meet the team

Meet the team van Lustrumfiesta bestaande uit jonge reünisten en ambitieuze, ervaren Latijns-Amerika specialisten. Wij organiseren jouw unieke en custom made lustrumreis. Dit is het team met wie jij contact hebt en dit team heeft direct contact met onze lokale partners. Hele kortje lijntjes dus, waardoor wij ervoor zorgen dat jouw lustrumreis perfect georganiseerd wordt. Wij wonen & werken met het hele team in Latijns-Amerika, waar wij continu blijven rondreizen om de leukste nieuwe hotspots te ontdekken – wat een straf hé?! Op deze manier kunnen wij de meest unieke plekjes, accommodaties, tours en activiteiten aan jullie aanbieden. We zijn op elke plek die wij aanbieden zelf geweest en hebben de tours die jullie gaan doen ook gedaan. So, let’s meet the team! 

Meet the Team Jelle

Jelle Tax

co-founder

Sascha Wolff

co-founder

Meet the Team Teun

Teun van Casteren

co-founder

Pieter Hogewoning

co-owner

Rinuela Bernabela

Operations Manager

Marten Labee

sales manager

Tom Dijkema

Team Lead Operations

Vivianne van Grieken

Vivianne van Grieken

Team Lead Operations

Jef Feyt

Financial
Controller

Carien

Carien Schippers

Lustrumreis specialist

Laurens Jamassim

LUSTRUMREIS specialist

Isabelle van den Hoogen

lustrumreis
specialist

Max Krems

LUSTRUMREIS SPECIALIST

Merel van der Meij

LUSTRUMREIS SPECIALIST

Menno Dolman

Content
Specialist

Simone Poelman

operational specialist

Johana Arias

operational specialist

lustrumfiesta-lia-team

Lia Arriola

operational specialist

Angélica Islas

operational specialist

Katia canizales

operational specialist

Mandy Morales

operational specialist

Sara Torres

operational specialist

Sara Gutiérrez

operational specialist

Marcela del CaRMEN

operational specialist

Katlyn Duran

operational specialist

Filemón Rivera

operational specialist

Tomás Valencia

operational specialist

Maria Alejandra Perez

operational specialist

Gustavo Vieira

operational
specialist

Chantal Buijs

operational
specialist

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Lustrumfiesta & Travelfiesta

Wij – Kees, Teun, Sascha en Jelle – zijn de trotse oprichters van Travelfiesta. Wij zijn vier ambitieuze ondernemers met een oneindige liefde voor Latijns-Amerika. Na onze studies en relatief korte carrières in het Nederlandse bedrijfsleven, besloten wij het over een andere boeg te gooien. Vier jaar geleden startten wij Lustrumfiesta, een reisbureau dat groepsreizen voor studenten organiseert. In korte tijd groeide onze    start-up uit tot een succesvol en bekend reisbureau onder de Nederlandse student. De afgelopen jaren hebben wij voor honderden reizigers een onvergetelijke lustrumreis georganiseerd.

Terwijl ons bedrijf een flinke groei doormaakte, groeide ons team mee. Ons team bestaat uit ambitieuze, jonge Latijns-Amerika specialisten. Allemaal wonend en werkend in de regio en met een hart voor Latijns-Amerika. Wij blijven unieke bestemmingen ontdekken en kunnen met onze frisse blok en uitgebreide lokale kennis onvergetelijke rondreizen door Latijns-Amerika organiseren. Benieuwd naar ons verhaal? Bekijk dan onze documentaire

Eind 2018 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging – het speelveld verbreden en het concept van Lustrumfiesta uitbreiden naar op maat gemaakte rondreizen voor families en stellen. Dit was het begin van ons nieuwe bedrijf: Travelfiesta! Hiermee zijn we toegetreden tot de volwassen en sterk concurrerende reisbranche. Laten we zeggen dat we van de Jupiler League naar de Eredivisie zijn gegaan! Sinds eind 2018 organiseren wij dus op maat gemaakte rondreizen door Midden- en Zuid-Amerika voor iedereen. Wij gebruiken onze lokale kennis en contacten om een perfecte vakantie te organiseren volledig gebaseerd op jouw wensen!

Hierbij streven wij naar een perfecte balans tussen de onmisbare hoogtepunten en onontdekte bestemmingen. Laat jouw vakantie organiseren door onze Latijns-Amerika specialisten met een onuitputtelijke liefde, passie en energie voor het vak en de regio. Ben je al op lustrumreis geweest, maar wil je nog een waanzinnig mooie rondreis naar Midden- of Zuid-Amerika maken met je ouders, familie, vrienden of partner? Check dan nu Travelfiesta.

reisGarantie tijdens je lustrumreis

Lustrumfiesta (91987989) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Lustrumfiesta (91987989) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

benieuwd wat voor vette avonturen wij beleven in midden- en zuid-amerika?
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!