioneel en informeel. Lekker bezig gasten, tot het volgende lustrum!

Thomas: Jaja, deze mannen maken het waar. Een betaalbare operator die je reis makkelijker en chiller maakt dan nodig. Het enige waar wij nog aan hoefden te denken was bij welk restaurant we gingen eten en hoe brak we de volgende dag konden zijn. Enige problemen met lekke banden van het busje naar het vliegveld en een onnodig betaald ontbijtje werden vlekkeloos opgelost. We hebben Nicaragua zeker uitgespeeld en wie weet komen we over 5 jaar nog eens terug!

JC Boef (Guatemala & Belize)

Vera: Hele leuke lustrumreis gehad door Guatemala en Belize! Lustrumfiesta had alles tot in de puntjes geregeld en we hoefden nooit ergens te wachten. Alles was goed georganiseerd en het was erg fijn dat Lustrumfiesta altijd bereikbaar en zelfs aanwezig was voor hulp. Echt een voordeel dat Lustrumfiesta zo betrokken is en plaatselijk aanwezig was. Ook ons systeem van dagverantwoordelijken werd super goed opgepakt. Hoogtepunt was onze heerlijke villa bij Atitlan. Al met al een hele leuke reis en ik kan Lustrumfiesta heel erg aanraden!

Ammelien: De lustrumreis van mijn club was door Lustrumfiesta helemaal top geregeld. Ik was onder de indruk van de stiptheid van de organisatie, dat overal waar we wilden vertrekken het busje al klaar stond, de guide al stond te wachten of de boot al was geregeld. Jelle en Kees waren altijd aanwezig of bereikbaar tijdens de reis. Zeker een aanrader voor je lustrumreis!

JC Baksteen (Nicaragua)

Niels: We zaten al een paar dagen in Nicaragua voor onze lustrumfiesta begon en dat verschil hebben we zeker gemerkt! De hele lustrumreis hebben we de ellende van het openbaar vervoer niet meer hoeven trotseren en ook het uitzoeken waar het meeste was te beleven was niet meer nodig. Het was echt de perfecte mix van activiteiten en snoeihard pilsen. Daarnaast was het allemaal niet eens goedkoper geweest als we het zelf geregeld hadden. Als je bezig bent met het regelen van je lustrumreis zou ik het lekker uitbesteden en er een fiesta van laten maken!

Alex: De heren van Lustrumfiesta hebben ons een geweldige tijd in Nicaragua bezorgd dankzij een goede organisatie, goede informatie en vette activiteiten. De reis was echt op maat voor ons en de jongens zelf waren erg betrokken bij ons als groep. Het was een perfecte lustrumreis en als we over vijf jaar weer naar deze regio gaan dan weten we waar we moeten zijn: bij de boys van Lustrumfiesta!

JC Helium (Guatemala)

Ellen: Lustrumfiesta kon voor ons DE overnachting boeken in de Zephyr Lodge, waar we bovendien een eigen dorm kregen met 15 meiden. En dat terwijl de eigenaar van deze lodge normaal geen groepsboekingen aanneemt. De beste locatie voor oud & nieuw midden in de natuur met een vette bar & infinity pool, it was awesome! Thanks!!

Paula: Mede dankzij de gasten van lustrumfiesta een amazing oud en nieuw gehad op de vetste locatie boven op een berg met infinity pool! Super thanks!!

Lotte: Dankzij de jongens van Lustrumfiesta twee geweldige dagen in de Zephyr Lodge gehad. Een waanzinnig mooi hostel met infinity pool en leuke gasten. We hebben hier ook oud en nieuw gevierd, wat onvergetelijk was. Dank jullie wel!


Senaat ’16/’17 W.S.C. CERES (Cuba) 


Francien: Met een groep van 8 hebben wij een super reis gehad in Cuba dankzij de mannen van Lustrumfiesta! Ons vervoer en verblijf waren top geregeld waardoor wij zorgeloos hebben kunnen genieten van al het moois wat Cuba te bieden heeft. Door tijdstekort en het gebrek aan mogelijkheden om de reis zelf vanuit Nederland te regelen hebben wij Lustrumfiesta ingeschakeld en hier geen moment spijt van gehad. In no time hebben zij voor ons een onvergetelijke reis in Cuba neergezet die we nooit zelf hadden kunnen regelen, zeker een aanrader dus, bedankt mannen!

JC Obelix (Panama)

Renaldo: Mooie reis gehad! Kees heeft ons namens Lustrumfiesta alle mooie plekken laten zien, een aanrader voor iedereen die richting midden/Zuid-Amerika wil reizen.

Thomas: Topreis gehad! Special thanks to tourguide Kees; gezellige vent en weet precies waar je wel en niet naar toe moet op basis vanwaar je zin in hebt.

Laurens: Kees heeft onze reis erg goed begeleid, heeft ons de gaafste plekker van Panama laten zien als ook geholpen waar ons beperkte Spaans tekort schoot. Verder schuift hij gezellig aan en bewaart ook afstand indien nodig.

Jan: Mooie lustrumreis gehad in Panama. Goede opbouw van de reis, goede accommodaties en ook het vervoer was uitstekend geregeld. Het was een mooi feestje!  

Lustrumcommissie XXXIII A.S.C./A.V.S.V. (Guatemala & Belize) 

Wietske: Superleuke vakantie met Lustrumfiesta! Ze weten je precies naar de juiste plekken te brengen en de allervetste activiteiten voor je te organiseren. Ze hebben heel goed door wat bij je groep past. Aanrader!

Pleuni: Oprecht top! Doordat ze zoveel tijd steken in hun klanten, zullen ze een perfecte combinatie van het vakantieland en de persoonlijke wensen samenstellen. Heel erg bedankt lustrumfiesta, wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Martijn: AANRADER! Mijn trip was perfect georganiseerd. Combinatie tussen rust en avontuur was ideaal!

College ’16/’17 R.S.C. (Panama) 

Lucas: Alweer 2 weken thuis maar nog steeds zijn wij aan het nagenieten van een prachtige reis in Panama. Op voorhand niet kunnen verwachten dat het zo’n mooie ervaring zou zijn. Lustrumfiesta, en in het bijzonder Teun, enorm bedankt voor hiervoor. Jullie hebben de reis tot in detail uitgewerkt en altijd gezorgd voor een goede balans qua betrokkenheid bij onze groep!

Jan: Deze gasten hebben veel voor ons gedaan in zeer korte tijd! Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld, helemaal geen omkijken meer naar. Thanks gasten voor al de goede zorgen!

JC El Defenitivo (Guatemala & Belize)

Niek: Afgelopen reis met Lustrumfiesta was echt waanzinnig. Je kan duidelijk merken dat de organisatie goed contact heeft met de locals wat het reizen gemakkelijk maakt. Organisatorisch zat de reis tip top in elkaar met goede locaties zoals de luxury villa’s in Atitlán (eigen jacuzzi + uitzicht op meer met vulkanen) en de Zephyr Lodge. Verder was de reis een aaneenrijging van hoogtepunten. Mijn top 3: Hike op de Acatenango met overnachting waarbij we de actieve vulkaan “Fuego” konden aanschouwen; het parapenten bij lake Atitlán en de overnight zeiltocht in Belize.

Willem: Twee weken door Tourguide Tony mee op stap genomen door Guatemala en Belize. Geweldige tijd gehad, hoogtepunt na hoogtepunt meegemaakt en zeker het aanraden waard. Jammer dat Tourguide Tony niet mee durfde toen we de Acatenango opgingen hij vond het “te koud” en hij durfde ook niet te paragliden. Gelukkig heeft hij dat ruimschoots goedgemaakt door een paar geweldige deals voor ons te regelen met wat lokale tour organisaties. Tony, bedankt!

JC Loos (Nicaragua)

Leoniek: Deze mannen zijn echt the best! Reis was zo extreem perfect op alle vlakken.. dit is alles wat je wil!

Floor: Ze hebben een groot lokaal netwerk, spelen perfect in op alle (uiteenlopende) wensen, durven ook bij te sturen bij zaken die niet zo’n goed idee zijn. Je reis niet door Lustrumfiesta laten regelen is eigenlijk gewoon geen optie!

Marlies:Top reis! Een privéjet, mega mooie hutjes op Corn Island, een dikke casa bij San Juan en alle anders heerlijke plekken. Super geregeld heren! Echt een onvergetelijke reis! Heel erg bedankt 

Rosanne: Onze tweede lustrumreis naar Nicaragua was echt fantastisch! Kon niet beter en we hebben zo intens genoten. Alles was tot in de puntjes geregeld (vervoer, o.a. eigen chicken bus, heerlijke hotels/privé villa’s en top activiteiten).

 

JC Ludique (Guatemala)

Hester: Teun, Kees, Jelle & Sascha, bedankt voor deze waanzinnige reis door Guatemala en Belize! Toen we een jaar geleden met jullie in contact kwamen, was er voor ons eigenlijk geen twijfel meer over de organisatie waarbij we onze lustrumreis zouden boeken. Waar andere organisaties ons het idee gaven dat ze alleen een contactpersoon waren tussen ons en de touroperators in het land zelf, merkten we bij Lustrumfiesta meteen dat jullie weten waar je het over hebt. Jullie kennen de vetste activiteiten, de leukste hostels en de juiste mensen, doordat jullie in Midden-Amerika wonen en alles zelf ervaren hebben. Top was de afwisseling tussen de verschillende plaatsen: stad, strand, meer, jungle, cultuur en eiland. Guatemala is een waanzinnig land met lieve mensen en jullie zorgden voor de perfecte mix van alles wat wij in een reis zochten! Hoogtepunten voor mij waren de tour door en rondom Antigua door Ceci, de feestjes in Driftwood Surfer, de zonsopgang bij Lake Atitlan, de tour bij Semuc Champey en de surprise party die mijn club organiseerde voor mijn verjaardag in Belize <3. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van een van de leukste zomers ooit!

JC Icoon (Guatemala & Belize)

Willemijn: Onze reis door Guatemala en Belize was super geregeld. Samenwerking was fijn en super persoonlijk waardoor wij a la minute alles om konden zetten naar onze wens. Lustrumfiesta bedankt!

Nadia: Heerlijke open kerels die weten wat ze doen, en er alles voor over hebben om te zorgen dat je een geweldig top tijd tegemoet gaat! GRANDIOOS.

Vivian: Lieve Jelle, Teun, Sacha en Kees. Ontzettend bedankt voor onze onvergetelijke reis. Het was helemaal top! Alles zat erin; vulkaan, villa, jacuzzi, boottocht, grot, hike, stadjes, strand, party, tempels, lange busrit en lekker eten.