Goedkope Lustrumreis

Boek jouw Lustrumreis naar midden- en zuid-amerika voor 'n prikkie met budgetfiesta!

Goedkope lustrumreis niet mogelijk? Onzin! Lustrumfiesta regelt ook spotgoedkope lustrumreizen. Daar waar je nooit had verwacht voor een tientje naar Engeland te kunnen vliegen, maakt Ryanair dit tegenwoordig ook gewoon mogelijk. Jij kunt nu met je jaarclub voor een prikkie op lustrumreis naar Latijns-Amerika! En nu denk je vast: ‘dat kan geen vette reis zijn’, maar niets is minder waar. Want hier in Latijns-Amerika kunnen jullie voor een super scherpe prijs op een onvergetelijke lustrumreis. Geen zorgen dus, want jullie hebben nog steeds een leipe lustrumreis waarbij de highlights absoluut niet worden overgeslagen en jullie alsnog toffe activiteiten doen. Maar waar besparen jullie dan op tijdens je goedkope lustrumreis?

  • De accommodaties zijn simpel, je slaapt in high-end hostels, met privé dorm en een gruwelijke party-sfeer.
  • Niet in alle landen in Latijns-Amerika zijn goedkope lustrumreizen mogelijk. Maar in bijvoorbeeld Guatemala, Mexico of Colombia kun je een complete, goedkope lustrumreis organiseren.
  • De must-visit activiteiten zoals een vulkaan beklimmen, een city-tour, kookworkshop of lesje salsa dansen zitten nog steeds in het pakket. Maar de luxere activiteiten passen met een goedkope lustrumreis niet in het pakket.
  • Jullie moeten rekening houden met de periode waarin jullie op lustrumreis gaan. Dit komt vooral doordat de vliegtickets een stuk duurder zijn in het hoogseizoen (zomervakantie & kerstvakantie). Wanneer jullie buiten het hoogseizoen op lustrumreis gaan, besparen jullie veel geld op vliegtickets. Kortom: dan houden jullie lekker extra budget over voor een vette tour of leipe accommodatie tijdens jullie Budgetfiesta lustrumreis. De vliegtickets zijn in de regel het voordeligst op het moment dat ze worden vrijgegeven door de airlines, en dat is 10 tot 11 maanden voor vertrek.

goedkope lustrumreis naar latijns-amerika?

neem vrijblijvend contact met ons op!
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!