4 x bounty stranden in Latijns-Amerika

Op lustrumreis in Midden-Amerika wil je natuurlijk op de mooiste en toch goedkoopste stranden cocktails slurpen. Goed nieuws voor jou: Lustrumfiesta heeft een groot aantal tropische paradijsjes bezocht de afgelopen jaren. Compleet met: kokosnoten, palmbomen, tropische cocktails, kraakhelder water, hagelwitte stranden en prachtige sealife. Deze stranden zijn goedkoop én de ideale afsluiter van jouw lustrumreis om te zorgen dat je gegarandeerd met een jaloersmakende tan weer thuiskomt. 

san blas islands; panama

Vanuit Panama city kun je een boat trip maken langs 378 (on)bewoonde eilanden. Je overnacht op de eilanden en krijgt drie maaltijden per dag met vis die vanuit de zee rechtstreeks op de BBQ wordt gegooid. Je ligt niet alleen maar in de zon tijdens deze trip: een schipwrak bezoeken, kreeften vangen, monkey island bezoeken of ’n potje volleyballen; het kan allemaal tijdens deze reis. Ben je op doorreis naar Colombia? Fanatiek Island-hoppend ben je al binnen 4 of 5 dagen in Colombia én heb je de San Blas eilanden gezien.

lustrumreis panama

bocas del toro; panama

Goede surfspots, mooie stranden, helder blauw water, fiesta’s en de mogelijkheid om te snorkelen, duiken en kajakken. Hebben we dan iets niet genoemd wat een voorwaarde is voor een perfect strand? Tijdens jouw lustrumreis kun je hier heerlijk loungen en ben je er vrijwel zeker van dat jij met een maximale tan terug komt in Nederland.

FilthyFriday

utila; honduras

Dit paradijs in Honduras staat bekend om de goedkope prijzen om je PADI te halen en de indrukwekkende onderwaterwereld. Tijdens het whaleshark seizoen kun je hier gigantische walvishaaien spotten. Naast aan je tan werken en duiken kun je hier ook waanzinnig feesten en in augustus wordt hier ieder jaar een festival gehouden. Dit festival, Sun Jam, is absoluut een bezoekje waard en volgens ons zonder twijfel een aanvulling op jouw lustrumreis.

caye caulker; belize

Belize staat bekend om prachtige stranden en eilanden, maar helaas is Belize relatief prijzig. Caye Caulker daar en tegen is het bruisende hart voor backpackers! Op de Split (het gedeelte tussen het noordelijke en het zuidelijke eiland) kun je cocktailtjes drinken en heerlijk in de zon liggen. De slogan van het eiland is ‘Go Slow’. Dit is iets wat elke local je duidelijk maakt als jij in sneltreinvaart over het eiland scheurt. De perfecte plek dus om jouw drukke baan of master uit Nederland even helemaal te vergeten en compleet op te gaan in deze chille vibe.

lustrumreis bestemming belize

Zie jij jouw jaarclub of dispuut wel loungen en party’en op een van deze bounty stranden? Neem contact met ons op voor meer informatie over jouw unieke lustrumreis in Zuid- of Midden-Amerika!

Bekijk onze lustrumreis bestemmingen

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!​
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!