Menu

cotopaxi

De Cotopaxi is een stratovulkaan en een van de hoogste actieve vulkanen ter wereld. Het is tevens de op een na hoogste berg van Ecuador. De vulkaan ligt ongeveer zestig kilometer ten zuiden van Quito, de hoofdstad van Ecuador en ligt in de provincie die eveneens de naam Cotopaxi draagt. In het Quichua betekent het woord Cotopaxi: Nek van de Maan. We organiseren hier een toffe tour te paard of per mountainbike voor jullie. Sportieve kleertjes aan en knallen!

Quito

De hoofdstad van Quito is een pareltje. Heerlijk door de prachtige, oude straten met de adembenemend mooie architectuur. Guanabana ijsjes, zelfgemaakte chips, empanadas en veel andere snacks zijn op elke hoek van de straat te kopen. Daarnaast moet je sowieso de Iglesía de la Acompañía de Jesus, El Panecillo, La Ronda en de La Basilica del Voto bezoeken om Quito uit te spelen! Denk je nou…boooring? Ga dan ‘s middags op een van de terrassen zitten en duik ‘s avonds een van de clubs in!

Amazone

Waan je ver weg van de bewoonde wereld en middenin de jungle. Tijd om helemaal back to basic te gaan tijdens je lustrumreis door Ecuador! Trek die regenlaarzen en afritsbroek maar aan, want je gaat hier heel wat wildlife spotten! Denk aan slangen, kaaimannen, apen en insecten. Daarnaast valt er veel meer te beleven in de amazone jungle van Ecuador. Stap in een lancha voor een waanzinnige boottocht, maak zowel overdag als ‘s nachts avontuurlijke hikes door de jungle, ga zwemmen in de lagunes van de amazone of breng een bezoek aan een lokale community. 

Chimborazo

De Chimborazo is de hoogste vulkaan in de Andes met haar 6310 meters en deze ligt ongeveer 200 kilometer ten zuiden van de evenaar in Ecuador. Voor de jaarclubs die ski-pakken en handschoenen hebben ingepakt, organiseren wij hier maar al te graag een trip. Knal gedurende een meerdaagse trip omhoog met behulp van het kauwen van cocabladeren tegen de hoogte-ziekte. Deze tour is echt alleen weggelegd voor clubs met heel veel lef en doorzettingsvermogen.

Montañita

Aan het einde van je vakantie heerlijk genieten van de beach-vibes in backpackersheaven Montañita. Montañita heeft eigenlijk drie redenen om bezocht te worden: sicke surf, goede beach-vibes en een bizar goed nachtleven. Happy brownies, raggae muziek en cocktails overdag. ‘S avonds lekker de club in of een paar danspasjes wagen in een beachbar waar de Latin tunes je om de oren vliegen, heerlijk!