Lustrumreis Ecuador

Met je lustrumreis naar Ecuador in Zuid Amerika! Ecuador ligt op de evenaar en is bekend om haar prachtige Galapagos-eilanden, maar Ecuador is meer dan dat! Tijdens jouw lustrumreis in Zuid-Amerika kan jij in dit land de Amazone trotseren, bergen en vulkanen beklimmen en oude marktjes bezoeken. In Ecuador kun je verder oude stammen van inheemse bevolkingen bezoeken en je kan er heerlijk chillen & partyen in de grote steden of aan de prachtige stranden.

Ecuadoranen zijn relaxt en vinden een feestje op zijn tijd zeker leuk. De grote steden zoals Quito kennen een prachtig Latijns-Amerikaans nachtleven met heerlijke Latin tunes waar jullie op zullen zweten tijdens het salsa en bachata dansen. Hmmm…Niet mis hoor! Stranden zoals Montañita zijn berucht om haar goede feesten, dus wij verwachten dat iedere jaarclub zich hier wel gaat vermaken. Dus hoppa, met je jaarclub naar Ecuador! Vamos!

Ecuador Zuid-Amerika lustrumreis 
Ecuador lustrumreis Zuid-Amerika 

Wat gaan jullie doen tijdens jullie lustrumreis in Zuid-Amerika? Ecuador heeft veel te bieden qua cultuur, natuur, stranden en feesten. Duik de Amazone om wildlife te spotten en stap een bootje in om ongerepte wateren te bevaren. Vervolgens met een slang om je nek piranha’s vissen in de stille wateren van de Ecuadoraanse jungle. Ga lekker mountainbiken of paardrijden rondom de hoogste vulkanen die tevens door de waaghalzen onder jullie beklommen kunnen worden. Of toch lekker op de culturele tour naar inheemse bevolkingen om tradities en culturen te ontdekken? Verder kan je oud Spaans koloniale steden bezoeken, een salsalesje nemen of die-hard het reggaeton dansen onder de knie krijgen. Lekker hoor!

Natuurlijk hoeft je lustrumreis naar Ecuador alleen maar actief te zijn. Geniet op een van de prachtige stranden met een cocktail of een lokale liter pils voor 2 dollar. Als je zin hebt duik je de zee in met een surfboard en pak je een paar golven. Of je gaat lekker hangen in de hangmat met een boek erbij of schrijft een stukje aan de de blog van jullie lustrumreis.

De keuze is natuurlijk volledig aan jullie. Naast de onderstaande highlights, zijn er uiteraard tal van van locaties om te bezoeken vér van de gebaande paden. Wil jouw JC off-the-beaten-track, dan stuurt Lustrumfiesta jullie de rimboe van Ecuador in!

Lustrumreis Ecuador in combinatie met Colombia

Een lustrumreis naar Ecuador is natuurlijk ook te combineren met een ander land. Voornamelijk is Colombia erg leuk om een reis naar Ecuador mee te combineren. Je vliegt met je clubgenoten naar Quito in Ecuador om vervolgens weer naar Nederland te vliegen vanuit Cartagena, Bogotá of Medellín! WIl je twee (of meer) landen tijdens jouw lustrumreis combineren, wij helpen met liefde en plezier voor jullie lustrumreis in Latijns-Amerika.

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Ecuador? Mail ons op info@lustrumfiesta.nl

Ecuador lustrumreis Latijns-Amerika

Highlights Lustrumreis Ecuador

Cotopaxi

Cotopaxi

Quito

Quito

Tena

Tena

Montañita

Montañita

Baños

Baños

Galapagos

Galapagos

Otavalo

Otavalo

Chimborazo

Chimborazo