Heerlijk met je jaarclub op lustrumreis naar Guatemala? Si! Echt één van onze all-time-favourites! Sascha & Jelle hebben hier beide een flinke tijd gewoond & gewerkt en kennen dit land echt als hun broekzak. Met onze contacten en kennis van dit land kunnen we echt flink uitpakken voor jullie lustrumreis. Tukken op een vulkaan, jaarclubdiner op het strand, inburgeringscursus, verblijven bij een lokale familie, tukken in de chillste hotels, kamperen in de jungle, you name it!

De hoeveelheid culturele en geografische diversiteit die dit kleine landje bezit is echt verbijsterend. Guatemala is de thuisbasis van oude Maya tempels, koloniale Spaanse steden, in de wolken gehulde berg-dorpjes en een levendige Caribische lifestyle aan de kust. Guatemala heeft actieve, rokende & lava spugende vulkanen, tal van watervallen & rivieren en uitgerekte stroken van wilde jungle. Ideaal voor een gruwelijke lustrumreis in Midden-Amerika!

Lustrumreis Guatemala Vulkaan

Lustrumreis Jaarclub Guatemala Midden-Amerika Tikal

We nemen jullie mee naar het prachtige Antigua; waar je kan genieten van de Latin cultuur. Salsa dansen, lokale cuisine, flink op stap in de leukste tenten en het beklimmen van een vulkaan. We nemen jullie mee naar het donkere strand in El Paredon, waar je kan (leren) surfen en waar je kan genieten van een adembenemende zonsondergang. Lago Atitlan, oh my god, wat een prachtige plek. Paardrijden, boat tour, kookcursus, cliff diving & much more. Semuc Champey, welcome to heaven! Vette caving tour, tubing, rafting en party als jullie dit willen.

Last, but not least, Tikal. Heart of the Mayan world. In het hart van Guatemala leeft de Maya cultuur vandaag de dag nog volop en zul je dit, naast de Maya overblijfselen, dit zeker ook nog terugzien in de bevolking. Leer over de Mayacultuur en geniet van de bizar mooie tempels en zonsondergang in Tikal of Yaxha.

Lustrumreis Guatemala in combinatie met Belize of Honduras

Je kan je lustrumreis naar Guatemala combineren met de landen Belize of Honduras. Een perfect einde aan je Guatemala trip doe je in onze ogen op het strand in Belize. Geniet hier nog een paar dagen met je billen op de witte stranden van Caye Caulker. Biertje, cuba libre of een kokosnoot. Chillen, tannen en bijkomen van je trip. Ook kan je er voor kiezen om naar Honduras te reizen en via de ruines van Copan en natuurpark Pico Bonito naar Utila of Roatan af te reizen, ook heel erg fijn!

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Guatemala? Mail ons op info@lustrumfiesta.nl

Lustrumreis Guatemala Lago Atitlan

Highlights Lustrumreis Guatemala

El Paredón

El Paredón

Antigua

Antigua

Semuc Champey

Semuc Champey

Lago Atitlán

Lago Atitlán

Tikal

Tikal

Chichicastenango

Chichicastenango

Rio Dulce & Livingston

Rio Dulce & Livingston

Quetzaltenango

Quetzaltenango

Overige Lustrumreis Bestemmingen