Hoe plan ik mijn lustrumreis

Lustrumreis! Yes, vijf jaar gewacht en gespaard en nu is het dan zo ver. Eindelijk met je jaarclub of dispuut in het vliegtuig op weg naar een onvergetelijke trip. Maar wat gaat hier aan vooraf? Want jullie lustrumreis moet natuurlijk de vetste en meest unieke óóit worden. Dus…. Waar begin je met het organiseren van de perfecte lustrumreis?

Luco

Binnen elke groep heb je verschillende soorten mensen. Daarvan heb je altijd de luie mensen die het liefst de hele dag achter de groep aan hobbelen. Maar daarnaast een stel actievelingen die er wel voor in zijn om een vette reis te organiseren en niet te beroerd zijn om hier ook iets voor te ondernemen. Yes, deze tweede hebben jullie nodig in de Luco! Beetje gas erop en je weet dat dit een extreem goed begin is van je lustrumreis.

externe organisatie

Willen jullie je lustrumreis zelf organiseren, of vinden jullie het handig om lokale kennis in te schakelen voor je lustrumreis? Zelf puzzelen is leuk, als je de kennis en de tijd hebt! Externe organisaties hebben meer kennis van het gebied en contacten die je zelf waarschijnlijk niet kan leggen in het land waar je heen wilt. Ook kunnen wij je goed helpen bij het kiezen van een locatie. Wat voor een soort lustrumreis willen jullie? Lekker actief vulkanen beklimmen, hele dagen op het strand hangen, een hiking track door de jungle doen of een vette meerdaagse sailing-trip? Aan ons kun je al jullie wensen doorgeven en wij helpen je dan met de keuze voor het meest geschikte land voor jullie lustrumreis.

Eenmaal op locatie kun je als Luco zeker wat rustiger aan doen met hulp van een externe organisatie. Wij boeken alles voor jullie en daardoor weet je zeker dat je tijdens je lustrumreis op de goede plekken zit. We zijn overal zelf geweest, dus we weten zeker dat die infinity pool ook echt leip is en niet gephotoshopt is door een handige hoteleigenaar. Je hoeft zelf geen grote bedragen met transactiekosten over te maken naar bedrijven die er op internet eigenlijk best wel creapy uit zien. Je weet dus zeker dat je geld goed terecht komt en je op de vetste locaties zit. Daarnaast helpen we je op locatie met inside information aan de leukste eettentjes en plekken waar je de leipste fiesta’s kunt vinden. Zelf zijn we ook op lustrumreis geweest en hebben alle bestemmingen die we aanbieden bezocht, dus weten we precies wat de beste plekken en activiteiten zijn voor een onvergetelijke lustrumreis. Met sites als TripAdvisor en Reisjunk kom je vast een eind, maar je gaat niet de écht onontdekte plekjes vinden!

Locatie

Zoveel vette locaties voor je lustrumreis, zo veel keuzes.. Waar moeten jullie nou heen? Elk continent heeft zijn eigen voordelen en vette plekken. Hebben jullie erg weinig budget dan klinkt Azië misschien aantrekkelijk. Maar ja, daar is je halve jaarclub natuurlijk al geweest in dat gap year dat jullie allemaal gedaan hebben. Wil je de Big Five spotten op je lustrumreis dan moeten we je doorverwijzen naar Afrika. Maar daar kun je minder party’en met andere reizigers en zijn jullie meer op jezelf aangerekend. Super vet met je lover of familie, maar om jullie lustrum te gaan vieren? Wij weten het niet..

In Latijns-Amerika vind je alle soorten natuur die je je maar kunt bedenken. Je kan er salsa dansen tot je een ons weegt en je kan toch nooit genoeg nacho’s met guacamole eten? De mensen zijn enorm lief en laten we eerlijk wezen: de Spaanse taal en daarmee ook de muziek is toch de lekkerste die er is? Lekker daggeren met je jaarclub tussen de latino’s/latina’s in een club: deze locals zijn er niet vies van hoor! Oké, eerlijk is eerlijk: we zijn natuurlijk niet helemaal een onafhankelijke partij. Maar wij wonen en werken allemaal in Latijns-Amerika en zijn stuk voor stuk verliefd geworden op dit stuk van de wereld door bovenstaande redenen. En ja, als je ons niet gelooft? Neem eens contact met ons op en we zullen je uitleggen waarom Latijns-Amerika de beste plek is voor jullie lustrumreis.

Vliegtickets

Hoe vroeger je er bij bent hoe goedkoper de vliegtickets zijn. En je kan écht heel veel besparen op tickets naar je lustrumreisbestemming. Lees: veel meer geld om te besteden aan vette activiteiten of een luxe locatie. De beste tijd om te boeken is ongeveer 10 maanden voor vertrek. We helpen jullie natuurlijk graag met het boeken van vliegtickets!

Invulling

Land gekozen! Yes, weer een zorg minder. Maar wat gaan we daar doen dan? Nou, daar kunnen wij je wel bij helpen! Wat vinden jullie leuk? Lekker actief, beetje chillen? Voetbalwedstrijd tegen een lokaal voetbal team? Een privé-eiland voor jullie jaarclub? Helikoptervlucht over een vulkaan? Date diner op een leipe locatie op het strand? Noem het maar op en wij regelen het voor je. En weet je wat het leuke is? Je kan het bij ons zo gek maken als jullie zelf willen. Heb jij echt het aller aller aller leipste idee voor jouw jaarclub ooit? Kom maar door en we fixen het voor je!

Voorpret & locatie onthulling

Spannnnnnend! Jullie gaan de locatie aan je jaarclub onthullen. Wij helpen jullie maar al te graag met wat vette beelden van de locatie die jullie hebben uitgekozen en kunnen je tips geven voor een vette onthullingsavond.

Is dit allemaal gefixt? Dan is het aftellen geblazen want de mooiste reis van je leven (oké 5 jaar dan) staat op je te wachten.

Waar in Latijns-Amerika zien we jou met je jaarclub of dispuut? Kijk eens bij onze bestemmingen! Heb je vragen over de perfecte bestemming voor je lustrumreis, neem eens contact met ons op. Wij kunnen je zeker helpen bij het kiezen!

volg ons op social

YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!