Lustrumreis Ecuador

Op alle fronten word je verrast door het waanzinnige Ecuador, want wat een fantastische lustrumreis bestemming is dit! De ongerepte amazone, steden vol cultuur, met sneeuw bedekte bergtoppen, borrelende vulkanen.. dit is slechts een greep van wat je te wachten staat in Ecuador. 

Ook de Galapagos-eilanden mogen natuurlijk niet onbenoemd blijven, maar Ecuador heeft veel meer te bieden. Maak kennis met de lokale, inheemse bevolking en proef de cultuur. Sluit af met een dikke party en het plaatje is compleet! Over het algemeen zijn Ecuadoranen relaxt en niet vies van een feestje op zijn tijd.  De grote steden zoals Quito kennen een prachtig nachtleven met heerlijke Latino-hitjes, waar je wel een (salsa)dansje op kunt wagen. De stranden bij Montañita zijn berucht om haar goede feesten, dus wij weten wel zeker dat iedere jaarclub zich hier heel erg goed gaat vermaken.

Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike

Naast stranden en feesten heeft Ecuador heel veel te bieden qua cultuur en natuur. Duik de Amazone om wildlife te spotten en stap een bootje in om ongerepte wateren te bevaren. Vervolgens met een slang om je nek piranha’s vissen in de stille wateren van de Ecuadoraanse jungle. Ga lekker mountainbiken of paardrijden rondom de hoogste vulkanen, die tevens door de waaghalzen onder jullie beklommen kunnen worden. Of lekker op de culturele tour naar inheemse bevolkingen om lokale tradities te ontdekken? Verder kan je prachtige koloniale steden bezoeken, een salsalesje nemen of werken aan je kookkunsten tijdens een cooking class! Kortom: voor ieder wat wils op lustrumreis in Ecuador!

highlights Lustrumreis Ecuador

Neem contact met ons op voor een
custom made lustrumreis naar Ecuador

Menu

cotopaxi

De Cotopaxi is een stratovulkaan en een van de hoogste actieve vulkanen ter wereld. Het is tevens de op een na hoogste berg van Ecuador. De vulkaan ligt ongeveer zestig kilometer ten zuiden van Quito, de hoofdstad van Ecuador en ligt in de provincie die eveneens de naam Cotopaxi draagt. In het Quichua betekent het woord Cotopaxi: Nek van de Maan. We organiseren hier een toffe tour te paard of per mountainbike voor jullie. Sportieve kleertjes aan en knallen!

Quito

De hoofdstad van Quito is een pareltje. Heerlijk door de prachtige, oude straten met de adembenemend mooie architectuur. Guanabana ijsjes, zelfgemaakte chips, empanadas en veel andere snacks zijn op elke hoek van de straat te kopen. Daarnaast moet je sowieso de Iglesía de la Acompañía de Jesus, El Panecillo, La Ronda en de La Basilica del Voto bezoeken om Quito uit te spelen! Denk je nou…boooring? Ga dan ’s middags op een van de terrassen zitten en duik ’s avonds een van de clubs in!

Amazone

Waan je ver weg van de bewoonde wereld en middenin de jungle. Tijd om helemaal back to basic te gaan tijdens je lustrumreis door Ecuador! Trek die regenlaarzen en afritsbroek maar aan, want je gaat hier heel wat wildlife spotten! Denk aan slangen, kaaimannen, apen en insecten. Daarnaast valt er veel meer te beleven in de amazone jungle van Ecuador. Stap in een lancha voor een waanzinnige boottocht, maak zowel overdag als ‘s nachts avontuurlijke hikes door de jungle, ga zwemmen in de lagunes van de amazone of breng een bezoek aan een lokale community. 

Chimborazo

De Chimborazo is de hoogste vulkaan in de Andes met haar 6310 meters en deze ligt ongeveer 200 kilometer ten zuiden van de evenaar in Ecuador. Voor de jaarclubs die ski-pakken en handschoenen hebben ingepakt, organiseren wij hier maar al te graag een trip. Knal gedurende een meerdaagse trip omhoog met behulp van het kauwen van cocabladeren tegen de hoogte-ziekte. Deze tour is echt alleen weggelegd voor clubs met heel veel lef en doorzettingsvermogen.

Montañita

Aan het einde van je vakantie heerlijk genieten van de beach-vibes in backpackersheaven Montañita. Montañita heeft eigenlijk drie redenen om bezocht te worden: sicke surf, goede beach-vibes en een bizar goed nachtleven. Happy brownies, raggae muziek en cocktails overdag. ‘S avonds lekker de club in of een paar danspasjes wagen in een beachbar waar de Latin tunes je om de oren vliegen, heerlijk!

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!