Goedkope Lustrumreis

Boek jouw Lustrumreis naar midden- en zuid-amerika voor 'n prikkie met budgetfiesta!

Goedkope lustrumreis niet mogelijk? Onzin! Lustrumfiesta regelt ook spotgoedkope lustrumreizen. Daar waar je nooit had verwacht voor een tientje naar Engeland te kunnen vliegen, maakt Ryanair dit tegenwoordig ook gewoon mogelijk. Jij kunt nu met je jaarclub voor een prikkie op lustrumreis naar Latijns-Amerika! En nu denk je vast: ‘dat kan geen vette reis zijn’, maar niets is minder waar. Want hier in Latijns-Amerika kunnen jullie voor een super scherpe prijs op een onvergetelijke lustrumreis. Geen zorgen dus, want jullie hebben nog steeds een leipe lustrumreis waarbij de highlights absoluut niet worden overgeslagen en jullie alsnog toffe activiteiten doen. Maar waar besparen jullie dan op tijdens je goedkope lustrumreis?

  • De accommodaties zijn simpel, je slaapt in high-end hostels, met privé dorm en een gruwelijke party-sfeer.
  • Niet in alle landen in Latijns-Amerika zijn goedkope lustrumreizen mogelijk. Maar in bijvoorbeeld Guatemala, Mexico of Colombia kun je een complete, goedkope lustrumreis organiseren.
  • De must-visit activiteiten zoals een vulkaan beklimmen, een city-tour, kookworkshop of lesje salsa dansen zitten nog steeds in het pakket. Maar de luxere activiteiten passen met een goedkope lustrumreis niet in het pakket.
  • Jullie moeten rekening houden met de periode waarin jullie op lustrumreis gaan. Dit komt vooral doordat de vliegtickets een stuk duurder zijn in het hoogseizoen (zomervakantie & kerstvakantie). Wanneer jullie buiten het hoogseizoen op lustrumreis gaan, besparen jullie veel geld op vliegtickets. Kortom: dan houden jullie lekker extra budget over voor een vette tour of leipe accommodatie tijdens jullie Budgetfiesta lustrumreis. De vliegtickets zijn in de regel het voordeligst op het moment dat ze worden vrijgegeven door de airlines, en dat is 10 tot 11 maanden voor vertrek.

goedkope lustrumreis naar latijns-amerika?

neem vrijblijvend contact met ons op!
Menu