Lustrumreis cuba

Een lustrumreis naar Cuba is helemaal hot! Kranten staan er vol mee, iedereen schrijft erover en vertelt dat je er nu naartoe moet gaan i.v.m. de Amerikaanse invasie! Een beetje overdreven allemaal, echter kunnen veranderingen snel gaan in zo’n land dat vele jaren stil heeft gestaan. Cuba is een divers eiland met een aparte historie, prachtige stranden, mooie natuur en een waanzinnige cultuur. Salsamuziek zul je natuurlijk denken, maar heb je al eens van Son gehoord? Son is de vader van de salsa en wij zullen je dit maar al te graag uitleggen en laten zien in Cuba terwijl jij hier in het Café van Hemingway zit met de beroemde daiquiri die hij daar elke dag achterover sloeg. Cuba heeft twee kanten, het is heel duur voor toeristen.. Het kan ook heel goedkoop zijn, een local verdient immers 40 dollar per maand. Casa particulares zijn de uitkomst voor een goedkope lustrumreis, jullie kunnen slapen in leuke guesthouses, een van de weinige ondernemingen die tientallen jaren geleden vrij mochten worden uitgeoefend in dit communistische land.

lustrumreis bestemming cuba

Een lustrumreis naar Cuba met je jaarclub of dispuut is onvergetelijk. Cuba is zo divers dat je hier maanden kan reizen en nog steeds verbluffend zult reageren op de prachtige natuurverschijnselen in dit land. Hagelwitte stranden met palmbomen en kristalhelder water, groene valleien, rum-, koffie- en tabak tours, woeste rivieren, kleurrijke steden vol oldtimers, you name it. Kies je als startpunt Habana, Varadero of Santiago? Drie totaal verschillende reizen zijn hieruit te maken met betrekking tot luxe, cultuur, natuur, stranden en veel andere onderdelen; jullie zullen in ieder geval bij elke reis salsa, mojito’s, zon en Cubaanse sigaren hebben. Ideale bestemming voor jou dispuut- of clubreis toch? Jij zult samen met ons gaan fantaseren tijdens een Skypegesprek over hoe de ideale lustrumreis naar Cuba eruit gaat zien. Wij zijn hier lange tijden geweest, een teamlid van Lustrumfiesta heeft hier zelfs een tijdje gewoond en legt je maar al te graag uit hoe verbluffend mooi het leven in Cuba is!

highlights Lustrumreis cuba

Neem contact met ons op
voor een custom made lustrumreis naar Cuba

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!