Lustrumreis Panama

Panama grenst ten noorden aan Costa Rica en ten zuiden aan Colombia, dicht bij de evenaar dus altijd lekker warm. Panama heeft palmbomen, witte stranden, mini-eilandjes, helder blauw water, mooie natuurparken en leuke fiestas. Ook bekend is natuurlijk het Panama-kanaal, gelegen op het smalste punt tussen de Caribische en Pacifische zee. Het indrukwekkende kanaal, belangrijk voor de logistiek en het wereldwijde zeecontainer vervoer, is afgelopen jaar opnieuw uitgebreid voor grotere schepen.

Panama kent een heerlijke mix van Zuid- en Midden-Amerika en heeft bovendien Westerse en Caribische invloeden, een interessant combinatie dus. Panama kent een aantal heerlijke trekpleisters die jij met je jaarclub of dispuut kan bezoeken. Chillen op het strand, actief hiken en surfen, lekker eten, partyen en een fijne cultuur maakt Panama tot een heerlijke plek voor een lustrumreis.

lustrumreis panama

Denk aan de idyllische San Blas eilanden! Kleine paradijselijke eilandjes van ongeveer 50 meter lang, bestaande uit wit zand, palmbomen en een adembenemende horizon (zonsopgang & zondsondergang!). Geniet van een sappige kokosnoot, lokaal eten, springende dolfijnen en de mooiste sterrenhemel die je ooit zal zien. In Santa Catalina kan je fijn surfen en door de vele verschillende soorten golven is het geschikt voor elk niveau. Prima plekje om te leren surfen dus!

In Boquete kan je genieten van het mooie natuurpark, lekker hiken en actief bezig zijn. Geniet verder van de dikke parties in Panama-city en in het altijd gekke Bocas Del Toro. In de city vindt je de wat meer sophisticated, high-end clubs waar je een beetje fancy kan partyen. In Bocas del Toro beland je in een tropisch backpackers paradijs waar je de perfecte combo van surfen en fissa hebt. Ideaal voor jou en jaarclub dus!

highlights Lustrumreis Panama

Neem contact met ons op voor een custom made
lustrumreis naar panama

lustrumreis panama

in combinatie met costa rica of colombia?

Een lustrumreis naar Panama kan je combineren met  Costa Rica. Na dat je in Panama hebt genoten van Panama city, het paradijs van de San Blas eilanden en de fiesta in Bocas del Toro, kan je de trip voortzetten in Costa Rica. Begin in het bruisende Puerto Viejo, vervolg je weg naar de ziplines in het magisch Monteverde, lekker chillen op het strand in Manuel Antonia en sluit af in de HUB San Jose, vanwaar je weer naar Holanda reist. 

Een lustrumreis naar Panama is ook goed te combineren met Colombia. Ga bijvoorbeeld via de San Blas eilanden naar Colombia. Hier kun je genieten van de diversiteit die Colombia te bieden heeft: uitgestrekte stranden, prachtige natuur en levendige steden. 

Meer informatie over een lustrumreis naar Panama in combinatie met Colombia of Costa Rica? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend reisvoorstel voor jouw onvergetelijke lustrumreis!

Menu

Panama kanaal

Iedereen kent het, niet iedereen is er geweest. Schepen van honderden meters lang varen door de grote sluizen heen om vervolgens op een ander peil te komen en door te varen. Het Panamakanaal is in 2016 weer opgeleverd na de uitbreiding en is tegenwoordig in eigendom van Panama na het eeuw-oude contract is uitgediend met de Verenigde Staten.

bocas del toro

Bocas del Torro is een feesteiland bij uitstek, het staat in de top 5 partyeilanden in Centraal-Amerika, maar heeft meer te bieden dan uitgaan. Het is een groot activiteitenfeest met wandelingen, hikes, snorkelen, surfen, duiken, quad rijden, zwemmen, bootje varen, kayaken maar natuurlijk ook chillen op het strand en genieten van de kleine, hippe, lokale tentjes.

Panama City

In de hub van Panama heerst een vibe die je mee wilt maken; Salsa dansen, oude Amerikaanse, gepimpte schoolbussen die je naar het Panamakanaal brengen of heerlijk rondslenteren door de chinese buurt in het centrum. Panama-stad staat bekend om haar uitgaangsleven waar bijna geen sluitingstijd voor geldt. Er zijn hier verschillende hidden gems waar wij je mee naar toe nemen zoals mooie salsatenten, waar de locals jullie gegarandeerd een bootcampje zullen geven.

San Blas Islands

Ultiem chillen op een archipel van 357 eilanden voor de caribische kust van Panama! Deze eilanden staan synoniem voor zon, zee en strand. Je kunt hier heerlijk je gang gaan met een beachvolleybal of snorkelgear maar als de avond ervoor iets te onrustig was met de drankjes dan kun je de hele dag ook hangmatten tot de gong  van de eilandoudste gaat en de zojuist gevangen kreeft weer wordt geserveerd. Puur genieten!

Santa Catalina

Dit rustig dorpje aan de Pacifische kust trekt veel soorten surfers door de variatie in de hoogte van de golven. Er zijn veel surfscholen die jou in een dag op de plank laten staan. Je kunt er ook voor kiezen om een boottocht te pakken naar een oude marinebasis ten zuiden van de kust. Bij de accommodaties zijn voldoende hangmatten aanwezig om ’s avonds onder het genot van een biertje de dag te bespreken.

coiba

Het eiland Coiba ligt voor de kust van Santa Catalina en hier staat een marinebasis op. Een prachtig stukje groen tropisch Panama waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken maar ook kunt wandelen over de witte stranden. Je kunt hier dolfijnen, walvissen, schildpadden en veel andere soorten dieren spotten.

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!