reisblog

Welkom op onze reisblog! Van origine organiseren wij unieke, out-of-the-box lustrumreizen in Midden- en Zuid-Amerika. Wij wonen en werken al jaren in Midden- en Zuid-Amerika en kennen dit prachtige gebied ondertussen op ons broekzakkie. Wij delen deze kennis graag met jullie in onze reisblog. Zo blijf je altijd op de hoogte van de vetste activiteiten, de leipste party’s en de mooiste hotspots die je absoluut niet mag missen tijdens jouw lustrumreis in Midden- en Zuid-Amerika. Maak kennis met Latijns-Amerika door de ogen van het Lustrumfiesta team. Stuk voor stuk verliefd op de prachtige cultuur, de liefhebbende mensen en de unieke sfeer. Dus: ga jij binnenkort op lustrumreis, op vakantie met je familie of lover of trek je met een backpack de wijde wereld in? Lees onze reisblog voor unieke lokale tips, tricks en ervaringen over de beste plekken in Latijns-Amerika, geschreven door de echte Midden- en Zuid-Amerika kenners.  

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA?
VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!