LUSTRUMFIESTA TEAMPAGINA

Sascha Wolff

Co-owner & Marketing Director

Hotelmanagement | ASC

Deze ondernemer in hart en nieren kwam er al snel achter dat een 9 tot 5 baantje niks voor hem was. Samen met Jelle heeft hij 6 jaar geleden Festanation opgezet. Met zijn achtergrond als hotello is Sascha een specialist op het gebied van hospitality. Sas is een social media allesweter met een flinke dosis out-of-the-box denken. Geboren met een handelsgeest en de manen van een leeuw kunnen we de marketing gerust aan Sas overlaten. Wil je onze marketing director echt gelukkig maken? Dat doe je met verrukkelijk eten, lekkere wijnen en mooie kleertjes; die dan het liefste allemaal uit Italië komen. Daarbij lach je de ballen uit je broek met onze Sas, ook niet onbelangrijk.

Jelle Tax

Co-owner & Operations Manager

Bedrijfskunde | ASC

Zo’n 6 jaar geleden maakte onze Jel voor het eerst zijn status als Dream Specialist waar, door samen met Sascha het bedrijf Festanation uit de grond te stampen. Een half jaar namens Heineken werken in Nigeria deed hem inzien dat de corporate wereld toch echt niks voor hem was. Jelle beschikt over een ongenaakbare wil om een hoogtepunt voor zijn klanten te creëren, waardoor hij reizen enkel tot in perfectie kan organiseren. Zijn authentieke Brabantse gezelligheid geeft hij door aan collega’s en partners. Zin in een paar flauwe grappen? Schroom niet om Jel een berichtje te sturen. Jelle’s passie? Nieuwe bedrijven bedenken. Onze lopende ideeën box zal voor de rest van zijn leven zijn vrienden en collega’s lastig vallen met nieuwe bedrijfsconcepten en unieke plannetjes. Boffen wij even! 

Teun van Casteren

Co-owner & Sales Manager

Civiele Techniek | USC

Nadat Teun zijn organisation skills al meermaals uit de kast had getrokken in zijn studententijd, vertrok hij op een tweejarige wereldreis. Zijn hart werd gestolen door de openhartige, verhitte en passievolle cultuur van Latijns-Amerika. Het werd al snel duidelijk dat in welk continent hij zijn dromen waar ging maken. Als het moet, verkoopt onze Tony Deet aan een mug of Belgische sigaren aan een Cubaan. Met een waanzinnige kennis van alle landen en een besmettelijk enthousiasme, is Teun dé Sales tijger van het bedrijf. Zijn bijnaam Tropical Tony komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Sinds 2018 beschikt onze blonde latino over een Colombiaans werkvisum, woont hij in metropool Medellín en is zijn grootste passie zonder enige twijfel salsa dansen. 

Kees Vermunt

Co-owner & CFO

Econometrie | Vrije Vogel

Alvorens hij aan zijn traineeship bij ING begon, reisde onze Kees de hele wereld over. Zijn ervaring als Risk Manager bij ING heeft hem doen inzien dat dit wereldje toch echt niks voor Kees is. Meester in het presenteren van de helikopterview en de gave om daarmee alle processen én het personeel in goede banen te leiden. Met zijn unieke kwaliteit om – tot vervelends aan toe – net iets te vaak gelijk te hebben, is hij onmisbaar voor Lustrumfiesta. Wil je Kees blij maken? Een goede vega maaltijd en een Cola Light erbij. Andere mensen blij maken en samen genieten van het moment vindt hij het mooiste wat er is. Waar kan je Kees voor wakker maken? Een perfect ingevulde Excelsheet.

Pepé Dekker

Sales Medewerker

Global business & sustainability | C.S. Veritas

Met zijn onophoudelijke enthousiasme en energie is Pep de ideale man-on-the-ground. Gooi daar een vleugje taalgevoel, creativiteit en een soepel praatje bij en je hebt de perfecte sales medewerker. Als ouwehoeren een prijs verdiende, dan was Pep de bekroonde winnaar en maakte niemand anders meer een kans. Pep heeft een voorliefde voor voetbal en reizen. Daarnaast geniet ‘ie van Belgische speciaal bieren, rode wijn en échte Surinaams roti. Als je aan Pep vraagt wat hij later het liefste wil doen of hebben? Een centrum bouwen voor kinderen met het syndroom van Down, waar zij kunnen genieten van onderwijs, zorg en plezier. O ja, én een Porsche 911.

Roos de Koning

Operations & Law Specialist

Rechten | UVSV

Als organisatorisch talent hebben wij een ware aanwinst aan Roos in team Operations. 100 dingen tegelijk doen en blijven lachen is waar Roosie een koningin in is. Na haar studie rechten heeft ze bedacht dat ze haar kwaliteiten toch beter in een ander vakgebied kan inzetten. Zo gezegd, zo gedaan: op naar Guatemala! Antigua! Kilo’s chocola, pretparken en boetiekjes zijn dingen waar je Roos gelukkig mee maakt. En dromen kan deze mooie dame ook. Señorita Roos heeft eigenlijk twee uiteenlopende dromen in haar leven: óf een strandtent openen óf als diplomaat de wereld verbeteren.

Imke Hoes

Marketing Medewerker

Bedrijfscommunicatie | UVSV

Na stage te hebben gelopen bij LINDA. en FrieslandCampina besloot Imke tóch dat haar carrière niet in Nederland van start zou gaan. Ze heeft een enorme liefde voor reizen en zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken. Laptop en camera heeft ze altijd bij de hand; geen foto wordt jullie bespaard gebleven. Deze creatieve señorita denkt altijd buiten de normale box en geen marketingidee is voor haar te gek. Waar je Im echt gelukkig mee maakt? Gezellig mensen om mee te lachen, een hagelwit strand en heldere zee, een scuba-dive op z’n tijd, een surfboard en een coronaatje om het af te maken.

Anne van Eechoud

Sales Medewerker

Culturele & Maatschappelijk Vorming | Vrije Vogel

Deze salestijger heeft al zoveel landen bezocht in haar leven en omschrijft haar eigen reisgoals als een ‘never ending search’. Yes! Dat is precies de juiste instelling om heel Latijns-Amerika te ontdekken om de perfecte lustrumreizen samen te kunnen stellen. An kan absoluut niet kiezen wat haar favoriete land is en is er dan ook heilig van overtuigd dat de mensen en de ervaring de plek maken. Met deze sales tijger kun je ook hueeel erg veel lol trappen: dansen op elke mogelijk locatie en zo hard mogelijk mee zingen met elk liedje wat zij hoort is haar favoriete bezigheid.

Dominique van de Kamp

Operations medewerker

International Business & Languages & Cultural Antropology | Vrije Vogel

Na haar studie heeft Dominique op Camping Vliegenbos in Amsterdam gewerkt waar zij Sas en Jelle tegen het lijf liep. Wij blij; haar baas wat minder want we hadden haar snel overgehaald om richting Latijns-Amerika te komen. Deze soepele vrouw houdt namelijk onwijs van salsa dansen en vulkanen. Nou, dan zit je hier wel goed! Ze heeft al eerder in Nicaragua gewoond wilde niets liever dan terug deze kant op komen. Met haar organisatorische talent en vloeiend woordjes Spaans een waardevol lid voor team operations! Wat ze altijd nog wel zou willen doen? Portugees leren en kite surfen in Brazilië.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk hier de Lustrumfiesta vacatures.

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram