6 X waarom je op lustrumreis wilt naar El salvador!

El Salvador is een fantastische bestemming in Midden-Amerika met waanzinnige vulkanen, 300 kilometer kustlijn, avontuurlijke activiteiten en prachtige natuur. Het is een rauw land met weinig toerisme, authentieke bestemmingen en ontzettend vriendelijke locals. Met een nationale hashtag #dontskipelsalvador moesten wij wel even op onderzoek uit. Waarom op lustrumreis naar El Salvador? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! 

1. volcano, volcano en nog meer volcanos!

Tijdens je lustrumreis door El Salvador kun je een tweedaagse vulkaan hike doen waarbij je niet één, maar twee vulkanen beklimt! Jullie hiken eerst de Izalco vulkaan omhoog. Vanaf de top kun je genieten van een prachtig uitzicht over de twee vulkanen. Daarna is het tijd voor wat biertjes en een groot kampvuur. En dan mag de gitaar met zanger natuurlijk niet ontbreken! ‘s Ochtendsvroeg beklimmen jullie vervolgens de Santa Ana vulkaan. Eenmaal aan de top kunnen jullie genieten van een prachtige zonsopkomst aan het kratermeer. Dit was echt een waanzinnige hike en één van de highlights van onze trip door El Salvador!

Buggy tour tijdens je lustrumreis El Salvador

2. hit the road!

Klaar voor wat adrenaline en avontuur? Kruip dan achter het stuur van een van deze gruwelijke buggy’s. Maar eerst moeten jullie natuurlijk even uitvechten wie de beste rijskills heeft! Cross tijdens je lustrumreis door El Salvador door de bergen en laat die buggy lekker door de modder slippen. Wij hebben deze tour tijdens het regenseizoen gedaan, waardoor het extra modderig was! Wanneer iedereen bruin ziet van alle modderspetters, worden jullie met een truck naar een canyoning tour gebracht met waanzinnige watervallen. Jullie kunnen namelijk wel een douche gebruiken! Maak een hike door de bossen, kruip door grotten heen en spring van rotsen en watervallen af. Deze tour is voor de echte dare devils. Geen helmen, touwen of officiële paden. Jullie gaan hier helemaal van het gebaande pad af! Durf jij het aan?

3. kroegentocht door san salvador

Of er nog een beetje gepartyd wordt in El Salvador? Claro que si! De hoofdstad San Salvador is van alle markten thuis en heeft voor iedereen wat wils. Start je avond goed in een van de leuke barretjes. Hier krijg je voor  $1 een lekker hapje én drankje. Daarna beginnen jullie aan een kroegentocht door San Salvador. Ontdek waanzinnige rooftops, zieke clubs, barretjes met live muziek en natuurlijk ontzettend veel reggaeton. Klaar om die heupen lekker los te gooien tijdens je lustrumreis door El Salvador? Twerk the night away

Feesten in El Tunco tijdens je lustrumreis door El Salvador

4. Surfvibes, beach party's & TAn sessies

El Tunco is een hele chille beach town en dé toeristische hotspot van El Salvador. Je kunt hier super goed surfen en kijkt je ogen uit naar alle knappe surfchicos én chicas. Blonde lokken, afgetrainde lichamen en een zieke tans in overvloed. Naast goede golven en fantastische stranden heb je hier iedere zaterdag een zieke party! Heel El Salvador reist hiervoor af en iedereen gaat helemaal los. Naast El Tunco heeft El Salvador nog veel meer wonderbaarlijke stranden. Dit prachtige land heeft maar liefst 300 kilometer kustlijn. Benieuwd naar de mooiste stranden van El Salvador? Check it out!

5. breek de tent maar af!

Kampeer je liever op het strand of op een vulkaan? Bij deze driedaagse tour hoef je niet te kiezen! Geniet de eerste dag vanaf Vólcan Conchagua van een waanzinnig uitzicht over het drielandenpunt met El Salvador, Honduras en Nicaragua. De volgende ochtend dalen jullie weer af om een vette boot tour te maken langs allemaal eilanden. Klaar voor een local camping experience? Jullie worden namelijk op een van deze eilanden  gedropt. Ver weg van alle toeristen! Vang je eigen vis, ga tuben of speel een potje voetbal tegen de locals. Je kunt natuurlijk ook lekker op het strand gaan liggen en aan die tan gaan werken. Want laten we eerlijk zijn – dat moet ook gewoon gebeuren! In de avond gaat het kampvuur aan en wordt er een lekker vers visje voor jullie klaargemaakt! 

Authentieke lustrumreis door El Salvador

6. onontdekt, rauw & authentiek

El Salvador is niet zomaar een bestemming in Centraal-Amerika. Natuurlijk heeft het net als Mexico en Nicaragua vulkanen, meren, stranden en koloniale stadjes. Maar wat maakt El Salvador nou zo’n waanzinnige bestemming voor jullie lustrumreis? Het is een stuk rauwer en authentieker dan haar buurlanden. El Salvador is echt nog een pure en onontdekte bestemming zonder massatoerisme. Dus wil je wat anders voor jullie lustrumreis? Willen jullie een unieke en originele bestemming? Dan is een lustrumreis naar El Salvador perfect! Ga van het gebaande pad af en #dontskipelsalvador! 

op lustrumreis naar El Salvador?

ontdek meer lustrumreis bestemmingen:

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA?
VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!