Lustrumreis costa rica

Costa Rica staat bekend als het gelukkigste land ter wereld en wij weten wel waarom. Man, wat een fantastisch mooi land met waanzinnige biodiversiteit, prachtige landschappen en uitgerekte stranden. Daarnaast is het een stabiel en ontwikkeld land. Wist je dat Costa Rica als enige land ter wereld geen leger meer heeft? Het leger van Costa Rica werd in 1948 afgeschaft. Make love, not war! 

Costa Rica heeft voor iedere jaarclub of dispuut wat wils; bergen, regenwouden, rivieren, moerassen, savannes en mooie uitgestrekte stranden aan de Pacifische en Caribische kust. Het rijke ecosysteem van Costa Rica zorgt ervoor dat er een flinke hoeveelheid wildlife is. Denk aan apen, tapirs, luiaards, vele vogels en wilde katten. Costa Rica is al jaren een toeristische trekpleister in Midden-Amerika en daardoor makkelijk en veilig te bereizen.

Lustrumreis Costa Rica

Voor de actieve lustrum gangers onder ons zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Bezoek de indrukwekkende vulkaan Arenal, zipline door de flora & fauna van Monteverde en geniet van de prachtige stranden van Puerto Viejo & Manuel Antonio.

Doe de hoogste bungeejump van Midden-Amerika in Monteverde, ga duiken op een van de mooie diving-sites of raft op één van de woeste rivieren die Costa Rica rijk is. Bezoek een schildpad reservaat in Tortuguero of geniet van het nachtleven in San Jose. In Costa Rica is altijd overal wel iets te beleven, Pura Vida!

highlights lustrumreis costa rica

Neem contact met ons op voor een
custom made lustrumreis naar Costa rica

lustrumreis costa rica
in combinatie met panama of nicaragua?

Costa Rica’s buurlanden zijn Panama en Nicaragua. Beiden perfecte landen om jouw lustrumreis naar Costa Rica mee te combineren. Bezoek bijvoorbeeld eerst de betoverende San Blas eilanden, Panama City & Bocas del Toro in Panama voordat je Costa Rica aandoet. Of eindig je reis na Costa Rica in het meer betaalbare Nicaragua: surfen en partyen in San Juan del Sur, vulkanen beklimmen op Ometepe, stromende lava in Masaya of genieten van het koloniale Granada. Aan jullie de keus!

Meer weten over een lustrumreis naar Costa Rica? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend reisvoorstel voor jouw onvergetelijke lustrumreis!

LustrumreisPanama-SantaCatalina
Menu

Arenal

In de noordelijke laaglanden ligt vulkaan Arenal. De vulkaan was een trekpleister voor toeristen omdat deze van 1968 tot 2010 ontelbaar keren lava de lucht in spuugde. Tegenwoordig neemt de vulkaan haar rust, maar wellicht kan dit zo weer veranderen. Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd rondom en op de perfect symmetrische vulkaan waardoor dit een aanrader is voor iedereen die nog wat van zijn Bucket-List af moet strepen!

San José

De hub van Costa Rica is als ieder andere grote stad een stad waar grote musea zijn en een goed nachtleven. Wij raden het aan om hier maximaal een nachtje te slapen zodat je meer cultuur kunt gaan snuiven in de kleinere dorpjes met mooie natuur eromheen.

Cahuita

Cahuita is een laid-back maar levendig dorpje in de omgeving van Costa Rica’s unieke creoolse cultuur; Een stukje Afro-Caribisch erfgoed. Slechts 43 km ten zuiden van Puerto Limon is Cahuita een gemakkelijke rit naar beneden langs de Caribische kust ondanks dat er een paar kuilen in de weg zullen zitten. Het dorp is een hit onder vrijgevochten jongeren die op zoek zijn naar laid-back levensstijl.

Tortuguero

Tortuguero heeft zijn naam te danken aan de broedplaats voor schildpadden. Het is een hele tocht naar deze junglebestemming aan de Caribische kust, maar het is de moeite waard! We kunnen je hierheen brengen per land of per water (of we kiezen ervoor om van allebei de opties gebruik te maken). In deze jungle kun je veel wildlife spotten en eco-lodges bezoeken met vrijwilligersprojecten om de schildpadjes van een veilige broedplaats te voorzien.

Manuel Antonio

Manuel Antonio is een prachtig beschermd natuurgebied dat grenst aan de kust van de Grote Oceaan. Het park is zo populair geworden door het hagelwitte zand. Er leven 109 verschillende soorten zoogdieren  en 184 soorten vogels in dit park en je kan 12 kleine eilandjes voor de kust bezoeken waar walvissen en dolfijnen rondzwemmen.

Puerto Viejo

Puerto Viejo is een reggae-dorpje aan de Caribische kust met een extreem relaxte vibe. Rastafari’s rijden hier op gepimpte fietsen met een snakie in hun mond. Overdag kun je naar het nationaal park Cahuita fietsen waar je luiaards, aapjes en vele soorten vogels kunt spotten. Dit park grenst aan de zee met een wit strand van 5 meter ertussenin; zelden ga je dit nog een keer tegenkomen. ‘S avonds zijn er veel bandjes die optreden in de leuke barretjes en wordt er door iedereen lekker mee gedanst op de reggae en salsamuziek.

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!