Fiesta Foundation

Stel je voor: een wereld waarin reizen niet alleen draait om onze eigen mooie avonturen, maar ook om het creëren van positieve verandering in de lokale communities die we bezoeken. Bij de Fiesta Foundation geloven we in die visie en zetten we ons in om dit werkelijkheid te maken in de prachtige landen die Latijns-Amerika rijk is.

Wij investeren onze tijd, diensten en middelen in lokale goede doelen die zich inzetten voor het verbeteren van de leefomstandigheden in deze communities. We willen een positieve impact hebben op diverse gebieden, zoals sociale gelijkheid, economische groei, milieubescherming en het behoud van de unieke culturen die deze bestemmingen zo bijzonder maken.

Samenwerking staat centraal bij onze aanpak. We zoeken naar duurzame partnerschappen met lokale projecten en NGO’s die dezelfde waarden en normen delen en zich inzetten voor tastbare resultaten. Of het nu gaat om het stimuleren van ondernemerschap, het bieden van kwalitatief onderwijs, het bevorderen van gezondheidszorg of het beschermen van het milieu, we willen de krachten bundelen om een positieve blijvende verandering en vooruitgang te realiseren.

Maar ons werk gaat verder dan alleen het bieden van financiële steun. We willen ook bewustzijn creëren bij reizigers, zoals jij, zodat jullie een diepere verbinding kunnen voelen met de communities en bestemmingen die jullie bezoeken. Wij geloven dat reizen niet alleen een prachtige ervaring moet zijn voor degenen die de wereld verkennen, maar ook een mogelijkheid kan zijn om iets waardevols terug te geven. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de bestemmingen en de levens van de mensen die we tijdens het reizen bezoeken, en ervoor zorgen dat ook zij een betere toekomst kunnen opbouwen.

Samen met Lustrumfiesta staat de Fiesta Foundation voor avontuurlijke reizen met een positieve impact. Doordat we per reiziger een klein bedrag opzij zetten kunnen we het verschil maken en de wereld een beetje mooier achterlaten dan we haar gevonden hebben.

Maak deel uit van deze positieve verandering en boek je reis bij Lustrumfiesta!

pexels-tobit-nazar-nieto-hernandez-3087286

PS. (Nog) geen lustrumreis in het vizier maar wil je wel doneren? Dat kan natuurlijk ook via onze directe foundation rekening! Laat je naam en eventueel gewenste non-profit achter en wij zorgen dat het goed terecht komt!

NL82 BUNQ 2092 3602 72
Stichting Fiesta Foundation

Check onze partners per land:

Guatemala

México

Nicaragua

Colombia

Perú

 

Stichting Fiesta Foundation

RSIN nummer: 864985496
KVK nummer: 89446321

Beleid- & strategisch plan

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31 6 838 07 749
Emailadres: fiestafoundation@travelfiesta.nl

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!