7 x insta-waardige plekken in Latijns-Amerika

Op lustrumreis ga je ontelbaar veel mooie plekken tegen gekomen. En hoewel wij grote voorstander zijn van genieten met je eigen oogjes, staat het thuisfront jaloers maken vast ook verrassend hoog op je prioriteiten lijstje. Wij helpen je een handje en zetten zeven Insta-waardige plekken op een rijtje in Latijns-Amerika. Hier ga je gegarandeerd gigantisch veel likes mee pakken. Dussss #influencen maar!

Baños - Ecuador

Of je het nou leuk vindt of niet: de schommels doen het altijd goed op social media. Op de schommel bij Casa del Arbol in Ecuador swing je door de lucht met betoverend uitzicht op de bergen en vulkaan Tungurahua. Deze schommel wordt ook wel: ’the swing to the end of the world genoemd’ en nadat wij erop hebben gezeten snappen we wel waarom! Overigens niet geschikt voor mensen met hoogtevrees.. 

Acatenango vulkaan - Guatemala

Op bijna 4.000 meter hoogte heb je een adembenemend mooi uitzicht op de Fuego vulkaan in Guatemala. Een dag hiken (ja, je moet wel een beetje bikkelen), een nachtje slapen op basecamp en dan ‘s ochtends door klimmen naar de top. Het is een fantastische ervaring en zeker weten een perfect spot voor een lekker Insta-waardig fotootje.  

Teotichuacán in mexico

Skyhigh boven de tempels in Mexico! Bekijk tijdens de sunrise vanuit een luchtballon de prachtige omgeving van Mexico. Als dit geen lekker foto’tje oplevert dan weten wij het ook niet meer hoor! Geniet met je jaarclub van dit letterlijke hoogtepunt tijdens je lustrumreis in Mexico. 

Isla Holbox - Mexico

Isla Holbox is een paradijs op aarde. Bounty stranden aan overvloed waar je perfect kan tannen en chillen tijdens jouw reis in Mexico. Genoeg beachclubs waar je cocktailtjes kunt slurpen óf duik het water in om te gaan zwemmen met walvishaaien. Daarnaast plaats je je billen vervolgens in een van de hangmatten om een mega bueno plaatje te schieten voor je nieuwste Insta post.

San gil - Colombia

San Gil wordt ook wel de avonturen hoofdstad van Colombia genoemd. Hoe vet is het om hier met je jaarclub door de lucht de swingen?! Een unieke ervaring én prachtig plaatje rijker. Je moet geen hoogtevrees hebben hoor, dan is het wel een beetje spannend! Vamos richting San Gil, want dit kan wel eens een van de meest extreme activiteiten worden tijdens je reis in Colombia

Machu Picchu - Peru

Bereik de Machu Picchu in Peru door het wandelen van de Inca Trail. Dit is een hike die de Inca’s vroeger liepen om bij de Machu Picchu te komen. Je hebt een vierdaagse tocht, maar je kunt ook de verkorte trail doen. Houd je niet zo van wandelen? Dan is de trail ook te bereiken met de bus of trein. Eenmaal boven heb je een awesome uitzichtpunt waar de uffenbuk het altijd goed doet voor de likes op Insta.

Bacalar - Mexico

Witte stranden, kraakhelder water en toffe activiteiten. Je kunt hier snorkelen, zeilen of lekker de hele dag in je hangmat chillen. Er zijn hier een aantal vette schommels in het water waar je een héérlijk kiekje kunt schieten. Deze foto is dan ook de winnaar van onze Instagram zomeractie!

 

volg ons op social

YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!