duurzaam & verantwoord reizen in latijns-Amerika

We kunnen er niet omheen: reizen is slecht voor het milieu. Minder reizen is dus de oplossing. Echter zijn er een heleboel communities in Latijns-Amerika afhankelijk van het toerisme. Hier proberen wij met Lustrumfiesta zo veel mogelijk op in te spelen en in ieder geval een positieve impact te leveren op sociaal en economisch vlak. Wij doen dit door samen te werken met lokale partners die voor jullie de tours, het vervoer en de accommodaties organiseren. Daarbij hebben wij begin 2023 de Fiesta Foundation opgericht waarmee ons streven is om door middel van reizen, wat van de welvaart te kunnen delen met lokale NGO’s in onze grootste bestemmingen: Colombia, Perú, Guatemala, Nicaragua en México. We leggen je graag nog verder uit wat wij allemaal doen om duurzaam en verantwoord reizen mogelijk te maken én wat jij kunt doen om als reiziger duurzamer en verantwoord op pad te gaan. Check de verschillende pagina’s hieronder:

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!