Bedankt voor je aanvraag

Bedankt voor je aanvraag bij Lustrumfiesta! 

Je hebt de juiste keuze gemaakt en zojuist de eerste bouwsteen gelegd voor een waanzinnige, maar ook zeker onbezorgde lustrumreis. Wij staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan. Één van onze reisexperts neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.

In de tussentijd kan je alvast een korte video kijken over onze unieke werkwijze vanuit Latijns-Amerika. Als je op zoek naar extra studie- of werkontwijkend gedrag, check dan dit hilarisch, korte interviewtje met co-founders Sascha & Kees en een paar locals in Peru. Een fijne dag en hasta pronto!

Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!