lustrumfiesta Referenties

5/5

3000+

TEVREDEN REIZIGERS

900+

5-STERREN REVIEWS

250+

LUSTRUMREIZEN

De afgelopen jaren hebben wij honderden lustrumreizen georganiseerd door Midden- en Zuid-Amerika voor verschillende jaarclubs, disputen, besturen en andere verbanden! Vanwege onze op maat gemaakte lustrumreizen, unieke lokale expertise en persoonlijke aandacht hebben we met meer dan 900 reviews een  vijf-sterren beoordeling weten te behouden op zowel Facebook als Google. Ben je benieuwd wie jullie al voorgingen en wat zij van de organisatie, activiteiten en het contact met Lustrumfiesta vonden? Lees het in onze reviews!

Lustrumreis Mexico

“Als je denkt: een lustrumreis regelen omg ik kan dit niet HELP ME, Lustrumfiesta is de redding van je leven. Van begin tot eind hebben deze gasten, en later ook meiden, zich 100% ingezet om alles soepeltjes te laten verlopen. Allereerst begonnen met een paar hilarische FaceTime gesprekken om te sparren over waar, later de diepgaandere gesprekken over wat en hoe in Mexico. Wij zijn begonnen op het strand, waar iedereen ook echt aan toe was na het drukke leven in NL. Ook land inwaarts ontzettend mooie dingen gezien, wat een goede afwisseling was tussen strand en cultuur. De hoogtepunten voor mij waren: catamaran tour in Cancun, paardrijden op Isla Holbox en de watervallen in de ongerepte (lees: geen schrale toeristische kraampjes) natuur van Palenque. Een absolute aanrader om met Lustrumfiesta je reis samen te stellen. Kortom, ik weet waar wij over 5 jaar motte weze!”

“Een onvergetelijke reis met zijn veertienen waarin zowel de bikkels als de diva’s goed tot hun recht kwamen. Van vulkaan klimmen tot jetskiën, rum proeverij en het nachtleven in Antigua tot de expedities in de jungle en eindigen met de billen op de parelwitte stranden van Tulum. Speciale dank aan Jelle, die ons elk moment van de dag kon voorzien en helpen bij vragen en vervelende voorgevallen. Door zijn persoonlijke touch zal hij niet gauw vergeten worden in de club. Alles bij alles is Lustrumfiesta een grote aanrader voor al je avonturen!”

JC Mach Lustrumreis Guatemala Belize Antigua 123
“Na 3 en een halve week door Midden-Amerika te hebben getrokken op onze lustrumreis kan ik niet anders doen dan Lustrumfiesta bedanken. Dankzij hun goede zorgen hebben we in de beste hostels gezeten en de mooiste plekjes kunnen zien. Erg strak georganiseerd en een zeer prettige samenwerking! Dankjulliewel.”

Deze gasten weten waar ze het over hebben, hebben zelf Midden-Amerika platgereisd en nemen je zeer veel moeite uit handen. Je bent verzekerd van hele chille accommodatie, hebt keuze uit vele activiteiten, en kan ter plekke altijd even bellen voor advies waar je het beste taco’s kan eten.”

Lustrumreis Guatemala (& Belize)

Ga op lustrumreis naar Guatemala

“Mede door de organisatie van Lustrumfiesta een fantastische lustrumreis gehad! Vanaf het eerste voorstel intensief begeleid in het organiseren van de lustrumreis. Ook op locatie werd frequent contact gehouden en dagelijks een update gestuurd met de laatste informatie. Tot slot een compliment voor de organisatie omtrent het vervoer. In alle 16 dagen nooit ergens hoeven wachten, altijd stond een chauffeur op ons te wachten. In dit soort landen is dat niet makkelijk voor elkaar te krijgen. Hartelijk dank!”

“Super leuke reis gehad met Lustrumfiesta, met een leuke Nederlandse en lokale gids die wisten wat wij als groep studenten wilden. Alles was goed geregeld, ook toen er een tropische storm aankwam was er voor een goed alternatief gezorgd. Aanrader!”

“Hele gave, actieve, sportieve, leuke en mega goed georganiseerde reis gehad! Roos was een enorm vrolijke en enthousiaste gids. Niets was teveel om te regelen voor een redelijk grote groep zoals wij. We hebben intens kunnen genieten met z’n allen, mede door de organisatie van Lustrumfiesta!”

Superleuke vakantie met Lustrumfiesta! Ze weten je precies naar de juiste plekken te brengen en de allervetste activiteiten voor je te organiseren. Ze hebben heel goed door wat bij je groep past. Aanrader!”

Oprecht top! Doordat ze zoveel tijd steken in hun klanten, zullen ze een perfecte combinatie van het vakantieland en de persoonlijke wensen samenstellen. Heel erg bedankt Lustrumfiesta, wij hebben een geweldige vakantie gehad!”

Lustrumreis Colombia

Ga op lustrumreis naar Colombia

“Met lustrumfiesta was onze lustrumreis naar Colombia tot in de puntjes geregeld. Ze pasten ons programma precies naar onze wensen aan en waren super flexibel en creatief, altijd bereikbaar en behulpzaam. Zeker een aanrader!!!”

Rondreis Colombia met JC Assepoester van RSC
“Onze lustrumreis met lustrumfiesta in Colombia is zeer goed bevallen. Heel knap hoe de organisatie het voor elkaar wist te krijgen om in zo’n land stipt vervoer en gidsen te regelen. Al het vervoer was op tijd en onze gidsen spraken goed Engels en lieten veel enthousiasme zien over hun land. Sommige hostels waren niet echt hygiënisch, maar dit waren waarschijnlijk alsnog de leukste hostels in de buurt. De activiteiten, e.g. parapenten, paardrijden, motor tour, waren allemaal goed geregeld met naar het leek betrouwbare organisaties. Alles bij elkaar was het een extreem geslaagde reis en ik zou iedereen Lustrumfiesta aanraden.”
“Een ideale manier om met een groep mensen op vakantie te gaan! Toen we waren geland stond er een busje klaar met koude drankjes, de chauffeur had een SIM kaart voor ons zodat we altijd bereikbaar waren en dat we altijd LustrumFiesta konden bereiken. Elke activiteit was fantastisch geregeld. Wanneer we op pad gingen stond het busje voor ons altijd klaar. Het was erg fijn om niet veel na te hoven denken, alle details waren geregeld! Maar zoals we hadden afgesproken, was er genoeg ruimte voor eigen invulling, erg fijn om zo je vakantie op maat uit te tekenen om vervolgens alleen nog maar te hoeven genieten! Dank voor twee fantastische weken!”

Lustrumreis Panama

“Kees heeft onze reis heel goed begeleid, ons de vetste plekken van Panama laten zien en ons geholpen waar ons Spaans tekort schoot. Verder schuift hij soms gezellig aan, maar bewaart ook afstand indien nodig.”

“Super reis gehad met top leiding. Ze helpen je precies met activiteiten op basis waar je wel en geen zin in hebt.”

“Afgelopen zomer het lustrum van onze jaarclub mogen vieren in Panama met Lustrumfiesta! Wat een fantastische twee weken, mede dankzij de organisatie. Deze mannen weten wat ze doen. Een gevarieerd programma met voor iedereen wat wils. Dankzij Pepe zijn inzet en flexibiliteit hebben we ons nergens zorgen om hoeven maken en konden we het meeste uit onze reis halen. Bedankt mannen!”

Referentie over de lustrmreis van JC Storm door Panama

“Door politieke ongein in Nicaragua moesten we last-minute de hele reis omboeken, waarbij Lustrumfiesta hard heeft meegedacht, erg flexibel was en op korte termijn met nieuwe reisvoorstellen kwam, binnen ons oorspronkelijke budget. De accommodaties waren top en ook het (privé)vervoer was goed geregeld. Elke dag werd er via Whatsapp contact met ons opgenomen om te checken hoe het ging, met praktische info en tips. Het voelde erg persoonlijk en de mannen van Lustrumfiesta waren heel makkelijk te bereiken. Het was, sorry voor de woordgrap, Panamagisch en CostaRikonings.”

Lustrumreis Nicaragua

De ervaring van Laxens Nasa tijdens hun lustrumreis naar Nicaragua
Lustrumfiesta, jullie hebben al onze verwachtingen voor deze reis overtroffen. Vanaf moment één zat de hele reis perfect in elkaar. Voorbeelden als een chickenbus, een afgehuurd hotel met vulkaanuitzicht op Ometepe en een prachtige lodge midden in de jungle van La Ceiba maken je lustrumreis écht uniek. Een zelf georganiseerde lustrumreis had nog niet eens in grote lijnen kunnen evenaren met de kwaliteit van Lustrumfiesta.”
Lustrumreis Nicaragua

“Onze lustrumreis in Nicaragua zit er helaas alweer op.. We hebben twee fantastische weken gehad met veel activiteiten, mooie feestjes en een chille villa in SJDS als afsluiter. De boys van lustrumfiesta hebben alles tot in de puntjes geregeld en stonden 24/7 standby voor vertaalsessies, biertjes en goede tips. Een tas die kwijt raakt, doktersbezoekjes en chaotische vluchtschema’s: lustrumfiesta denkt out of the booklet! Jongens, bedankt voor deze onvergetelijke reis!! Liefs LustrumFunesta.”

Lustrumreis Nicaragua JC Spijker

“Afgelopen augustus met 18 meiden twee weken op reis geweest in Nicaragua en wat was het fantastisch! In de voorbereiding verliep alles al soepel via mail- app- en skypecontact en ook in Nicaragua zelf hadden we niets te klagen. Alles was tot in de puntjes geregeld; het busvervoer stond altijd klaar, accommodaties waren van goede kwaliteit, een afwisselend programma qua activiteiten en crazy gidsen die mee gingen en ook de tips voor eettentjes waren top. Ze voelen aan wat je als groep wil, spelen daar goed op in en zijn altijd bereikbaar gedurende de reis. Hun persoonlijke betrokkenheid maakt het contact extra makkelijk en leuk en met Sascha kan je gekke tijden beleven in de LIT in San Juan del Sur of op Sunday Funday! Voor ons was het een onvergetelijke reis die ik zo opnieuw bij hen zou boeken!”

Lustrumreis Ecuador

Referentie van JC Kapot over Lustrumfiesta
“Twee weken reizen door Ecuador met elf meiden is lastig uit te leggen aan locals en andere backpackers maar dankzij Lustrumfiësta ging dit allemaal super super soepel!! Ze weten alle beste/mooiste/onontdekte plekjes in het land, altijd tips voor de leukste party plekken en zijn top in de communicatie inclusief goede op z’n tijd. We werden opgehaald van het vliegveld, kregen een super service toen de lokale ontbijtservice het even liet afweten en spelen in op alle lokale omstandigheden (hoewel de verkeersdrukte tijdens O&N door mannen dansend op straat verkleed als vrouw helemaal niet zo verschrikkelijk bleek). We zijn met zijn elven fantastisch het nieuwe jaar in gegaan!! Over 5 jaar weer?”

ook een custom-made lustrumreis naar latijns-amerika?

neem vrijblijvend contact met ons op voor een uniek reisvoorstel!
OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA?
VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!