Lustrumreis Bestemmingen

Hoe kies je nu de perfecte lustrumreis bestemming uit? Jullie willen natuurlijk vette activiteiten doen, ontspannen op parelwitte (privé) stranden, maar ook stomende fiesta’s meepakken, een beetje cultuur snuiven en natuurlijk exclusieve diners op unieke locaties. Dat, én meer, kan allemaal in Latijns-Amerika! Onze lustrumreis bestemmingen zijn ontzettend divers en hebben werkelijk alles voor een onvergetelijke lustrumreis.

Lustrumreis bestemmingen in Midden-Amerika:
Bezoek eeuwenoude Maya tempels en kraakheldere cenotes in Mexico, ga voor avontuur en beklim een vulkaan in Guatemala of bezoek per zeilboot de onbewoonde tropische eilanden van San Blas in Panama. Neem surflessen en ga volcano boarden in Nicaragua, ga voor ongekende biodiversiteit, prachtige landschappen en mooie stranden in Costa Rica of ontdek het bergachtige landschap en ga surfen bij de uitgerekte stranden van El Salvador. Wees origineel en ga voor de onontdekte parel Honduras met adembenemende eilanden en een bergachtige natuur, geniet van parelwitte stranden en ontdek de meest indrukwekkende duikplekken ter wereld in Belize of dompel jezelf onder in de bijzondere historie en waanzinnige (salsa-)cultuur van het kleurrijke Cuba

Lustrumreis bestemmingen in Zuid-Amerika:
Aanschouw hoe echte latino’s dansen aan de mooie Caribische kust en ontdek de enorme diversiteit van het prachtige Colombia, duik in de geschiedenis van de Inca’s en trotseer uitgestrekte woestijnen en berglandschappen in Peru, of duik de prachtige Amazone in van Ecuador en beklim waanzinnige vulkanen.

Lustrumreizen naar Mexico

Hulp nodig met het kiezen van de perfecte lustrumreis bestemming? NEEM CONTACT MET ONS Op!

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!