Lustrumfiesta: de docu

Bekijk ons gehele verhaal in de lustrumfiesta documentaire

Het verhaal over vier jonge reünisten die hun corporate banen opzeiden voor een avontuurlijk leven in Latijns-Amerika. Het oorspronkelijke plan: een hostel openen. Dát is er nooit van gekomen, maar wel leerden wij heel Midden- en Zuid-Amerika op ons duimpje kennen. Daar moest iets mee gedaan worden. Zo begon het idee om een travel agency te beginnen voor lustrumreizen in Latijns-Amerika. Geen kantoor in Nederland, geen dure auto’s, maar een bedrijf met lokale kennis en korte lijntjes. 

Onze ambitie: in contact staan met onze lokale partners én de lustrumreizigers. Wij kennen alle onmisbare highlights, maar ook de off the beaten track bestemmingen. Probeer die maar eens te vinden vanuit Nederland! Als jonge reünisten met ervaringen uit het studentenleven weten wij precies wat een lustrumreis nodig heeft. Daarnaast hebben wij de broodnodige kennis over Latijns-Amerika om jullie lustrumreis écht waanzinnig te maken. Wij organiseren unieke, onvergetelijke lustrumreizen voor jaarclubs en disputen die hun vriendschap willen vieren! 

Tijdens één van onze business-trips in Peru reisde er een cameraploeg met ons mee. Bekijk ons unieke verhaal in de Lustrumfiesta documentaire! Vol passie, ambitie en met liefde voor Latijns-Amerika zijn wij vertrokken en dit fantastische bedrijf gestart. We hebben in de afgelopen jaren erg veel mooie plekken gezien, hard gewerkt, maar vooral heel erg hard gelachen en genoten. Geniet van de mooie beelden, onze verhalen en vergeet vooral niet te lachen om alle beelden die uit de oude doos naar boven zijn gekomen. Enjoy!

De Lustrumfiesta documentaire is gemaakt door Koen Dijkstra (CreativeBros).

Wil jij werken bij Lustrumfiesta?

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu