Reisvoorstel JC link

Wonderful peru

hola mannen van jc link,

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Wat mooi dat we jullie een voorstel mogen doen voor een waanzinnige reis naar Latijns-Amerika. Peru is ook echt een van de vetste landen voor je lustrumreis; een mix van cultuur, dikke overnight hikes en vette outdoor activities, wonderschoon woestijnlandschap dat afgewisseld wordt met de indrukwekkende amazone jungle, heerlijke stranden, exotische dieren, mooie koloniale steden als Arequipa en Cusco, bruisende metropool Lima en enorm veel gezellige restaurantjes en barren waar je heerlijk kan eten, drinken en de heupjes los kan gooien op de heerlijke salsa of bachata muziek. Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en Peru is echt een heel gaaf land.

We hebben een aantal waanzinnige activiteiten voor jullie in petto: een city tour door Lima, een salsales, een super dikke 4-day/3-night jungle trail met o.a. ziplinen en raften, een bezoek aan het beroemde Machu Picchu, een overnight hike in de Colca canyon en scheuren met buggy’s door de Huacachina woestijn. Gruwelijk!

De trip door Peru has it all! Fiesta’s, heerlijk weer, indrukwekkende landschappen, Inca ruïnes & dorpen, de mooie Pacific, meren, jungle, lieve alpaca’s en daarnaast natuurlijk de mannen van Link als elkaars gezelschap. Que Bueno! Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - lima

Aankomst!

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Hola chicos, bienvenidos a Peru. Jullie trip gaat beginnen! Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie wel verdiend na zo’n lange vlucht! Met deze bus worden jullie naar het centrum van Lima gebracht.

In de avond hebben jullie tijd om de toffe en hippe wijk waarin jullie slapen – Miraflores – zelf te verkennen of om lekker naar het strand te gaan. Lima is een wereldstad en zit dus vol met barretjes die tot diep in de nacht open zijn. Jullie kunnen ook een heel bijzonder park bezoeken, het zogeheten Cat park. Het parque central van Miraflores ontleent haar naam aan de meer dan 100 katten die in het park wonen. Zo’n 30 jaar geleden heerste er een rattenplaag in Lima, waarop de overheid besloot katten in te zetten als bestrijdingsmiddel – de rest is geschiedenis. Koop een bakje voer in het park en laat jezelf omcirkelen door tientallen katten.

Dag 2 - Cusco

city tour

Vandaag pakken jullie het vliegtuig naar Cusco, het kloppende hart van het toerisme in Peru, grotendeels omdat reizigers vanuit de hele wereld hiervandaan vertrekken voor de Inca Trail naar Machu Picchu. Desalniettemin heeft Cusco zelf ook erg veel te bieden! Doordat de stad op ruim 3000 meter hoogte ligt, kan het ’s nachts flink afkoelen. Geen stress, want overdag kan je gewoon in een t-shirtje over straat hoor! Daarbij kent ‘de keizerlijke stad’ een super bruisend nachtleven met een fijne mix tussen locals, expats en reizigers. Dat betekent dat jullie helemaal los kunnen gaan vanavond!

Máár, eerst worden jullie in de middag op sleeptouw genomen door een tourguide om het betoverende Cusco te ontdekken. Deze jonge, leuke lokale tourguide neemt jullie mee op avontuur door dit magische dorp, omringd door bergen, jungle en vol geheimen.

Dag 3 - jungle trail

DAY 1: DOWNHILLEN & RAFTEN

Hoogstwaarschijnlijk semi-brak uit de veren. Na een ontbijtje in een klein dorpje rijden jullie naar 5500+ meter hoogte. Trek warme doch sportieve kleding aan! Bovendien krijgt iedereen hier een flink harnas aan ter bescherming want jullie gaan downhillen, vet! Op mountainbikes de bergen af racen tot jullie de warmere temperaturen weer hebben bereikt. Adembenemende uitzichten, prachtige watervallen, immense bergen en natuurlijk de groene natuur waar jullie tussendoor zullen crossen. Het downhillen is over een geasfalteerde weg, dus no worries; het is zeker geschikt voor beginners. In een dorpje krijgen jullie een heerlijk soepje, sapje en een bord lokale lekkernij!

Lustrumreis Ecuador Tena Raften

Alsof er er vandaag nog niet genoeg adrenaline door jullie lichaam giert, is het na de lunch tijd om te gaan raften! In welke rivier dit precies zal zijn, hangt af van de weersomstandigheden van de desbetreffende dag. Jullie slapen in een toffe lodge met een heerlijk uitzicht! 

Dag 4 - jungle trail

DAY 2: HIKEN & THERMALE BADEN

Op dag twee van de vette jungle trail hiken jullie de hele dag door de jungle over oude inca-paden met veel indrukwekkende miradors – de Latijns-Amerikaanse benaming voor uitkijkpunten. Genieten van de geweldige natuur terwijl je langs kleine dorpjes door de bergen loopt richting de thermale baden om heerlijk te chillen.

Jullie zullen aan het einde van de dag aankomen bij deze ultieme rustplek. Er zullen verschillende baden met verschillende temperaturen zijn om het herstelproces van de spiertjes te versnellen. Bestel er een koud biertje of een verfrissende cola bij en genieten maar! Jullie zullen overnachten in een hotelletje in het dorp.

Lustrumreis Peru Inca Jungle Trek 3

Dag 5 - Jungle trail

DAY 3: ZIPLINE & HIKEN

Op de laatste dag van de trail gaan jullie een toffe zipline te doen. Je hangt aan een kabel en zweeft tussen de bergen en bomen door de natuur heen. Zelfs voor de echte adrenaline hunters blijft dit best spannend, maar gelukkig erg veilig.

Hierna vervolgen jullie je weg naar een dorpje dat Aguas Calientes heet, deze route is zo’n 12 kilometer. Hier zijn wederom heetwaterbronnen, maar dit gezellige stadje heeft ook veel leuke restaurantjes. Dit is tevens het vertrekpunt voor jullie korte wandeling naar het prachtige Machu Picchu.

Dag 6 - cusco

Machu picchu

Moment suprême; vandaag gaan jullie naar het enige echte Machu Picchu. Vandaag zullen jullie even heel vroeg moeten opstaan om de zonsopgang van deze magische plek te aanschouwen. Zoals jullie wel zullen begrijpen, is dit echter volledig de moeite waard! Het verhaal – of liever gezegd verhalen – zijn ook razend interessant.

Jarenlang wisten de Inca’s deze plek geheim te houden voor de Spaanse bezetters en niemand weet precies waar deze Inca ruïnes nou precies voor bedoeld waren. Wellicht ontrafelen jullie het mysterie? Hierna rijden jullie terug naar Cusco om bij te komen. Voor 10 dollar heb je hier al een heerlijke massage, om jullie vermoeide spiertjes de nodige rust te geven. Ik gok dat Jan dat wel nodig zal hebben, hehe.

Dag 7 - cusco

vrij dagje

De dag in Cusco zijn jullie helemaal vrij om dit stadje op eigen gelegenheid te verkennen. Wellicht kiezen jullie voor een dagje rust óf vinden jullie het juist leuk om een aantal hotspots te bezoeken zoals leuke musea, een chocoladefabriek of de lokale markt van Cusco! Ook kunnen jullie een uitstsapje maken naar het befaamde Rainbow Mountain. 

Er zijn ook talloze tentjes om lekker te etene en ’s avonds ook de bloemetjes goed buiten te zetten. Pisco sour anyone?

Dag 8 - cusco

rainbow mountain

Vroeg uit de veren voor de volgende dikke trip! De Rainbow Mountain in Peru heb je ongetwijfeld al eens voorbij zien komen op je tijdlijn. Op 140 kilometer ten zuidoosten van Cusco en op 5000 meter hoogte ligt de wereldberoemde Rainbow Mountain met zijn 7 kleuren. Deze kleuren zijn ontstaan doordat er een overvloed aan ijzer, koper en malachiet in de grond zit. Tot een aantal jaar geleden lag de Rainbow Mountain vrijwel altijd bedekt onder een laag sneeuw of ijs en je moest wel 6 dagen hiken om er te komen. Door de opwarming van de aarde is de Rainbow Mountain nu vrijwel altijd zichtbaar en kan je de kleurrijke berg bewonderen met een dagtour vanuit Cusco! Check de video hiernaast van co-owners Kees & Sascha in dit machtige en kleurrijke berglandschap!

Dag 9 - arequipa

stappen

Voordat jullie aankomen in Arequipa, zullen jullie onderweg een aantal leuke stops maken om alpaca’s te bekijken, te aaien en flamingo’s te spotten. Maar voornamelijk om chille en goedkopere souvenirs te kopen zoals een alpacatrui, handschoenen en toffe mutsen, mochten jullie nog niet dé perfecte trui of souvenirs hebben gevonden.

Arequipa is een prachtige stad van ongeveer 1 miljoen inwoners. Met een hoogte van 2325 meter ligt de stad iets lager dan Cusco, waardoor het hier gelukkig ietsje warmer is. Arequipa heeft een goed uitgaansleven dus wellicht leuk om ook hier weer goed los te gaan ;).

Dag 10 - arequipa

leisure day

Vandaag een day of leisure in deze prachtige stad! Omdat de gebouwen bijna allemaal van wit vulkaansteen zijn gemaakt, wordt Arequipa ook wel la ciudad blanca – de witte stad – genoemd. Deze historische plaats heeft een prachtige binnenstad die enorm de moeite waard is om te ontdekken. Het prachtige plein is altijd vol mensen en mag je zeker niet overslaan.

Fun fact; het perfect bewaarde klooster Santa Catalina in het centrum heeft nog geen 50 jaar geleden haar deuren geopend voor de buitenwereld. Haal tijdens de lunch een broodje bij La Lucha, echt heerlijk!

Dag 11 - colca canyon

Colca canyon hike

Het moment is daar om de prachtige Colca Canyon te exploreren. Helaas vandaag wel heel erg vroeg uit de veren.. Maar niet voor Jan Lul hoor; de Colca Canyon is bijna twee keer zo diep als de Grand Canyon, heel indrukwekkend! Moeilijk op vast te leggen op camera; dus hou je ogen goedkoop open op deze dag. Ook lastig vast te leggen op camera is de Andes Condor, een van de grootste roofdieren in de lucht. Vandaag proberen jullie die te spotten!

Hierna beginnen jullie met een overnight hike. Eerst één kilometer in hoogte dalen en 18 kilometer lopen naar een lodge in het midden van deze canyon. Het is een prachtige hike met verbluffende uitzichten. Beneden in de canyon slapen jullie in een primitieve lodge, waar een zwembad is en de nodige biertjes worden geschonken! Waarschijnlijk zijn jullie net zo moe als wij waren destijds en gaan jullie vroeg naar bed.

Dag 12 - Colca canyon

nachtbus

De wekker zal vandaag weer vroeg gaan rinkelen om naar boven te hiken. Dit is voornamelijk omdat je echt niet omhoog wilt lopen in de brandende zon! Deze hike was een van de mooiste hikes die ik in Zuid-Amerika heb gedaan, en zeker niet de enige!

Hierna hebben jullie de mogelijkheid om naar de thermale baden te gaan – dit kan ik echt ten zeerste aanraden – vervolgens rijden jullie door naar Arequipa. In Arequipa hebben jullie de middag vrij te besteden en s’avonds pakken jullie een nachtbus naar Ica & Huacachina. Deze nachtbussen zijn erg luxe, je kunt bijna gestrekt. Bovendien denk ik dat jullie niet al teveel moeite zullen hebben met in slaap vallen na de hike van afgelopen dagen hehe.

Dag 13 - huacachina

buggy scheuren, sandboarden & kamperen in de woestijn!

Peru heeft een enorme variëteit aan landschappen. Een paar dagen geleden was jungle nog het decor, gisteren nog dwaalden jullie door de immense bergen, vandaag duiken jullie de woestijn in. In een buggy door de woestijn scheuren en sandboarden in de Huacachina woestijn. Laat de adrenaline maar door je lijf stromen, dit is echt een hele toffe ervaring. Er passen 8 tot 12 personen in een buggy, welke worden bestuurd door een gids.

Ik hoor sommigen al denken; “maar ik wil zelf rijden!” Geloof ons, met een gids die precies weet hoe hard je kan en waar je moet rijden, is het net een achtbaan. En dan één van de vetste ter wereld! 

Omdat jullie vast nog niet genoeg zand hebben gehapt gaan jullie na het buggy rijden sandboarden! Sjees op een plank naar beneden en probeer niet te vallen!!

Jullie slaapplek vanavond wordt wel een heel bijzondere mannen; kamperen in de woestijn onder de heldere sterrenhemel! Drink een lekkere pisco sour bij het kampvuur en rol moe maar voldaan je tentje in, wauw!

Dag 14 - huacachina

huaca-fucking-china!

Morning mannen! Wakker worden met je club, midden in de woestijn, ik ken weinig mensen die dit kunnen zeggen! Rol jullie tentje uit en geniet van de oneindige zandheuvels op de achtergrond… wow! Na het ontbijt scheuren jullie weer terug naar de bijzondere oase Huacachina!

Vandaag hebben jullie de tijd om lekker met elkaar te chillen. Neem een duikje in het zwembad en spoel het zand van je af. In de avond is het tijd om het bruisende nachtleven van Huaca-fucking-china te ontdekken haha!

Dag 15 - paracas

relax on the beach

Lekker chillen in Paracas, gelegen in de Paracas Bay en bekend om haar indrukwekkende stranden! Geweldig mooie stranden worden afgewisseld met duinen, rotsen en helderblauw water. Playa de la Mina en Playa Roja zijn zeker de moeite waard.

Wat je ook zeker moet proberen hier is de lokale drank Pisco; genoemd naar het gelijknamige dorpje op een half uur rijden vanaf Paracas. Aangezien Pisco beschouwd wordt als de nationale drank van Peru kan het goed zijn dat jullie deze echter allang gedronken hebben op dit punt van de reis. Indien jullie dat willen, kunnen wij quads en buggy’s regelen voor vandaag, waarmee jullie zelf door de woestijn kunnen crossen onder leiding van een gids.

optioneel islas ballestas

Jullie kunnen vandaag volledig zelf invulling geven. Struin rond door dit heerlijke kustplaatsje, ga zwemmen in de zee of lees een boekje.

Optioneel: Afsluiten met het bezoeken van Islas Ballestas. Dit wordt ook wel de goedkopere variant van de Galapagos eilanden genoemd, vanwege alle wilde zeedieren die er te bewonderen zijn. Je bezoekt kleine eilandjes met zeeleeuwen, bijzondere vogels en pinguïns. Echt heel tof!

Dag 16 - lima

Aankomst!

Vandaag rijden jullie weer door naar Lima. Nog een laatste avondje de stad op z’n kop zetten met de mannen! Ook wel lekker dat jullie dan niet supervroeg op hoeven om jullie vlucht naar huis te halen.

In de avond hebben jullie tijd om de toffe en hippe wijk waarin jullie slapen – Miraflores – zelf te verkennen of om lekker naar het strand te gaan. Lima is een wereldstad en zit dus vol met barretjes die tot diep in de nacht open zijn. Jullie kunnen ook een heel bijzonder park bezoeken, het zogeheten Cat park. Het parque central van Miraflores ontleent haar naam aan de meer dan 100 katten die in het park wonen. Zo’n 30 jaar geleden heerste er een rattenplaag in Lima, waarop de overheid besloot katten in te zetten als bestrijdingsmiddel – de rest is geschiedenis. Koop een bakje voer in het park en laat jezelf omcirkelen door tientallen katten hehe.

Dag 17 - time to go home

vliegen
unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! Hopelijk zien we jullie over 5 jaar weer terug in Mexico, Colombia of Costa Rica!

De volgende dag stappen jullie met waanzinnige herinneringen het vliegtuig uit. Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Welcome back!

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

Educatie en ontwikkeling steunen voor een betere toekomst

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar een erkende stichting in het betreffende land. Vaak zijn dit onderwijsprogramma’s en vrijwel altijd heeft dit te maken met kinderen en jeugd. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

De foto’s die jullie hieronder zien zijn voorbeelden van een project waaraan een bijdrage wordt gedoneerd. Meer informatie weten over de verschillende projecten? Vraag het ons!

accommodaties

vette basic hutjes in de colca canyon

waarom lustrumfiesta?

Waarom jouw clubbie in de watten laten leggen door Lustrumfiesta?
 • Als enig Lustrumreisbureau gespecialiseerd én met team full time in Latijns-Amerika.
 • Meer dan 1000 reviews van tevreden lustrumreizigers met een 5 star experience op Facebook & Google
 • Al jaren marktleider lustrumreizen in Latijns-Amerika.
 • Alle locaties, activiteiten & accommodaties zelf bezocht en getest. Dit zie je terug in eigen content van onze ervaringen i.p.v. stock footage. Dit doet geen ander lustrumreis bureau ons na, ook al beweren ze van wel..;)
 • Unieke manier van werken vergeleken met andere (lustrum)reisbureau’s. Check de animatie video voor het verschil.
 • Price beat garantie: We kunnen elk concreet, zelfde reisvoorstel in Latijns-Amerika verslaan op prijs, ga uit van minimaal 5-15% goedkoper voor een zelfde reis. Dit komt omdat wij direct inkopen bij meer dan 500 lokale operators, gidsen, accommodaties, et cetera, zónder tussenpartijen.
 • Tijdens de reis contact met Lustrumfiesta en niet met een tussenpersoon.
 • Allerbeste tips & contact tijdens je reis, bijv. voor restaurants & uitgaan.
 • Onze missie is om de verwachtingen ruim te overtreffen en om de luco 100% te ontlasten, zodat jullie ook kunnen genieten!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Peru te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor ongeveer €1350, op basis van 15 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers. Deze offerte is 3 dagen geldig, tot en met 25-11-2021.

included
 • Overnachtingen: Alle 16 overnachtingen. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Pickup van airport. Privé vervoer tussen Lima – Lima Airport & Cusco Airport – Cusco – Arequipa & Huacachina (Nachtbus ± 12 uur) – Paracas – Airport. 
 • Binnenlandse vlucht: 
  • Binnenlandse vlucht Lima – Cusco.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner. 
 • Activiteiten:
  • Airport pick-up met een koelbox vol bier + een simkaart met internet
  • City tour in Cusco 
  • 4D/3N Jungle Trail met activiteiten als:
   • Downhillen (mountainbiken)
   • Raften
   • Ziplinen
   • Bezoek aan Machu Picchu
  • Indrukwekkende Rainbow Mountains tour
  • Een overnight hike in de Colca Canyon
  • Buggy scheuren in Huacachina
  • Sandboarden in Huacachina
  • Kamperen in de woestijn bij Huacachina
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.
excluded
 • Visum: Kosteloos visum. Wel dient het paspoort nog 6 maanden geldig te zijn na aankomst in het Peru.
 • Internationale vlucht: 
  • Internationale vlucht Amsterdam – Lima en Lima – Amsterdam.
 • Optionele activiteiten: Alle optionele activiteiten die benoemd worden in dit reisvoorstel zijn nog niet inbegrepen in de prijs.
 • Fooien: Fooi is gebruikelijk in Latijns-Amerika, maar dit is natuurlijk optioneel.
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
zakgeld
 • Ontbijt kost gemiddeld $5,  maar een lokaal goedkoop ontbijtje scoort je voor zo’n $3.
 • Lunch kost gemiddeld $6, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $3 a $4.
 • Diner kost zo tussen de $6 en $10, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten zijn vrij goedkoop in Peru. Een pakje peuken kost zo’n $3 en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer $2. Naast lekkere lokale biertjes kun je overal heerlijke cocktails en Pisco Sour halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $4 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $5.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na aankomst in Peru.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

extra's de peru!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. ¡Mozo, tráigame un par de rubias!
 2. Nos metimos una bomba y me eché una caña al aire. 
 3. Broder! Qué piña que  esa con las buenas yucas no te dio bola.
 4. ¡No seas sapo!
 5. ¡Qué tal cuero!
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!