Menu

ataco

Ataco is een koloniaal stadje dat behoort tot de Ruta de las Flores van El Salvador. Op eerste gezicht lijkt het een schattig dorpje, maar gelukkig kan je vanuit hier meer dan genoeg avonturen beleven. Maak een gruwelijke buggy tour waarbij je door de modder crosst of spring van meters hoge watervallen af tijdens een cayoning tour! Genoeg van alle adrenaline? Bezoek dan een tempelcomplex, doe een koffietour of drink een biertje terwijl je tot rust komt in de thermale baden van de lokale spa. 

playa el tunco

El Tunco is een hele chille beach town en dé toeristische hotspot van El Salvador. Dit is de perfecte plek om wat waves te pakken en aan je surfskills te werken. Je komt hier overal knappe surfchicos én chicas tegen met lange blonde lokken, afgetrainde lichamen en een zieke tan. Daarnaast heb je hier iedere zaterdag een zieke party waar ontzettend veel backpackers en locals voor afreizen!

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador en de ultieme plek om wat cultuur te snuiven en flink te partyen! Maak kennis met de lokale keuken, slenter door de prachtige straten en leer alles over de bewogen geschiedenis van El Salvador. In de avonden is het tijd om die heupen lekker los te gooien en het bruisende nachtleven van San Salvador op te zoeken. Ontdek waanzinnige rooftops, zieke clubs, barretjes met live muziek en natuurlijk ontzettend veel reggaeton!

lago de Coatepeque

Lago de Coatepeque is een enorm kratermeer omgeven door groene heuvels en bevind zich in het westen van El Salvador. Dit is de perfecte plek om heerlijk te chillen en een verfrissende duik te nemen. Vanuit het meer kun je het nationale park Cerro Verde bezoeken en twee waanzinnige vulkaan hikes maken met uitzicht over het kratermeer. Dit was één van de vetste hikes die wij in El Salvador hebben gedaan!

Suchitoto

Suchitoto is een klein koloniaal dorpje in El Salvador en een relaxed begin van jullie lustrumreis. Er heerst hier een heerlijke tranquilo sfeer en het dorp voelt bijna idyllisch aan. Vanaf het stadje kunnen jullie een waanzinnige hike maken naar allemaal watervallen of het nabijgelegen meer bezoeken. Stap hier in een lokale lancha en geniet van een ijskoud biertje!