Top 5 favo zwembaden Midden-Amerika

Check hier even de top 5 favo gruwelijke zwembaden Midden-Amerika van de lustrumfiesta crew, waar jij met je jaarclub heerlijk kan genieten van een kletsnatte cerveza of een sappige fruitcocktail (met een scheutje vodka of rum allicht). Het mooie is dat deze zwembaden niet in $1000-a-night-resorts located zijn, maar in betaalbare hotels en hostels. Whut, hostels met een infinity pool?! Yes sir! Dit zijn mooie plekjes waar wij jullie bijvoorbeeld graag zouden onderbrengen tijdens jullie lustrumreis. Niet in een stoffig hotel met oud volk. Maar in een party-place met een juicy zwembad waar jullie je kunnen vermaken met het andere jonge grut wat het leven aan het vieren is. Lekker drijven met een cocktail in je hand, wegdromen bij de zonsondergang met die lekkere lokale hunk/chick in je vizier. Prrrrr!

1. Infinity pool Zephyr Lodge @ Lanquin, Semuc Champey, Guatemala

Holy Guacamole! WTF? Zephyr lodge, is dit een resort? Een superluxe hotel? Een sick vakantiehuis? Noooo man, it’s a motha-fokking hostel vol met jonge, feestende zielen. Midden in de jungle van Guatemala. Gelegen op een heuvelrug met aan haar voet een kabbelende rivier waar je op kan tuben met je matties (met pilsies/cocktails uiteraard). Sascha & Jelle hebben hier een tijdje gewerkt en deze parel deskundig verkend. Geniet aan de poolbar van een Cuba Libre terwijl de zon onder gaat en je wegdroomt bij de prachtige 360 scenery in het mooie Lanquin.

lustrumreis-guatemala-zephyr-lodge-infinity-pool

2. Huiskamer pool met schilderlijke view @ Casa de Olas in San Juan del Sur

lustrumreis-nicaragua-jaarclub-casa-de-olas-infinity-pool

Is dit een schilderij? Is het echt? Of fake? No, it’s real. Welcome to Casa de Olas in San Juan del Sur. Een van de meeste populaire hostel in Nicaragua & Midden-Amerika. Deze langwerpige pool omringd met dorms en met een sicke view is een ideale verkoelende spot voor alle hotte & sexy travelers die zich in dit hostel bevinden. Elk weekend is het dikke fissa in San Juan del Sur vanwege de beruchte Sunday Funday; een poolcrawl met zo’n 300 backpackers waarbij iedereen gezamenlijk helemaal naar de vaantjes gaat. Met pick-up trucks rijdt je van pool naar pool en zul je onder het genot van mooie, happy mensen en sicke views genieten van de zonsondergang in SJDS.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Juicy infinity pool @ adembenemend Lago Atitlan Tzam Poc Resort

guatemala-lustrumreis-infinity-pool-tzampoc-resort-jaarclub

Hmmmm, lekker hoor! Geen party place dit keer. Maar het fijn kuuroord Tzam Poc aan de het fantastische Lago Atitlan, ook wel eens het 8e wereldwonder genoemd door sommigen. Hier kan je tijdens je lustrumreis heerlijk een keer gaan ontbijten, lunchen of met een koffietje of biertje genieten van deze infinity pool aan dit adembenemend mooie meer. Niet zo cheap als de andere spots, maar zeker nog te betalen voor ons arme (oud)-studenten! 🙂 Lekker plekje om tijdens de boattour een stop te maken of om eventueel een nachtje te tukken tijdens jullie lustrumreis.

guatemala-lustrumreis-jaarclub-infinity-pool-tzampoc-resort

4. Sexy, party pool @ Niked Tiger hostel San Juan del Sur

nicaragua-lustrumreis-naked-tiger-hostel

Op een steenworp van het heerlijke plasje van Casa de Olas, vind je het fijne zwembad van de Naked Tiger. Misschien wel het meeste beruchte hostel van Midden-Amerika. Ongekend veel bierspelletjes, de trechter die vele bieren ieders magen in weet te jagen en het beroemde sunset-adtje dat vakkunding uit een blikje wordt geslurpt. De beruchte Sunday-Funday poolcrawl maakt hier haar tweede stop. Hier kan je dus tijdens jullie lustrumreis, met snoeiharde deephouse hitjes op de achtergrond en een cocktail in je hand, genieten van de zonsondergang in SJDS. Life is good!

lustrumreis-nicaragua-jaarclub-naked-tiger-hostel

5. Seaside Villa pool met waterslide naar de zee @ Bambuda Lodge, Bocas del Toro

panama-lustrumreis-jaarclub-bocas-del-toro-bambuda-lodge

De Bambuda lodge op enkele minuten met een lancha vanaf Bocas del Toro town, vind je deze parel verstopt in het Panamese tropische regenwoud. Met hun heerlijke villa aan het water, juicy pool voor de deur en dikke glijbaan vanaf het dak zo de zee in, is dit een must-visit wanneer je een keertje in Bocas del Toro bent. Het mooie aan deze toko is dat deze volledig off-grid is: energy stroomt van de Caribische zon door de zonnepanelen de batterij van je lege telefoon in en je doucht in opgevangen en gefilterd water. Op een duurzame manier het leven vieren, what else do you want?!

panama-lustrumreis-bocas-del-toro-bambuda-lodge

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!