Punten pakken op lustrumreis

5 jaar gespaard voor je lustrumreis en met een zak vol pandapunten terug het vliegtuig in? Natuurlijk niet! Van het aanhoren van pikante verhalen over exotische one-night stands van vrienden die op reis zijn geweest, krijg je het toch meteen tropisch warm. Misschien is het allemaal wel veel makkelijker dan het lijkt. Lees het voor jezelf, of zeg het voort en help jouw clubpanda uit de brand.

salsa moves

Er is niks sensueler dan de in Cuba geboren dansstijl. Na een paar lesjes kunnen zelfs de houterige Nederlandse lichamen de magie voelen van de opzwepende muziek. De pasjes zouden in de VS voor een nieuwe golf aan #metootweets zorgen, maar wanneer de salsamuziek aanstaat is alles geoorloofd. Salsalessen in Latijns-Amerika zijn daarbij ook meestal goed betaalbaar en er zijn clubs in overvloed waar je de aangeleerde pasjes in praktijk kan brengen. Bovendien vinden de locals het alleen al sexy als je het überhaupt probeert, dus raap je moed bij elkaar en baila!

kennis is macht

Scientia Potentia Est. Deze stelling maakt zichzelf waar en kennis wordt mondiaal geaccepteerd als een waardevol bezit. Iets waar studenten maar al te graag misbruik (of gebruik?) van maken. In de jungle van seksuele spanning en vergeten namen is de macht der informatie nog steeds heilig. Of je nou van plan bent die ene knappe latino of latinate regelen of zin hebt in een cultureel avontuur met een random backpacker. Voordat je op lustrumreis gaat, lees je in over de landen en plekjes die je gaat bezoeken met je club of dispuut. Ken de geheimen van de locals, of ratel verhalen op over bekende figuren uit de lokale geschiedenis. Het zorgt gegarandeerd voor succes. Voor een cursus slap ouwehoeren, blijf vooral onze instastories checken. 

het spaanse tongetje

Laten we eerlijk zijn; als Spaans niet de geilste taal ter wereld is, dan is je studententijd de zuurste periode in je leven. De Spaanse taal is als een symphonie van de hoogste kwaliteit. Duolingo jezelf dus heel gemakkelijk naar een happy ending. Laat jouw Spaanssprekende scharrel weten dat hij de allerbeste chico is die je ooit hebt gehad. Vertel hem in steenkolen Spaans: “Con cuidado, Papi! Eres enorme…” Dan weet je in ieder geval dat zijn dag niet meer stuk kan. En is dirty talk niet echt iets voor jou? Dan kan je altijd nog het welbekende Nederlandse tongetje leggen, werkt ook altijd goed. 

het cheerleader effect

Een eeuwenoud concept dat simpelweg stelt dat individuen aantrekkelijker ogen in een groep, dan wanneer ze apart van deze groep worden gezet. Wanneer je net zo houterig bent als onze premier, minder kennis bezit dan een paasei en talenknobbel hebt ter grootte van een erwt: zorg dat je nooit alleen komt te staan! Ga op in de massa van good looking dutchies en gebruik het jaarclub-effect in je eigen voordeel. Wacht het juiste moment af en sla toe na een pilsje of 10. 

Denk je dat je het nu wel onder de knie hebt en ben je benieuwd waar je je nieuwe tricks in de praktijk kan brengen? Neem dan snel contact met ons op voor een custom made lustrumreis naar Midden- of Zuid-Amerika!

Benieuwd naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren?
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!​
YouTube
Instagram
Menu