Over ons

Hola chicos & chicas! Bienvenidos a lustrumfiesta! Het meest exotische lustrumreisbureau van Nederland & Latijns-Amerika!

Wij zijn Kees, Teun, Sascha en Jelle, 4 jonge reünisten (jaar 2008) van het ASC/AVSV uit Amsterdam en USC in Utrecht. We zijn de trotse founders van lustrumreisbureau Lustrumfiesta en gespecialiseerd in de regio Latijns-Amerika. Na onze studie en relatief korte carrières als trainee, bankier, civil engineer en entrepreneurs in Nederland besloten wij het over een andere boeg te goeien en onze dromen na te jagen.

Wonen & werken in Midden- en Zuid-Amerika, een avontuurlijk leven leiden en de perfecte work-life balance creëren voor onszelf. Zo gezegd zo gedaan: corporate banen en huizen opgezegd, onze moeders aan het huilen gemaakt en ons koude kikkerlandje achter ons gelaten.

Lustrumreis Jaarclub Midden-Amerika Reisbureau Lustrumfiesta Contact

Allen hebben we in de afgelopen jaren flink wat tijd in Midden en Zuid-Amerika doorgebracht en zodoende zijn we verliefd geworden op Latin America. We hebben alle landen in Latijns-Amerika (van Peru tot aan Mexico & Cuba) intensief bereisd. Tevens heeft Teun een tijdje in Nicaragua gewoond & gewerkt en hebben Sascha & Jelle een tijd in Guatemala gewoond en gewerkt. Tijdens deze periodes is onze passie & liefde voor Midden- en Zuid-Amerika nog veel groter geworden en besloten we de move te maken om hier definitief naar toe te verhuizen. We zijn op dit moment woonachtig in Guatemala, vanuit waar we Lustrumfiesta runnen. Daarnaast zijn we ook druk bezig om ons eigen hostel op te gaan zetten (en zelf te bouwen) hier in Latijns-Amerika!

Tijdens ons verblijf in Miden en Zuid-Amerika zijn we regelmatig jaarclubs tegengekomen die op lustrumreis waren. Ze hebben allen vast een mooie tijd gehad, maar we merkten dat hun trip nog bij lange na niet perfect was. Soms verbleven ze in saaie dorpen of de verkeerde accommodaties, zaten ze op de bepaalde dagen op de verkeerde plekken (i.v.m. partyen wil je in het weekend in de stad zitten of bijvoorbeeld op zondag bij de Sunday Funday in Nicaragua), beklommen ze de verkeerde (saaie) vulkaan of misten ze de leukste plekjes, restaurantjes, trips of andere activiteiten. Waarom? Een gebrek aan lokale, actuele contacten en kennis. En dat is precies wat wij kunnen toevoegen aan jullie lustrumreis! Het verschil tussen ons en andere reisbureau’s is dat wij écht gespecialiseerd zijn in Latijns-Amerika. We wonen hier, werken hier, hebben veel kennissen & vrienden en kennen alle hotspots, beste deals en kunnen bovendien een sausje lustrumfiesta over jullie reis heen gieten.

Wij willen het dus graag anders doen. Doordat wij hier zelf wonen, beschikken we over een groot netwerk met veel lokale contacten, korte lijntjes en specifieke kennis over de leukste hotels, trips, bars, restaurants en things to do. Bovendien hebben wij als jonge reünisten het inlevingsvermogen om ons in jullie te verplaatsen, wij zijn tenslotte ook actief lid geweest van een vereniging en ook op lustrumreis geweest. Hierdoor kunnen wij dus betaalbare en betere lustrumreizen organiseren vanuit Latijns-Amerika.

We zetten graag een super dikke trip voor jullie in elkaar en willen jullie reis voorzien van een lekker Lustrumfiesta-sausje:

  • Out-of-the-box activiteiten: zoals een inburgeringscursus, een jaarclub diner op een sicke locatie (op het strand, vulkaan of in een dikke mansion), tukken boven op een vulkaan of midden in the jungle.
  • De beste, up-to-date reisinfo: wat zijn de vetste hotels of hostels om te tukken (soms is een hostel leuker omdat er meer party is en ook andere backpackers), waar kan je het lekkerst eten met het meest mooie uitzicht, welke activteiten zijn het leipst, op welke dagen kan je het beste partyen in welke steden en in welke club moet je zijn. Dat soort info die je echt alleen weet als je ergens woont of goede contacten hebt.
  • Inlevingsvermogen van jonge reünisten: Een lustrumreis organiseer je niet vanachter je bureau in Nederland, maar beter vanuit de plek zelf, waar alles gebeurd. Wij weten wat jullie leuk vinden, wat jullie nodig hebben en wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor jullie lustrumreis. Zelfs hebben we ook bij een studentenvereniging gezeten. Doordat we hier o.a. bestuur, luco en introweek-besturen hebben gedaan, hebben we de nodige ervaring met het organiseren van mooie activiteiten voor studenten. Zelf zijn we natuurlijk ook op lustrumreis geweest, we weten dus precies wat er ontbreekt, wat er beter kan en hoe je het echt heel gruwelijk maakt!
  • Samenwerken met lokale partijen: Wij willen onze trips graag zelf in elkaar steken. Daarom bieden we ook geen standaardreizen aan. We stemmen onze trips af op jullie wensen. Dan gaan we in samenwerking met ons netwerk deze reis in elkaar zetten. We werken direct samen met de lokale partijen, i.p.v. het hele standaardpakket in te kopen bij een groot reisbureau in Midden- Zuid-Amerika. Hierdoor krijg je leukere trips, een meer pure ervaring en snijd je er een onnodige, geldverslindende tussenpartij uit.