Lustrumfiesta: de docu

Bekijk ons gehele verhaal in de lustrumfiesta documentaire

Het verhaal over vier jonge reünisten die hun corporate banen opzeiden voor een avontuurlijk leven in Latijns-Amerika. Het oorspronkelijke plan: een hostel openen. Dát is er nooit van gekomen, maar wel leerden wij heel Midden- en Zuid-Amerika op ons duimpje kennen. Daar moest iets mee gedaan worden. Zo begon het idee om een travel agency te beginnen voor lustrumreizen in Latijns-Amerika. Geen kantoor in Nederland, geen dure auto’s, maar een bedrijf met lokale kennis en korte lijntjes. 

Onze ambitie: in contact staan met onze lokale partners én de lustrumreizigers. Wij kennen alle onmisbare highlights, maar ook de off the beaten track bestemmingen. Probeer die maar eens te vinden vanuit Nederland! Als jonge reünisten met ervaringen uit het studentenleven weten wij precies wat een lustrumreis nodig heeft. Daarnaast hebben wij de broodnodige kennis over Latijns-Amerika om jullie lustrumreis écht waanzinnig te maken. Wij organiseren unieke, onvergetelijke lustrumreizen voor jaarclubs en disputen die hun vriendschap willen vieren! 

Tijdens één van onze business-trips in Peru reisde er een cameraploeg met ons mee. Bekijk ons unieke verhaal in de Lustrumfiesta documentaire! Vol passie, ambitie en met liefde voor Latijns-Amerika zijn wij vertrokken en dit fantastische bedrijf gestart. We hebben in de afgelopen jaren erg veel mooie plekken gezien, hard gewerkt, maar vooral heel erg hard gelachen en genoten. Geniet van de mooie beelden, onze verhalen en vergeet vooral niet te lachen om alle beelden die uit de oude doos naar boven zijn gekomen. Enjoy!

De Lustrumfiesta documentaire is gemaakt door Koen Dijkstra (CreativeBros).

Wil jij werken bij Lustrumfiesta?

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!