Neem contact op

En ontvang een vrijblijvend reisvoorstel!

Op zoek naar een op maat gemaakte lustrumreis naar Latijns-Amerika? Uitstekend plan! Bij ons géén  standaard reizen, maar unieke lustrumreizen vol extra’s. We brengen jullie naar de mooiste bestemmingen, de beste accommodaties en vetste activiteiten! Heerlijk, toch? Neem dus nu contact met ons op! Geef tijdens een video-call al je wensen aan ons door en ontvang vervolgens een gruwelijk reisvoorstel voor jouw onvergetelijke lustrumreis. Geheel vrijblijvend! We kijken er naar uit om je een mooi voorstel te doen voor een waanzinnige en op maat gemaakte lustrumreis naar Latijns-Amerika. 

lokale experts

Unieke lustrumreizen organiseer je niet vanuit je kantoor in Nederland, maar met je poten in het Latijns-Amerikaanse zand. Wij wonen en werken vanuit de regio, testen continu nieuwe dingen en hebben hierdoor unieke lokale kennis.

Reislustige Reünisten

Ons team bestaat uit reislustige reünisten met liefde en passie voor Latijns-Amerika. Wij zijn dus ook zelf op lustrumreis geweest. Hierdoor weten we precies welke elementen jouw onvergetelijke lustrumreis nodig heeft.

Persoonlijke touch

Er staat altijd een Nederlandse reisspecialist voor jullie klaar! Vooraf stellen jullie samen een op maat gemaakte lustrumreis samen. En tijdens de reis staan wij vanuit de regio 24/7 voor jullie klaar voor vragen, tips en ondersteuning.

TOP kwaliteit

Wij hebben niet alleen persoonlijk contact met jou, maar ook met al onze lokale partners. Wij werken zonder tussenpartijen en regelen alles zelf vanuit Latijns-Amerika. Zo leveren we exclusieve trips met de beste kwaliteit!

Wat lustrumreizigers over ons zeggen:

JC Kapot | Unitas
JC Kapot | Unitas
@ Lustrumreis Ecuador
Lees verder
“Twee weken reizen door Ecuador met elf meiden is lastig uit te leggen aan locals en andere backpackers maar dankzij Lustrumfiësta ging dit allemaal super soepel!! Ze weten alle beste/mooiste/onontdekte plekjes in het land, altijd tips voor de leukste party plekken en zijn top in de communicatie inclusief goede op z’n tijd. We werden opgehaald van het vliegveld, kregen een super service toen de lokale ontbijtservice het even liet afweten en er werd goed ingespeeld op alle lokale omstandigheden!
Laxens Näsa | Augustinus
Laxens Näsa | Augustinus
@ Lustrumreis Nicaragua
Lees verder
"Lustrumfiesta, jullie hebben al onze verwachtingen voor deze reis overtroffen. Vanaf moment één zat de hele reis perfect in elkaar. Voorbeelden als een chickenbus, een afgehuurd hotel met vulkaanuitzicht op Ometepe en een prachtige lodge midden in de jungle van La Ceiba maken je lustrumreis écht uniek. Een zelf georganiseerde lustrumreis had nog niet eens in grote lijnen kunnen evenaren met de kwaliteit van Lustrumfiesta."
JC Storm | Unitas
JC Storm | Unitas
@ Lustrumreis Panama
Lees verder
“Door politieke ongein in Nicaragua moesten we last-minute de hele reis omboeken, waarbij Lustrumfiesta hard heeft meegedacht, erg flexibel was en op korte termijn met nieuwe reisvoorstellen kwam, binnen ons oorspronkelijke budget. De accommodaties waren top en ook het (privé)vervoer was goed geregeld. Elke dag werd er via WhatsApp contact met ons opgenomen om te checken hoe het ging, met praktische info en tips. Het voelde erg persoonlijk en de mannen van Lustrumfiesta waren heel makkelijk te bereiken!"
JC Assepoester | RSC
JC Assepoester | RSC
@ Lustrumreis Colombia
Lees verder
“Onze lustrumreis met lustrumfiesta in Colombia is zeer goed bevallen. Heel knap hoe de organisatie het voor elkaar wist te krijgen om in zo’n land stipt vervoer en gidsen te regelen. Al het vervoer was op tijd en onze gidsen spraken goed Engels en lieten veel enthousiasme zien over hun land. De activiteiten, e.g. parapenten, paardrijden, motor tour, waren allemaal goed geregeld met betrouwbare organisaties. Alles bij elkaar was het een extreem geslaagde reis en ik zou iedereen Lustrumfiesta aanraden.”
JC Pluk | Vindicat
JC Pluk | Vindicat
@ Lustrumreis Guatemala
Lees verder
“Mede door de organisatie van Lustrumfiesta een fantastische lustrumreis gehad! Vanaf het eerste voorstel intensief begeleid in het organiseren van de lustrumreis. Ook op locatie werd frequent contact gehouden en dagelijks een update gestuurd met de laatste informatie. Tot slot een compliment voor de organisatie omtrent het vervoer. In alle 16 dagen nooit ergens hoeven wachten, altijd stond een chauffeur op ons te wachten. In dit soort landen is dat niet makkelijk voor elkaar te krijgen. Hartelijk dank!”
JC Mach | DSC
JC Mach | DSC
@ Lustrumreis Mexico
Lees verder
“Na een lustrumreis van 3,5 week door Midden-Amerika, kan ik niet anders doen dan Lustrumfiesta bedanken. Dankzij hun goede zorgen hebben we in de beste hostels gezeten en de mooiste plekjes gezien. Erg strak georganiseerd en een zeer prettige samenwerking! Deze gasten weten waar ze het over hebben, hebben zelf Midden-Amerika plat gereisd en nemen je zeer veel moeite uit handen. Je bent verzekerd van hele chille accommodatie, hebt keuze uit vele activiteiten, en kan ter plekke altijd even bellen voor advies waar je het beste taco’s kan eten.”
Vorige
Volgende
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!