Reisvoorstel JC koda

Breathtaking Colombia

hola chicas,

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Colombia, de belichaming van de bruisende Latin culture met haar heerlijke dansstijlen als salsa & bachata. Puur en passievol temperament, waanzinnige steden, stranden waar je u tegen zegt, heerlijke muziek, leuke restaurantjes en een geweldige cultuur. Colombia is niet voor niets in de afgelopen jaren een van de meest populaire reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Het mooie is dat het nog steeds heel puur en nog niet massaal is.

De absolute must-sees op deze trip zijn bruisende hoofdstad Bogotá, het avontuurlijke Cocorná, metropool en Pablo’s hometown Medellín, de paradijselijke stranden aan de Caribbean en de koloniale parel Cartagena. Oh wat een fantastische mooie plekken! Verder zijn wij van plan om jullie trip perfect te maken met heerlijke accommodaties en de beste fiestas!

Lustrumreis-Colombia-Medellin-Comuna13-3-123

Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en Colombia heeft het volledige totaalpakket! Que Bueno! Jullie zullen slapen in een mooie mix van hotels en high-end hostels. Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - Bogotá

aankomst en diner bij Andres

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Een broeierig vliegveld zonder airco in Bogotá is het bescheiden begin van een waanzinnige reis. Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie verdiend na zo’n lange vlucht natuurlijk!

Bogotá is Colombia’s kloppende hart, een boeiende en levendige hoofdstad geschuwd door koele bergtoppen van de Andes en doordrenkt van een verfijnde stedelijke cultuur. Het culturele epicentrum van de stad is La Candelaria, de prachtige historische binnenstad waar je je ogen de kost kan geven terwijl je langs kleurrijke fruittentjes en fantastisch mooie gebouwen loopt. Het nieuwe centrum is in Chapinero, waar je veel leuke, hippe eettentjes vindt en mooie bars & clubs.

Afhankelijk van de aankomsttijd is het leuk om vanavond bij een van mijn favoriete Colombiaanse restaurants te eten: Andres Carne de Res. Dit restaurant is echt een fenomeen in Colombia en een uniek concept; een hysterisch interieur, muziek, verkleed personeel en niet geheel onbelangrijk: heerlijk eten (mijn tip: probeer een van de vele steaks). In dit restaurant komen alle hippe Colombianen in het weekend samen om lekker te eten en te feesten. Als jullie uitgegeten zijn kunnen jullie nog even doorgaan bij Andres of een andere vette bar in de buurt onveilig maken, want die zijn er genoeg! Natuurlijk is het ook nooit een slecht idee om lekker naar jullie accommodatie te gaan om jullie alvast voor te bereiden voor de heerlijke trip die op jullie staat te wachten staat!

Dag 2 - Bogota

bike tour

Vandaag gaan jullie Bogotá verkennen! Het verhaal van Colombia en haar hoofdstad zal worden verteld aan de hand van beelden op de Graffiti Tour. Op deze tour worden jullie meegenomen langs een aantal wijken die de standaard city tour zal overslaan, waardoor jullie het échte Bogotá te zien krijgen en tegelijkertijd kunnen genieten van de prachtige urban kunstwerken. 

Colombia heeft een rijke historie – die niet altijd even leuk is geweest – en zit vol interessante verhalen. Vandaag worden jullie daar over bijgespijkerd, fietsend naar alle uithoeken van Bogotá. Indien jullie willen, kan er een authentieke koffiefabriek bezocht worden waar heerlijke empanada’s op het menu staan. Een detour door het red light district van Bogotá is ook zeker iets wat ik jullie kan aanraden. Even de rollen omdraaien; de toerist uithangen in de hoerenbuurt haha!

In de middag kunnen jullie door hippe delen van Bogota heen banjeren. Daarna kan er uiteraard lekker gedineerd worden en ’s avonds gaan jullie de nachtbus in naar Cocorna.

Dag 3 - cocorná

raften & BBQ

Vandaag arriveren jullie in outdoor paradise Cocorná! Een klein dorpje off-the-beaten-path waar jullie zo goed als geen westerse toeristen zullen tegenkomen. Mooie dingen! Jullie zullen hier overnachten in jullie eigen Colombiaanse finca in landelijke stijl, midden in de natuur. Wij zullen er voor zorgen dat er ook nog een chill zwembad bij het huis zit. Zie de foto’s hiernaast om een idee te krijgen van zo’n Colombiaanse finca.

We vertrekken ‘s ochtends uit jullie finca in 4×4 wagens richting de rivier. Opmerkelijk genoeg was dit schitterende gebied 10 jaar geleden nog in handen  van de FARC en  is daardoor nog heel onontdekt.  Dan is het tijd om te raften en wel tot level IV rapids! Dit zijn ‘intense en krachtige, maar wel voorspelbare stroomversnellingen’ op een schaal van I tot VI. Kortom, dit is het meest wilde water om in te raften voor mensen zonder ervaring – perfect dus! Dit is een hele vette en avontuurlijke activiteit in een super mooie omgeving op de Calderas Rivier.

Na het raften kunnen jullie weer lekker chillen in de finca en zal er om de dag af te sluiten een heerlijke BBQ geregeld worden!

 

Dag 4 - valle de las cascadas

day hike & Paardrijden

Trek de wandelschoenen aan, vandaag beginnen jullie aan een prachtige off-the-beaten-track hike in de jungle van Colombia. Wegens de FARC-guerillastrijders die dit gebied nog tot voor zo’n 10 jaar geleden in handen hadden en daardoor onbegaanbaar maakten, is dit gebied van een ongereptheid die je zelden nog tegenkomt. Een dag hiken, zwemmen en ongelooflijk genieten van de pracht en praal van Fifty (Thousand) shades of green. Vamos pues!

Jullie worden ’s ochtends opgehaald bij jullie finca in Cocorná, en gaan per chiva richting het boerendorpje La Piñuela. Nog een paar snacks inslaan, voordat jullie van de onverharde weg vervolgen naar het beginpunt van de hike. Al snel kom je langs het bamboehuis van Rufai, waar je nog wat zelfgestookte Tapetuza kan inslaan. Eenmaal over de eerste brug volg je de kristalheldere (mits het niet heeft geregend) Santo Domingo rivier. Onder het hiken door zijn er dan ook meerdere plekjes die recht uit een kitsch Bob Ross schilderij lijken te zijn gekomen, en waar jullie een verfrissende duik kunnen nemen. 

Jullie komen langs wat rurale boerderijtjes waar jullie zo nu een dan een cowboy op paard tegenkomen, totdat jullie aankomen bij de waterval ‘La Esmeralda’. Deze juweel van een plek doet haar naam eer aan en is dan ook het decor om even te chillen, de lunches uit te pakken en om een welverdiend koud biertje naar binnen te gieten die je bij het huisje waar je langskomt naar de waterval kunt kopen.   

Even een welverdiend rustmomentje bij deze natuurlijke pool voordat jullie weer de vallei uit gaan. Dit doen jullie alleen niet lopend maar te paard begeleid door een lokale boer.

 

Dag 5 - Medellin

Via Guatape naar Medellín

 

Vandaag reizen jullie door naar niets minder dan Medellín, maar voor jullie in Medellín aankomen maken jullie nog een tussenstop bij El Peñol, de iconische rots die jullie kunnen beklimmen. Ongeveer 740 kuiten-bijtende treden omhoog, maar dan heb je wel uitzicht op een betoverend landschap!

Na het beklimmen van El Peñol lunchen jullie nog even in het dorpje Guatape. Het is kleurrijk en gezellig dorpje om even wat te happen en rond te kijken en wellicht later een duik te nemen in het meer. Hierna rijden jullie weer door naar Medellín waar jullie slapen in Poblado. Dit is de uitgaanswijk in Medellín en heeft de grootste concentratie van barren & restaurantjes van heel Medellín. Genoeg tentjes dus om lekker wat te happen en sappen! Medellín staat bekend om haar Rumba, de waanzinnig vette feesten. Deze geweldige stad heeft reggaeton een nieuw leven ingeblazen. 

Veel reggaeton artiesten zijn hier dan ook heen verhuisd en dragen uiteraard bij aan de geweldige fiesta-cultuur van Pablo Escobar’s hometown. Deze indrukwekkende metropool is gelegen tussen de hoge bergen en is werkelijk een schilderij om naar te kijken. De stad ademt en leeft latin culture – zelfs zoveel dat co-owner van Lustrumfiesta Teun er is gaan wonen. Sterker nog, ik denk dat hij er nooit meer weggaat.

 

 

Na de reis kunnen jullie lekker je spullen droppen en staat er een reservering bij el Colossal. Dit restaurant serveert niet alleen heerlijk eten, maar biedt ook een geweldig uitzicht over de hele stad.

Dag 6 - medellín

comuna 13

Na het ontbijt gaan jullie een van de vroeger ooit beruchtste wijken ter wereld bezoeken; Comuna 13. Jullie ontmoeten onze tourguide van Medellín, welke jullie op lokale wijze naar Comuna 13 zal brengen. Dit is een wijk waar je niet zonder locals moet komen, dus even de camera’s en telefoons in de tas houden. Met onze tourguide aan jullie zijde is er echter niks aan de hand. Comuna 13 is de afgelopen jaren opgeknapt met kabelbanen, liften en roltrappen. In plaats van een uur steil naar boven lopen, hoeven jullie nu nog maar 4 minuten op de roltrappen te staan, haha!

In deze wijk heb je een prachtige view over Medellín en zullen jullie ook verhalen horen over Pablo Escobar. Het is een stuk beter om dit te integreren in deze tour, in plaats van een speciale Pablo Escobar tour te doen. Deze zijn vrij afgezaagd en bieden vooral basale kennis, wat jullie waarschijnlijk al hebben meegekregen van de serie Narcos.

Dag 7 - costeño beach

chillen

Ogen open, armen strekken en – erg belangrijk – met je goede been uit bed, want jullie zijn nog steeds op lustrumreis, yeah! Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie gisteren een mooie strijd met de fles gehad en worden jullie lekker (semi-)brak wakker hehe. Vandaag vliegen jullie door naar Costeño en kunnen jullie hier bij aankomst het handdoekje uitgooien, tanning oil opsmeren en genieten van de zee en het strand. Vandaag een zalig dagje in paradijs. Voetjes in het zand, biertje in de hand en vol-op genieten!  ‘s Avonds lekker rond het haardvuur en drankjes doen, hoppa!

Dag 8 - tayrona park

overnight hike

Vandaag zullen jullie naar Park Tayrona gaan; de grote trots van Colombia. Als je een local vraagt waar het mooiste plekje van Colombia ligt, zal hij je hier heen sturen. Het natuurlijke Tayrona is een magisch deel van de Caribische kust van Colombia, met prachtige uitgestrekte gouden zandstranden, bijgestaan door kokospalmen en een groen regenwoud. Daarachter schitteren de steile hellingen van de Sierra Nevada de Santa Marta – ’s werelds hoogste kustgebergte.

We gaan het super mooie Tayrona park verkennen met een guide. Deze neemt jullie mee op een mooie hike door de jungle en langs de waanzinnige stranden. Na de wisseling van jungle en stranden eindigen jullie na een niet al te lange hike op het oogverblindende strand waar jullie kunnen chillen. Jullie zullen de eerste avond overnachten onder de sterren en de zonsopgang de volgende ochtend kunnen bewonderen vanuit jullie hangmatje. Wat een ervaring vrouwen!

Dag 9 - costeño beach

Terug van hike en chillen

Nadat jullie lekker wakker geworden zijn in het park vervolgen jullie de weg terug naar Costeño. Hier kunnen jullie vandaag lekker bijkomen van de hike door het park. Zo, tijd om de benen wat rust te geven, handdoekje uit te gooien, tanning oil op te smeren en te genieten van het zwembad of strand! Cocktailtje?

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben heeft Consteño Beach heeft een heerlijk laid-back sfeertje en de locals hebben hier nooit haast. Costeño Beach heeft geen bijliggend dorpje maar je zit met verschillende bruisende hostels op het strand in de middle of nowhere, waardoor er elke avond wel een mooi feestje wordt georganiseerd!

Dag 10 - COSTEÑO BEACH

chillen & tuben

Rise & shine! Vandaag gaan jullie tuben. Jullie zullen in de middag een paar uurtjes gaan tuben; lekker met je kont in een band jezelf laten voortdrijven terwijl je geniet van de mooie natuur en een slok neemt van je biertje! Echt een heerlijke activiteit! Zorg dat je wat plastic zakjes meeneemt om je sigaretten en mobieltjes droog te houden, de ervaring leert dat er wel eens wat mensen in het water worden gegooid hehe.

Dag 11 - cartagena

chillen en Optioneel rumproeverij

Vandaag verlaten we het paradijs en gaan we door naar de volgende bestemming. Op jullie wacht een prachtig oud stadje genaamd Cartagena, gelegen in het noorden van Colombia. Honderden jaren geleden werd hier deze belangrijke haven gesticht (1533), waardoor de stad flink heeft kunnen groeien. Het stadje leeft grotendeels van toerisme, mede omdat Cartagena de perfecte uitvalsbasis is voor een strandvakantie in Colombia. 

Het oude centrum is werkelijk waar een genot voor het oog en erg leuk om doorheen te zwerven. In 1984 werd de ommuurde stad door UNESCO toegevoegd aan de werelderfgoed lijst. Het is mede daarom een tikkeltje toeristisch, maar daardoor juist de perfecte plek om het uitgaansleven in te duiken. Ik voel een ideetje voor vanavond aankomen…

Optioneel: En dan hebben we het nog niet gehad over de culturele hoogstandjes… Een ander zeer belangrijk onderdeel van de Colombiaanse cultuur is de liefde voor rum. Misschien hebben jullie wel eens iets gehoord, of gedronken, van het wereldberoemde merk Dictador. 

Jullie gaan in ieder geval leren over dit zalige drankje en aan de hand van een ware rum sommelier de verschillende kenmerken en smaken ondervinden. Dit heeft niks met Bacardi te maken girls, echt een waar genot voor de zintuigen.  Na een paar van deze straffe jongens is de tijd aangebroken om de stad in te gaan!

Dag 12 - cartagena

Rosario islands

Vandaag krijgen jullie de kers op jullie lustrumreistaart. De stranden in Cartagena zelf zijn namelijk niet echt om over naar huis te schrijven, maar de stranden en de wateren bij de eilandjes voor de kust van Cartagena zijn waanzinnig: helderblauw water en verlaten witte zandstrandjes. Jullie vertrekken vandaag met een speedboat richting Rosario Islands.

Muziekje & ijskoude biertjes erbij, terwijl jullie even goed gaan werken aan datgene waar jullie het thuisfront jaloers mee maken; een heerlijke gebronsde tan! Een koud drankje in de hand, azuurblauw water, witte stranden en wat heerlijke latino deuntjes op de achtergrond en de zon op je bol… wat wil je nog meer! 

Dag 13 - Cartagena

Shared catamaran sunset cruise & optioneel Diner carmen

Jaaaaa hoor, deze middag staat er een heerlijke (shared) catamaran sunset tour op het programma. Tijdens deze shared catamaran tour zullen jullie op het gemakje door de baai van Cartagena cruisen, terwijl het zonnetje in de zee zakt. Jullie verruilen het oude centrum voor views op de skyline van Cartagena en jullie gaan ook het eiland Tierra Bomba spotten. Uiteraard kan je aan boord alcoholische versnaperingen getten en zullen er lekkere deunen gespeeld worden. In deze romantische (jet)setting kunnen jullie heerlijk met elkaar genieten van dit magische moment, of gaat iedereen toch op jacht naar een lokale liefde?! Enjoy!

Dag 14 - vliegen

time to go home
unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! We hopen jullie over 5 jaar weer te zien in Costa Rica, Mexico of Peru!

Op dag 16 stappen jullie met een goede tan en waanzinnige herinneringen het vliegtuig uit. Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Welcome back!

accommodaties

privé Finca met zwembad in cocorna

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

communities steunen voor een betere toekomst in colombia

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar Colombia aan 1 van de onderwijsprogramma’s van Pescador de Letras. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

Het werkgebied van Pescador de Letras (betekent letterlijk ‘lettervissers’, verwijzend naar het beroep dat in dit gebied doorgaans veel beoefend wordt) is La Boquilla, een sloppenwijk net buiten Cartagena. In deze achterstandswijk is hulp en ondersteuning hard nodig. Pescador de Letras richt zich op primair onderwijs om jonge kinderen een lijn toe te werpen naar een betere toekomst. Dat doet zij niet alleen door basisonderwijs van hoge kwaliteit te bieden, maar ook met programma’s gericht op sociale en psychologische ontwikkeling en sport, met als focus het verhogen van de capaciteiten van het kind op zowel fysiek, intellectueel, cultureel en moreel vlak. Deze activiteiten zijn ingebed in de buurt, en dragen op die manier bij aan de kwaliteit van leven binnen de hele gemeenschap.  Daarnaast ontwikkelen ze projecten gericht op de rechten van kinderen en op het terugdringen van huiselijk geweld. 

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie als club elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Colombia te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor €1219, op basis van 19 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is  7 dagen geldig, tot en met 16 oktober 2021, en gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers.

included
 • Overnachtingen: Alle 14 overnachtingen inclusief de overnachtingen tijdens de overnight hike in Cocorná. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Airport pick-up vanaf Bogóta airport. Privé vervoer van Bogóta  – Cocorná – Medellín airport en Santa Marta airport – Costeño Beach  – Cartagena – Cartagena airport.
 • Binnenlandse vlucht:
  • Binnenlandse vlucht van Medellín naar Santa Marta.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner.
 • Activiteiten:
  • Airport pick-up met een koelbox vol bier + een simkaart met internet
  • Reservering Andres
  • Fiets tour door de bruisende hoofdstad Bogotá
  • Raften in Cocorná
  • Hike in Cocorná
  • BBQ Cocorná
  • Paardrijden in Cocorná 
  • El Colosal reservering
  • Comuna 13 tour Medellín
  • Waanzinnige 1Night / 2Day hike in de natuur van Tayrona
  • Tubing tour 
  • Waanzinnige speedboat trip bij de Rosario islands bij Cartagena
  • Catamaran sunset cruise Cartagena
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.
excluded
 • Optionele activiteiten: 
  •  Rumproeverij Cartagena
  • Diner Carmen
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
 • Fooien: Fooi geven is vrij gebruikelijk in Latijns-Amerika, maar dit is natuurlijk volledig jullie eigen keuze.
 • Internationale vlucht: Internationale vlucht Amsterdam – Bogotá en Cartagena – Amsterdam.
zakgeld
 • Een indicatie van de prijzen:

  • Ontbijt is bijna elke dag inbegrepen dus hier hoeven jullie bijna niet over na te denken, heerlijk!
  • Lunch kost gemiddeld $6, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $3.
  • Diner kost zo tussen de $5 euro en $15 euro, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
  • Drank & sigaretten. Een pakje peuken kost zo’n $2,5 en een biertje op het terras of in het restaurant kost je ongeveer $1. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en lokale drank halen. Ook met drankjes is de vuistregel dat het in de populaire hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $5 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $5.

  Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit Colombia.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

 

extras de colombia!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. Qué hubo, parce?
 2. Qué chevere que trajiste guaro, polas y viejas, huevon!
 3. Delputas! Qué chimba!
 4. Ese marica es una gonorrea! 
 5. Voy a rumbear hoy, tendré el guayabo muy fuerte mañana.
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!