De meest wonderbaarlijke stranden van
El Salvador

El Salvador – een land vol verrassingen! Naast 22 vulkanen heeft deze onontdekte parel een prachtige kustlijn van meer dan driehonderd kilometer aan de Stille Oceaan. Deze naam doet de oceaan geen eer aan, want met haar metershoge golven kunnen we de Pacific Ocean bij El Salvador gerust een ruige noemen. Toch biedt de kust onderdak aan prachtige stranden om heerlijk te surfen, aan je zongebruinde tan te werken en om verrukkelijke cocktails weg te tikken. Wij nemen je mee langs de meest wonderbaarlijke stranden van El Salvador!

boulevard costa del sol

Deze costa mag niet verward worden met haar naamgenoot in Spanje. Aan de Costa del Sol in El Salvador is “helaas” geen frikandel speciaal te krijgen. Integendeel: er is hier niet veel meer te vinden dan een lange weg met enorme privé villa’s. Een heerlijk rustige plek dus om lekker met jouw jaarclub of dispuut in jullie eigen luxe casa te vertoeven. Door het lichte zand en het tropische klimaat kom je meteen in de Caribische sferen. BBQ aan, pilsie erbij en gaan! Oh ja, nog een pluspunt: er is vaak ook nog iemand aanwezig om de afwas te doen. 

El_Salvador_Stranden
Bezoek El Cuco strand tijdens je lustrumreis in El Salvador

el cuco

Deze prachtige plek heeft de meest uitgerekte stranden van El Salvador en staat bekend om twee dingen: surfen en schildpadden. Waar surfers zich snel richting Playa de Flores verplaatsen om een golf te pakken, vinden dierenliefhebbers hun geluk in het redden van babyschildpadden. Maar ook de chillers zijn hier helemaal op hun plek. Met een verse kokosnoot in je hand kijk je vanuit je hangmat naar het prachtige uitzicht van reusachtige palmbomen en een branding waar maar geen einde aan lijkt te komen. Que lindo!

el tunco

Tot vijf jaar geleden werd deze kustplaats alleen bezocht door surfers, maar tegenwoordig is het een must-visit voor elk soort reiziger. Deze bruisende beach town staat met name in de weekenden op zijn kop door de vele barren die overuren draaien. De combinatie van backpackers, Salvadoranen uit de hoofdstad en semi-lokale surfdudes zorgt elke week weer voor een spektakel waarbij de tequila shots (à $1 per stuk) rijkelijk vloeien. 

Vind je dat allemaal iets te gek? Dan kun je in El Tunco uiteraard ook genieten van heerlijke restaurants, creatieve cocktails en een dagelijkse sunset om in te lijsten.

Bezoek El Tunco strand tijdens je lustrumreis in El Salvador

op lustrumreis naar el salvador? neem contact met op ons!

Meer inspiratie opdoen?

bekijk onze andere lustrumreis bestemmingen:
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!​
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!