Lustrumreis Peru

Met jouw jaarclub of dispuut een onvergetelijke lustrumreis maken naar Peru, de parel van Latijns-Amerika. Dat is misschien wel eens het beste idee dat je ooit hebt gehad. Dit land heeft namelijk bijna alles te bieden. Naast dat de Inca’s hier hun footprints achtergelaten hebben kun je hier genieten van al het moois dat Mother Nature gemaakt heeft. Een uitgestrekte woestijn die doorloopt tot aan de kust, tot aan ijzige bergtoppen en natuurlijk the jungle!

Aan avontuur ontbreekt het in ieder geval niet in Peru. Met je club vette tochten maken in de jungle, in het Andes-gebergte en op vulkanen zijn nog maar het topje van de ijsberg (die ze hier ook hebben). Ontdek de rijke geschiedenis van de Spanjaarden en natuurlijk de Inca’s die hier duizenden jaren hebben geleefd en een prachtig rijk hebben opgebouwd. Hoe tof is het om te kunnen pilsen in de bruisende steden van Peru?

lustrumreis bestemming peru

Peru heeft een aantal steden waar je meer cultuur kunt snuiven dan je lief is. Deze steden lenen zich als de perfecte locaties om een paar dikke party’s mee te pakken met je jaarclub of dispuut. Deze cultuur is natuurlijk ook te vinden hoog in de lucht. Denk aan the hidden gem: Machu Picchu in het Andes-gebergte. De koloniale geschiedenis heeft zich gemengd met de inheemse Inca-cultuur waardoor Peru vol zit met een diversiteit aan cultuur, food en sights.

Een lustrumreis naar Peru zou zomaar het meest avontuurlijke kunnen zijn wat je ooit gaat beleven. In de woestijn racen in buggy’s tegen je clubgenoten of rustig met je sandboard naar beneden roetsjen. Aan de oostkant van het land begint de Amazone en laat je helemaal in je element komen wanneer je hier doorheen trekt of vaart. Mooie trekkingen maken in de Colca Canyon of the Inca Trail lopen zorgt voor de ultieme belevenis met jouw jaarclub of dispuut.

highlights Lustrumreis Peru

Neem contact met ons op voor een custom made
lustrumreis naar Peru

Menu

Lima

De miljoenenstad Lima is ook een van de bezienswaardigheden van dit diverse land. Een Spaanse ontdekkingsreiziger heeft deze stad gesticht in de 16e en dit heeft geresulteerd in een samensmelting van de Inca-cultuur, Spaanse kolonisten, en de zogeheten negritos, de vroegere slaven die werkten voor de rijke Peruanen. De meest welvarende wijk in Lima is Miraflores. Deze wijk ontleent zich goed voor westerse luxe en geweldige stapavondjes met je club vanwege de grote hoeveelheid toeristen.

Paracas

Paracas National Park is gelegen op een schiereiland in het zuiden van Peru. Samen met een aantal nabij liggende kleine eilandjes vormen zij het nationaal park dat een thuishaven biedt voor duizenden zeeleeuwen, zeerobben en over 200 soorten vogels. Wat dit park uniek maakt is dat de woestijn doorloopt tot aan de kust. Dit park wordt ook wel het ‘Galapagos van Peru’ genoemd. Durf jij hier een duik te nemen?

Arequipa

Voor een dikke hike in de Colca Canyon, is Arequipa de place to be! De derde grootste stad van Peru ontleent zijn naam aan het feit dat deze stad zich achter de enorme vulkaan Misti bevindt. Deze historische stad heeft een prachtige binnenstad die meer dan zeker de moeite waard is om te ontdekken. Ook het goed bewaarde klooster Santa Catalina in de binnenstad, heeft nog geen 50 jaar geleden haar deuren geopend voor de buitenwereld.

huacachina

Gelegen in de buurt van Ica ligt de levendige oase Huacachina! Dit prachtige groene woestijndorp leent zich perfect voor toffe activiteiten in het zand met jouw clubje. Wat vroeger enkel toegankelijk was voor de elite van Peru, is nu klaar om jou hier te mogen ontvangen. Sandboarden en buggyrijden zijn dé dingen die je hier van je bucketlist kan afstrepen. Sluit de dag verfrissend af met een collectieve duik in het water van de oase en geniet van de indrukwekkende woestijn omgeving.

machu picchu

Machu Picchu is misschien wel het bekendste plekje van Peru. Iedereen kent de selfies op zijn timeline met deze indrukwekkende ruïnes in de middle of nowhere. Het verhaal, of liever gezegd verhalen, zijn ook razend interessant. Jarenlang wisten de Inca deze plek geheim te houden voor de Spaanse bezetters en niemand weet precies waar deze Inca ruïnes nou precies voor bedoeld waren. Wellicht ontrafel jij het mysterie!

Machu Picchu

Machu Picchu is misschien wel het bekendste plekje van Peru. Iedereen kent de selfies op zijn timeline met deze indrukwekkende ruïnes in de middle of nowhere. Het verhaal, of liever gezegd verhalen, zijn ook razend interessant. Jarenlang wisten de Inca deze plek geheim te houden voor de Spaanse bezetters en niemand weet precies waar deze Inca ruïnes nou precies voor bedoeld waren. Wellicht ontrafel jij het mysterie!

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!