7x waarom mexico een perfect land is voor jullie lustrumreis!

Mexico, het land van al je dromen en dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke lustrumreis. Geniet van oneindig veel verrukkelijke taco’s, overheerlijke tequila shotjes, prachtige Maya tempels, parelwitte stranden en nog véél meer. Waarom jij samen met je jaarclub of dispuut op een onvergetelijke lustrumreis naar Mexico wilt? We zetten het voor je op een rijtje. Vamos! 

1. taco's, cervezas en tequila voor 'n prikkie

We beginnen maar even – misschien niet met het meest culturele of actieve onderdeel – maar waarschijnlijk wel met het lekkerste gedeelte van jullie lustrumreis. In Mexico eet je namelijk overheerlijke taco’s op straat voor ‘n prikkie, shot je tequila zo goed als gratis en kosten ijskoude cervezas vaak maar ‘n euro’tje. Stop je dus twee weken lang zorgeloos vol met al deze Mexicaanse heerlijkheden. En wist je dat de Mexicaanse keuken op de Werelderfgoedlijst staat? Ben je toch nog cultureel bezig. Soort van… 

Oaxaca - Mexico - filtered - Anne00002
Lustrumreis Mexico Teotihuacán Ballonvaart00001

2. sky high tijdens je lustrumreis!

Durfen jullie sky high te gaan in een luchtballon tijdens een zonsopkomst? Vamos! Jullie vliegen over Teotihuacan, een stad uit het pre-aztec tijdperk zo’n 40 km ten noordoosten van Mexico-City. Tijdens de ballonvaart heb je prachtige 360 views over de eeuwenoude piramides van Teotihuacan en de opkomende zon. Geniet samen van deze verbluffende en unieke uitzichten! We kunnen je één ding zeggen: deze bijzondere ervaring wil je zeker niet missen tijdens je lustrumreis in Mexico!

3. zeiltrip met open bar

Vlakbij Cancun kunnen wij voor jullie één van de allerchillste lustrumreis activiteiten regelen. Naast alle culturele, actieve en culinaire activiteiten is het namelijk tijd om even ultiem te gaan chillen. En waar kan dat beter dan op een prachtige catamaran met bemanning? Laat je de hele dag rondvaren over de kraakheldere wateren van Mexico, neem een verfrissende duik in het verkoelende water, werk aan die jaloersmakende tan en knal die muziekboxen met latino hitjes maar aan. En dan het allerbelangrijkste: er is een open bar! De hele dag staan Mexicaanse barmannen paraat om jullie onbeperkt te voorzien van cuba libres, cervezas en nog veel meer lekkers. Mmmh, wat een heerlijk zorgeloos leven!

Cancun_Catamaran_Sailin

4. isla holbox; welcome to paradise

Naast de ontelbaar veel prachtige plekken in Mexico, blijft Isla Holbox een speciaal geval. Dit paradijselijke eiland ligt op 45 minuten varen van het vaste land van Mexico. Aangekomen in het haventje van Isla Holbox merk je meteen hoe extreem chill het hier is. Er rijden geen auto’s, er zijn geen verharde wegen, de stranden zijn prachtig en de cocktails ijskoud. Do we need to say more? Oja, in plaats van auto’s rijden hier golfkarretjes, waarmee je keihard over het eiland kan scheuren! Daarnaast zijn er elke avond op dit eiland fantastische Mexicaanse fiesta’s te vinden. Verplaats je na een waanzinnige zonsondergang van de beach bar naar de cocktail bar en dans salsa tot in de vroege uurtjes! 

5. wereldwonder aftikken

Naast alle paradijselijke tan-sessies en tequila shotjes, mag dit culturele hoogtepuntje zeker niet ontbreken tijdens jullie lustrumreis in Mexico! Wist je dat in Mexico één van de moderne Zeven Wereldwonderen staat? De Chichén Itzá werd in 2007 toegevoegd aan deze zeer gewaardeerde lijst. En dat is ook niet voor niets, want de Maya tempels die hier staan zijn adembenemend! Het is dan ook heerlijk om met je jaarclub door dit park te lopen en de eeuwenoude Maya-cultuur te leren kennen. Luister naar de interessante verhalen van de gids, wandel door deze oude Maya-stad en neem meteen een mooie souvenir mee voor je scharrel of moeder. 

ChichenItza_Valladolid
Lustrumreis - Mexico - Cenote merida

6. cenotes: sinkholes met kraakhelder water

Benieuwd wat tijdens jullie lustrumreis in Mexico de beste remedie is voor een intense brakheid? Neem een verfrissende duik in één van de ruim 3.000 cenotes van Yucatan. We horen je nu al denken: “ceno-wa?”. Een cenote is een grot of poel met kraakhelder water die is ontstaan door de ondergrondse stromingen van het grondwater. Voor de Maya’s waren dit heilige plaatsen, omdat zij geloofden dat het een weg was naar de onderwereld. De cenotes hebben super fris en helder water, waardoor het heerlijk is om hier met je brakke hoofd een verkoelende duik te nemen. Je kunt er snorkelen, onderwater grotten bekijken en in sommige gevallen zelfs met schildpadden zwemmen!

7. ruige outdoor activiteiten

Tanchachin ligt in Centraal-Mexico en is dé plek om de meest waanzinnige outdoor activiteiten te doen! Ga met je jaarclub raften door de wilde rivier en peddel voor je leven om in de boot te blijven zitten. Weer veilig op de kant? Bezoek dan een adembenemend mooie waterval en ga hier 80 meter naar beneden abseilen. Let op: deze activiteit is alleen gemaakt voor de échte dare-devils onder ons! We hebben zelden zo’n mooie waterval gezien, waardoor dit een absolute highlight wordt tijdens jullie lustrumreis in Mexico. 

Klaar voor een lustrumreis naar Mexico?

Andere lustrumreis bestemmingen:

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!​
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!