Lustrumreis Mexico

Taco’s en tequila, dat kan maar over één bestemming gaan: Mexico! Dit waanzinnig mooie en diverse land is een van onze favoriete bestemmingen voor een lustrumreis. Caribische stranden, oude archeologische sites, fiestas tot in de late uurtjes, koloniale steden en the list goes on!

Mexico is groot, heel groot. Elk gebied heeft een geheel andere sfeer en biedt totaal andere activiteiten. Kies je bijvoorbeeld voor het zonovergoten Yucatan, waar de Maya’s hun sporen hebben nagelaten? Chill op een van de parelwitte stranden aan de Caribische kust en geniet van een koude corona, maak een vette tour op een catamaran terwijl je wordt gedropt om te snorkelen, beklim een van de vele maya-tempels met een uitzicht op de jungle waar je u tegen zegt of feest erop los in het bruisende nachtleven van Playa del Carmen, Tulum of Cancun. Loop op je slippertjes over de stranden van Isla Holbox of neem een duik in het zevenkleurige meer van Bacalar!

Geniet van de fantastisch lekkere keuken die Oaxaca te bieden heeft en ervaar de magische air die over de koloniale hoofdstad hangt, met de mooiste gebouwen en gezellige marktjes. Oaxaca is one of a kind! Reis door naar Chiapas, waar een bezoek aan San Cristobal de las Casas niet mag ontbreken. Dit stadje wordt vaak als een van de mooiste steden van Mexico bestempeld en ademt cultuur. Kleurrijke traditionele kleding, schattige gekleurde huisjes, gezellige terrasjes en natuurlijk veel live-muziek domineren hier het straatbeeld. Maar naast de rijkelijk aanwezig (inheemse) cultuur, heeft Chiapas ook een prachtige natuur met de mooiste watervallen ter wereld en indrukwekkende tempels diep verscholen in de jungle.

Ook Mexico City heeft een scala aan activiteiten in petto. Deze grote metropool barst van de musea, gezellige parken, archeologische sites en natuurlijk de lekkerste taco’s van het land! Bezoek de lokale markten, drink een biertje op een van de gezellige terrassen in Coyoacán, feest er op los in de bohowijk Zona Rosa of vaar door de kanalen van Xochimilco en struin in Zócalo waar je de meest beroemde highlights van Mexico City met eigen ogen kan aanschouwen. Ontdek vervolgens het koloniale Querétaro, omringd door een bergachtig landschap en op een steenworp afstand van een aantal pueblos magicos, waaronder San Miguel de Allende in de buurstaat Guanajuato, een echt kunstenaarsstadje met uitbundig versierde gebouwen; het Disneyland van Mexico.

Mexico heeft alle ingrediënten voor de perfecte lustrumreis, want het land biedt voor ieder wat wils! Zien wij jou binnenkort in Mexico?!

highlights Lustrumreis Mexico

Neem contact met ons op voor een custom made
lustrumreis naar Mexico

lustrumreis mexico & guatemala

Je kan je lustrumreis naar Mexico uitstekend combineren met Guatemala. Je geniet dan eerst de prachtige stranden, bruisende steden en overheerlijke lokale eten in Mexico. Vervolgens duik je de eeuwenoude Maya cultuur van Guatemala in tijdens een bezoek aan Tikal – the Heart of the Maya World. In Guatemala beklim je waanzinnige vulkanen en overnacht je in een dikke villa bij Lake Atitlán. 

Wil je meer informatie over een lustrumreis naar Mexico & Guatemala? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend reisvoorstel voor jouw onvergetelijke lustrumreis!

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!