5 x waarom je op lustrumreis wilt naar Panama!

LustrumreisPanama_skybar

1. skybars in panama-city

Wat is er nou lekkerder dan een ijskoude cerveza of cocktail wegtikken, terwijl je vanaf een vette rooftop uitkijkt over de stad? Dan zit je tijdens je lustrumreis in Panama-City helemaal goed! Er zijn hier eindeloos veel waanzinnige skybars met prachtig uitzicht over de skyline van deze stad. Verplaats je aan het einde van de dag naar zo’n chille skybar, geniet van een mooie sunset en zie de stad daarna oplichten door het bruisende nachtleven! De nacht is nog jong… 

2. San blas; waking up in paradise

Kraakhelder blauw water, inheemse Guna Yala bevolking, verse lobsters op de barbecue, kleurrijke vissen in de zee en parelwitte stranden met palmbomen. Wat wil je nog meer? Een paar dagen ultiem genieten op de San Blas eilanden mogen zeker niet ontbreken tijdens je lustrumreis door Panama! 

Is dat nog niet genoeg?! Laat je lustrumreis door Panama dan eindigen in Colombia. Stap op de boot in Panama City en maak een waanzinnige boottrip naar het Colombiaanse Cartagena! Overnacht op een onbewoond eiland en slaap in een hangmat. Que bueno!

SanBlasEilanden-lustrumreis-blog-Lustrumfiesta
FilthyFriday

3. filthy friday; een island hoppende party

Een pubcrawl ken je waarschijnlijk wel, maar heb je wel eens van een island crawl gehoord? Tijdens Filthy Friday gaan jullie eilandhoppen over het blauwe water van Panama. Op ieder eiland staat er weer een mega vette party op jullie te wachten! En we kunnen je verzekeren dat dit echt de meest waanzinnige party wordt die je ooit hebt meegemaakt. Complete chaos, coco loco’s everywhere & meer drank dan je lief is. Vamos!

4. Adrenaline kicks in de jungle

Na al die koude cervezas en tropische cocktails is het hoog tijd om de jungle in te duiken. Hier kun je waanzinnige hikes doen en verschillende exotische diersoorten spotten. 

Willen jullie nog meer uitdaging? Dan zijn er in de jungle van Panama meer dan genoeg vette outdour activiteiten te beleven. Zoek de adrenaline op, daag elkaar uit en ga klimmen, raften, ziplinen of quad rijden! Eens kijken wie van jullie een echte dare-devil is…

 

Lustrumreis Ecuador Tena Raften
kokosnoot-strand-panama

5. de trots van panama: abuelo rum

IJskoude rum uit een kokosnoot drinken op de San Blas eilanden? Of juist lekker rum nippen vanaf de top van de Barú vulkaan om lekker op te warmen? Abuelo rum is de lokale rum en heeft zijn klasse voornamelijk te danken aan de gematigde regenval, koele nachten en luchtvochtigheid in Panama. Mmmh… deze rum heeft echt een superieure smaak en extreme zachtheid. Salud!

op lustrumreis naar panama? neem contact met ons op!

Meer reisinspiratie opdoen?

bekijk onze andere lustrumreis bestemmingen:
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!​
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!