Lustrumreis Mexico

Mexico, een van onze all time favourite bestemmingen voor een lustrumreis! Dit prachtige land is beroemd om haar tequila, de Azteken, Salma Hayek, Drug Wars, Lucha Libre, Corona bier en de badplaatsen aan de Stille Oceaan en de Caribische kust. Van leipe stranden tot oude archeologische sites, you name it. Mexico heeft voor elke soort reiziger iets te bieden en jullie gaan het hier met je dispuut of jaarclub zeker naar jullie zin hebben! Wij stellen samen met jullie de perfecte reis naar Mexico samen. Door de veelzijdigheid van dit land wordt het sowieso een onvergetelijke lustrumreis. Taco’s klappen, tequila shotten, af en toe wat cultuur snuiven, tannen op het strand en altijd een lekker koude cerveza in je hand. Hmmm lekker, wat wil je nog meer?

Mexico kent naast de stranden en fiesta’s ook een mooie culturele kant die je tijdens je lustrumreis kan verkennen. Bezoek Chichén Itzá voor de culturele afwisseling tijdens jullie lustrumreis. Slenter rond in de koloniale steden zoals Merida of San Cristobal. Tulum is een uitstekende plek om enorm hard te chillen aan het strand, te flaneren bij de beach clubs en tot in de late uurtjes door te partyen. Bacalar ligt aan Laguna de los 7 colores en is een heerlijke plek om lekker te relaxen. Dan heb je tot slot Isla Holbox, een paradijs op aarde en de perfecte plek om jouw lustrumreis af te sluiten. Kortom: Mexico heeft alle ingrediënten om voor jullie een onvergetelijke lustrumreis te organiseren! Zien wij jou binnenkort in Mexico?!

 

highlights Lustrumreis Mexico

Neem contact met ons op voor een custom made
lustrumreis naar Mexico

lustrumreis mexico & guatemala

Je kan je lustrumreis naar Mexico uitstekend combineren met Guatemala. Je geniet dan eerst de prachtige stranden, bruisende steden en overheerlijke lokale eten in Mexico. Vervolgens duik je de eeuwenoude Maya cultuur van Guatemala in tijdens een bezoek aan Tikal – the Heart of the Maya World. In Guatemala beklim je waanzinnige vulkanen en overnacht je in een dikke villa bij Lake Atitlán. 

Wil je meer informatie over een lustrumreis naar Mexico & Guatemala? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend reisvoorstel voor jouw onvergetelijke lustrumreis!

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!