Lustrumreis cuba

Cuba prijkt niet voor niets op vele bucketlisten. Dit Caribische eiland kent een bijzondere geschiedenis die nog altijd onvoltooid is. Juist dit zorgt voor een grote aantrekkingskracht, want Cuba is something new. Of beter gezegd; something old. Koloniale steden, uitgestrekte zandstranden en een natuur die garant staat voor avontuur en daarom de perfecte bestemming voor een lustrumreis.

Trap je reis af in de hoofdstad van Cuba en get to know de lokale cultuur. Havana leeft! De gezellige straten lijken net het decor van een jaren ’50 film, met de zwoele klanken van salsamuziek op de achtergrond, terwijl families hun maaltijden nuttigen op straat. De enkele parken zitten vol Cubanen en toeristen die staren naar hun telefoon, want alleen hier krijg je verbinding met de buitenwereld via het algemene Wifi-netwerk. Maar eerlijk is eerlijk.. hoe fijn is het om even disconnected te zijn van het normale leven? 

lustrumreis bestemming cuba

Dít is het Cuba van nu, waar oldtimers ondertussen plaatsmaken voor nieuwe taxi’s, maar waar de Cubaanse traditie blijft voortleven op straat. Het is een bijzondere overgang om te aanschouwen, een stukje geschiedenis dat de boeken in gaat. En jij kunt erbij zijn!

In Cuba verblijf je veelal in casas particulares; simpel gezegd een family-stay. Je maakt dus het echte Cubaanse leven van dichtbij mee en wordt ondergedompeld in de cultuur. En die cultuur is rijkelijk aanwezig. Waag een dansje in een van de gezellige salsabars, kijk je ogen uit terwijl je door kleurrijke straten loopt of race in een van die klassieke wagens waar Cuba bekent om staat!

Naast Havana kent Cuba vele andere plekjes die er om vragen om ontdekt te worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Viñales? Je trekt door deze indrukwekkende vallei per paard en onderweg stop je bij een van de sigarenboeren, die maar al te graag uitleggen hoe hun business werkt en waarom Cubaanse sigaren de beste ter wereld zijn. Ook kent Cuba prachtige witte Caribische zandstranden waar je jezelf even helemaal kan terugtrekken onder een palmboom met een mojito in je hand en het zonnetje op je rug. We hoppen door naar een aantal steden, waar je een stapje terug doet in de tijd. Bijvoorbeeld in Trinidad, waarvan de authentieke koloniale binnenstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Cuba has it all! Klinkt dit als de perfecte bestemming voor een reis met jouw dispuut of club? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over deze prachtige bestemming en de reizen die wij naar Cuba verzorgen!

cuba-vinales-roos

highlights Lustrumreis cuba

Neem contact met ons op
voor een custom made lustrumreis naar Cuba

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!