Reisvoorstel Motomoto

Wonderful peru

hola!

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Wat mooi dat we jullie een voorstel mogen doen voor een waanzinnige reis naar Latijns-Amerika. Peru is ook echt een van de vetste landen voor je lustrumreis; een mix van cultuur, dikke overnight hikes en vette outdoor activities, wonderschoon woestijnlandschap, heerlijke stranden, exotische dieren, mooie koloniale steden als Cusco, bruisende metropool Lima en enorm veel gezellige restaurantjes en barren waar je heerlijk kan eten, drinken en de heupjes los kan gooien op de heerlijke salsa of bachata muziek. Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en Peru is echt een heel gaaf land.

Team Lustrumfiesta

We hebben een aantal waanzinnige activiteiten voor jullie in petto: een city tour door Lima, een salsales, een super dikke 4-day/3-night jungle trail met o.a. ziplinen en raften, een bezoek aan het beroemde Machu Picchu, scheuren met buggy’s door de Huacachina woestijn en quad rijden op het strand. Gruwelijk!

De trip door Peru has it all! Goedkoop, fiesta’s, heerlijk weer, indrukwekkende landschappen, Inca ruïnes & dorpen, de mooie Pacific, meren, jungle, lieve alpaca’s en daarnaast natuurlijk de mannen van Motomoto als elkaars gezelschap. Que Bueno! Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - lima

Aankomst!

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie wel verdiend na zo’n lange vlucht! Met deze bus worden jullie naar het centrum van Lima gebracht.

In de avond hebben jullie tijd om de toffe en hippe wijk waarin jullie slapen – Miraflores – zelf te verkennen.

In de avond hebben jullie tijd om de toffe en hippe wijk waarin jullie slapen – Miraflores – zelf te verkennen of om lekker naar het strand te gaan. Lima is een wereldstad en zit dus vol met barretjes die tot diep in de nacht open zijn. 

Dag 2 - Cusco

Free day - city tour & salsa

Vandaag pakken jullie het vliegtuig naar Cusco, het kloppende hart van het toerisme in Peru, grotendeels omdat reizigers vanuit de hele wereld hiervandaan vertrekken voor de Inca Trail naar Machu Picchu. Desalniettemin heeft Cusco zelf ook erg veel te bieden! Doordat de stad op ruim 3000 meter hoogte ligt, kan het ’s nachts flink afkoelen. Geen stress, want overdag kan je gewoon in een t-shirtje over straat hoor! Daarbij kent ‘de keizerlijke stad’ een super bruisend nachtleven met een fijne mix tussen locals, expats en reizigers. Dat betekent dat jullie helemaal los kunnen gaan vanavond!

Vandaag worden jullie op sleeptouw genomen door een tourguide om het betoverende Cusco te ontdekken. Deze jonge, leuke lokale tourguide neemt jullie mee op avontuur door dit magische dorp, omringd door bergen, jungle en vol geheimen. Aansluitend krijgen jullie een salsalesje om de heupjes even te oliën door middel van deze populaire Latijns-Amerikaanse dans. Baila!

Dag 3 - jungle trail

day 1: downhillen & raften

Hoogstwaarschijnlijk semi-brak uit de veren. Na een ontbijtje in een klein dorpje rijden jullie naar 5500+ meter hoogte. Trek warme doch sportieve kleding aan! Bovendien krijgt iedereen hier een flink harnas aan ter bescherming want jullie gaan downhillen, vet! Op mountainbikes de bergen af racen tot jullie de warmere temperaturen weer hebben bereikt. Adembenemende uitzichten, prachtige watervallen, immense bergen en natuurlijk de groene natuur waar jullie tussendoor zullen crossen. Het downhillen is over een geasfalteerde weg, dus no worries; het is zeker geschikt voor beginners. In een dorpje krijgen jullie een heerlijk soepje, sapje en een bord lokale lekkernij!

Lustrumreis Ecuador Tena Raften

Alsof er er vandaag nog niet genoeg adrenaline door jullie lichaam giert, is het na de lunch tijd om te gaan raften! In welke rivier dit precies zal zijn, hangt af van de weersomstandigheden van de desbetreffende dag. Jullie slapen in een toffe lodge met een heerlijk uitzicht! 

Dag 4 - jungle trail

day 2: hiken & Thermale baden

Op dag twee van de vette jungle trail hiken jullie de hele dag door de jungle over oude inca-paden met veel indrukwekkende miradors – de Latijns-Amerikaanse benaming voor uitkijkpunten. Genieten van de geweldige natuur terwijl je langs kleine dorpjes door de bergen loopt richting de thermale baden om heerlijk te chillen.

Jullie zullen aan het einde van de dag aankomen bij deze ultieme rustplek. Er zullen verschillende baden met verschillende temperaturen zijn om het herstelproces van de spiertjes te versnellen. Bestel er een koud biertje of een verfrissende cola bij en genieten maar! Jullie zullen overnachten in een hotelletje in het dorp.

Lustrumreis Peru Inca Jungle Trek 3

Dag 5 - Jungle trail

day 3: zipline & hiken

Op de laatste dag van de trail gaan jullie een toffe zipline te doen. Je hangt aan een kabel en zweeft tussen de bergen en bomen door de natuur heen. Zelfs voor de echte adrenaline hunters blijft dit best spannend, maar gelukkig erg veilig.

Hierna vervolgen jullie je weg naar een dorpje dat Aguas Calientes heet, deze route is zo’n 12 kilometer. Hier zijn wederom heetwaterbronnen, maar dit gezellige stadje heeft ook veel leuke restaurantjes. Dit is tevens het vertrekpunt voor jullie korte wandeling naar het prachtige Machu Picchu.

Dag 6 - Machu Picchu

Machu picchu + terug naar Cusco

Moment suprême; vandaag gaan jullie naar het enige echte Machu Picchu. Vandaag zullen jullie even heel vroeg moeten opstaan om de zonsopgang van deze magische plek te aanschouwen. Zoals jullie wel zullen begrijpen, is dit echter volledig de moeite waard! Het verhaal – of liever gezegd verhalen – zijn ook razend interessant.

Jarenlang wisten de Inca’s deze plek geheim te houden voor de Spaanse bezetters en niemand weet precies waar deze Inca ruïnes nou precies voor bedoeld waren. Wellicht ontrafelen jullie het mysterie? Hierna rijden jullie terug naar Cusco om bij te komen. Voor 10 dollar heb je hier al een heerlijke massage, om jullie vermoeide spiertjes de nodige rust te geven. 

Dag 7 - cusco

self service
Lustrumreis Cusco Lustrumfiesta Peru

Deze dag in Cusco zijn jullie helemaal vrij om dit stadje op eigen gelegenheid te verkennen. Wellicht kiezen jullie voor een dagje rust óf vinden jullie het juist leuk om een aantal hotspots te bezoeken zoals leuke musea, een chocoladefabriek of de lokale markt van Cusco!

Je scoort hier erg goedkope sapjes en het is een ideale plek om mooie souvenirs te scoren voor het thuisfront! Dat was co-owner kees hier aardig gelukt zoals je kunt zien! Alpacawol is een van de fijnste type wol die je maar kan vinden en is in Nederland belachelijk duur. Hier kost het echter bijna niks!

Dag 8 & 9 - Rainbow Mountain

Laatste dag cusco + Nachtbus naar Huacachina

Vandaag zullen jullie nog een waanzinnige activiteit toe te voegen aan jullie lustrumreis. Jullie zullen dan wel lekker vroeg uit de veren moeten om vervolgens een stuk te hiken naar zo’n 5200 meter hoogte. Dit doen jullie echter niet voor niks want hier kunnen jullie samen genieten van het prachtige landschap.

Funfact: Hoewel de berg en de sedimenten eeuwen oud zijn, werd Rainbow Mountain nog geen tien jaar geleden ontdekt. Bekijk de video hiernaast voor een beeld van dit natuurlijke wonder!

Dag 9 hebben jullie nog vrij te besteden. Hierna stappen jullie de nachtbus in. Dit is een pittig ritje, maar de stoelen in de nachtbus zijn bijna nog luxer dan de business class van de KLM, hehe! Zet je stoel op standje horizontaal, oogjes dicht en wakker worden in de woestijn! 

Dag 10 - huacachina

crossen door de woestijn

Peru heeft een enorme variëteit aan landschappen. Gisteren nog dwaalden jullie door de immense bergen, vandaag duiken jullie de woestijn in. In een buggy door de woestijn scheuren en sandboarden in de Huacachina woestijn. Laat de adrenaline maar door je lijf stromen, dit is echt een hele toffe ervaring. Er passen 8 tot 12 personen in een buggy, welke worden bestuurd door een gids.

Ik hoor sommigen al denken; “maar ik wil zelf rijden!” Geloof ons, met een gids die precies weet hoe hard je kan en waar je moet rijden, is het net een achtbaan. En dan één van de vetste ter wereld, whoohoo! 

Dag 11 - paracas

Optioneel: Quad rijden

Optioneel: Vandaag gaan we crossen! Helmpje op en knallen maar naar de vette miradors! Echt een schitterende tour, waarbij adrenaline met adembenemende natuur combineert!

Wat je hier vanavond ook zeker moet proberen is de lokale drank Pisco; genoemd naar het gelijknamige dorpje op een half uur rijden vanaf Paracas. Aangezien Pisco beschouwd wordt als de nationale drank van Peru kan het goed zijn dat jullie deze echter allang gedronken hebben op dit punt van de reis. 

Dag 12 - paracas

optioneel: islas ballestas & Parapenten

Jullie kunnen vandaag volledig zelf invulling geven. Struin rond door dit heerlijke kustplaatsje, ga zwemmen in de zee of lees een boekje.

Optioneel: Afsluiten met het bezoeken van Islas Ballestas. Dit wordt ook wel de goedkopere variant van de Galapagos eilanden genoemd, vanwege alle wilde zeedieren die er te bewonderen zijn. Je bezoekt kleine eilandjes met zeeleeuwen, bijzondere vogels en pinguïns. Echt heel tof!

Optioneel: Jullie kunnen er ook voor kiezen om vandaag de dag te beginnen met een goede shot adrenaline. De spanning is om te snijden…wie durft, wie niet? Jullie worden bij het hostel opgepikt om te beginnen met nóg een extreme activiteit van jullie trip: PARAPENTE! Glijd gedurende 15 tot 20 minuten door lucht vanuit aanloop van een steile heuvel om vervolgens aan een parachute te gaan hangen uit te kijken over de woestijn en de zee. Gekkenwerk!

Dag 13 & 14 Lima

De miljoenenstad Lima is ook een van de bezienswaardigheden van dit diverse land. Een Spaanse ontdekkingsreiziger heeft deze stad gesticht in de 16e en dit heeft geresulteerd in een samensmelting van de Inca-cultuur, Spaanse kolonisten, en de zogeheten negritos, de vroegere slaven die werkten voor de rijke Peruanen. De meest welvarende wijk in Lima is Miraflores. Deze wijk ontleent zich goed voor westerse luxe en geweldige stapavondjes met je club vanwege de grote hoeveelheid toeristen.

Dag 15 - time to go home

vliegen

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! Hopelijk zien we jullie over 5 jaar weer terug in Mexico, Colombia of Costa Rica!

De volgende dag stappen jullie met waanzinnige herinneringen het vliegtuig uit. Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Welcome back!

unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

Educatie en ontwikkeling steunen voor een betere toekomst

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar een erkende stichting in het betreffende land. Vaak zijn dit onderwijsprogramma’s en vrijwel altijd heeft dit te maken met kinderen en jeugd. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

De foto’s die jullie hieronder zien zijn voorbeelden van een project waaraan een bijdrage wordt gedoneerd. Meer informatie weten over de verschillende projecten? Vraag het ons!

accommodaties

waarom lustrumfiesta?

Waarom jouw clubbie in de watten laten leggen door Lustrumfiesta?
 • Als enig Lustrumreisbureau gespecialiseerd én met team full time in Latijns-Amerika.
 • Meer dan 1000 reviews van tevreden lustrumreizigers met een 5 star experience op Facebook & Google
 • Al jaren marktleider lustrumreizen in Latijns-Amerika.
 • Alle locaties, activiteiten & accommodaties zelf bezocht en getest. Dit zie je terug in eigen content van onze ervaringen i.p.v. stock footage. Dit doet geen ander lustrumreis bureau ons na, ook al beweren ze van wel..;)
 • Unieke manier van werken vergeleken met andere (lustrum)reisbureau’s. Check de animatie video voor het verschil.
 • Price beat garantie: We kunnen elk concreet, zelfde reisvoorstel in Latijns-Amerika verslaan op prijs, ga uit van minimaal 5-15% goedkoper voor een zelfde reis. Dit komt omdat wij direct inkopen bij meer dan 500 lokale operators, gidsen, accommodaties, et cetera, zónder tussenpartijen.
 • Tijdens de reis contact met Lustrumfiesta en niet met een tussenpersoon.
 • Allerbeste tips & contact tijdens je reis, bijv. voor restaurants & uitgaan.
 • Onze missie is om de verwachtingen ruim te overtreffen en om de luco 100% te ontlasten, zodat jullie ook kunnen genieten!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Peru te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor ongeveer €1383, op basis van 13 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers. Deze offerte is geldig, tot en met 31-12-2021.

included
 • Overnachtingen: Alle 13 overnachtingen (waarvan 1 nacht in de nachtbus). Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Pickup van airport. Privé vervoer tussen Lima – Lima Airport & Cusco Airport – Cusco – Huacachina (Nachtbus ± 16 uur) – Paracas – Lima – Lima Airport. 
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner. 
 • Binnenlandse vlucht: 
  • Binnenlandse vlucht Lima – Cusco.
 • Activiteiten:
  • Airport pick-up met een koelbox vol bier + een simkaart met internet
  • City tour in Cusco
  • Salsa les in Cusco 
  • 4D/3N Jungle Trail met activiteiten als:
   • Downhillen (mountainbiken)
   • Raften
   • Ziplinen
   • Bezoek aan Machu Picchu
  •  Buggy rijden in de woestijn van Huacachina
  • Rainbow Mountain
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.
excluded
 • Visum: Kosteloos visum. Wel dient het paspoort nog 6 maanden geldig te zijn na aankomst in het Peru.
 • Internationale vlucht: 
  • Internationale vlucht Amsterdam – Lima en Lima – Amsterdam.
 •  
 • Optionele activiteiten:
  •  Quad rijden in Paracas
  • Islas Ballestas
  • Parapente
 • Fooien: Fooi is gebruikelijk in Latijns-Amerika, maar dit is natuurlijk optioneel.
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
zakgeld
 • Lunch kost gemiddeld $6, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $3 a $4.
 • Diner kost zo tussen de $6 en $10, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten zijn vrij goedkoop in Peru. Een pakje peuken kost zo’n $3 en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer $2. Naast lekkere lokale biertjes kun je overal heerlijke cocktails en Pisco Sour halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $4 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $5.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na aankomst in Peru.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

extra's de peru!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. ¡Mozo, tráigame un par de rubias!
 2. Nos metimos una bomba y me eché una caña al aire. 
 3. Broder! Qué piña que esa con las buenas yucas no te dio bola.
 4. ¡No seas sapo!
 5. ¡Qué tal cuero!
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!