Reisvoorstel JC Profundo

breathtaking ecuador

hola mannen van JC Profundo,

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Ecuador, echt een waanzinnige bestemming in het prachtige Latijns-Amerika; een geweldige latin culture, prachtige steden, outdoor activities, adembenemende stranden, de onbeschrijflijk indrukwekkende Amazone, gruwelijke vulkanen en gezellige plekjes waar je heerlijk kan borrelen en eten. De absolute must-sees op deze trip zijn zonder enige twijfel het prachtige Quito, indrukwekkend Cotopaxi National Park,  adembenemende Amazone bij Cuyabeno, lustrumreis paradijs Baños, koloniaal Cuenca, het magische Cajas park en surf town Montañita! Oh wat een heerlijke plekken!

Quito-Ecuador-Lustrumreis-Street-

Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en Ecuador is echt een topland; veel latino feesten, superlekker weer, vulkanen, zeeën, meren, de Amazone jungle en daarnaast natuurlijk jullie fijne crew als elkaars gezelschap. Que Bueno! Jullie zullen slapen in een mooie mix van hotels, lodges en high-end hostels. Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - quito

aankomst!

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk!  Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie wel verdiend na zo’n lange vlucht!  

Jullie zullen hier verblijven in de wijk Mariscal. Het historisch centrum heeft de meeste bezienswaardigheden en zullen jullie ook zeker bezoeken tijdens jullie tijd hier maar Mariscal is de gezelligste wijk;  vol met hippe spots, leuke bars, goeie clubs en restaurants en dus het beste voor jullie dagen hier.

Als jullie willen, kun je meteen de stad induiken. Quito heeft een geweldig nachtleven. Wij kennen natuurlijk de juiste tenten en weten waar je op welke dag moet zijn. We hebben ze zelf allemaal uitgeprobeerd: wat een hondenbaan he?! Wij raden zelf vooral de reggaeton schuurtenten aan; live like a local, party like a local hehe!

Dag 2 - refugio

rumiñahui hike

De grote diversiteit van Ecuador zullen jullie vandaag pas écht gaan ervaren! De herinneringen aan city life in Quito zitten nog vers in jullie geheugen terwijl jullie richting de Andes van Ecuador rijden, dit wordt fantastisch! Jullie vertrekken vroeg naar de voet van de Rumiñahui (wie deze naam het eerst goed uitspreekt krijgt een biertje) vulkaan. Hier beginnen jullie aan een hike van zo’n 6-7 uur, afhankelijk hoe snel jullie lopen en of jullie de top wel durven te bereiken, hehe. Het laatste stuk gaat namelijk stijl omhoog waarbij je met touwen aan elkaar bent gezekerd tot je op de rand van de vulkaan zit, wauw! Geen zorgen, de gids is enorm ervaren en jullie zitten goed vast! Hier kan je genieten van werkelijk waar adembenemende uitzichten over het Cotopaxi National Park. Met een beetje geluk is het een heldere dag en hebben jullie fantastisch uitzicht op de omliggende vulkanen. Daarna is het tijd om naar beneden te lopen. Of beter gezegd, rennen! Ren door het vulkaan zand naar beneden waarna jullie chauffeur jullie op staat te wachten om jullie naar een refugio van een Ecuadoreaanse familie te brengen! Back to basics maar er wordt heel goed voor jullie gezorgd! Warm lekker op bij een vuurtje terwijl de mama van de familie heerlijk eten bereid. Jullie kunnen proosten op een geslaagde summit, salud! 

Optioneel: mochten jullie dit iets te intens vinden, dan is het mogelijk om de nabijgelegen Pasochoa vulkaan te beklimmen. Minder zwaar en minder lang maar nog steeds spectaculaire uitzichten! 

KENNIS PAKLIJST ecuador

DE BELANGRIJKSTE DINGEN DIE JE MOET WETEN ALS ECHTE Ecuadoriaan!​

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. ¡Qué chucha pues!
 2. El viaje estuvo  bacan, gocé como chancho en poza, mijin.
 3. ¿Qué tiro contigo veci? Todo fresco. 
 4. ¡Chulla vida! Hoy me voy de farra!
 5. Pana, tengo chuchaqui, me jumé mucho ayer.

Dag 3 - cotopaxi national park

mountainbiken

Morning sunshines, klaar voor actie?! Vandaag gaan jullie mountainbiken, of zeg maar gerust, downhillen, door het prachtige Cotopaxi National Park! Cross dwars door de bergen en de prachtige páramo landschappen en geniet van geweldige uitzichten. Laat de adrenaline maar je lichaam gieren! Deze mooie tocht eindigt bij jullie slaapplek voor vannacht. Midden in de natuur met adembenemend uitzicht op de Cotopaxi vulkaan. Nadat jullie hier lekker de spieren wat rust hebben gegeven schuiven jullie aan bij het diner (exclusief) om vervolgens moe maar voldaan in slaap te sukkelen.

Dag 4 - Lago AGrio

transfer & thermale baden

Jullie vertrekken vandaag met de bus richting Lago Agrio, de uitvalsbasis voor de échte Amazone in Ecuador. Jullie maken onderweg een stop bij Papallacta, waar jullie na een paar dagen flink avonturieren heerlijk tot rust kunnen komen in de thermale baden. Een heuse spa-beleving! Spring in het ijskoude bad om vervolgens in één van de vele warme baden op te warmen en de bloedsomloop eens even goed te stimuleren, goodbye spierpijn! Helemaal fris en rozig zullen jullie de reis vervolgen richting Lago Agrio. Vanuit hier pakken jullie de volgende dag het transport naar de Amazone. Geniet van jullie laatste uren met internet..daarna is het digital detoxen geblazen.

Dag 5 - Amazone

Jungle activities

In de ochtend worden jullie opgepikt om de Amazone in te duiken, woohoo! Met een bus rijden jullie zo’n 2 uurtjes naar El Puente, de hoofdingang van het Cuyabeno reservaat. Het woord jungle wordt wereldwijd te pas en te onpas gebruikt, maar dit is the real dealHier zullen jullie eerst gaan lunchen voordat jullie verder varen, steeds dieper de jungle in, over de Cuyabeno rivier naar de lodge. Doordat deze rivier vrij smal is, kunnen jullie gedurende deze tocht al heel veel verschillende vogel- en apensoorten bewonderen langs weerszijde van de rivier. Sit back, relax & geniet van van de indrukwekkende natuur om je heen.

Dag 6 - Amazone

inheemse stammen bezoeken en nighthike

Na het ontbijt volgen jullie de ‘Taricaya’ – het schildpadden pad – om de Seoqueya gemeenschap te bezoeken, waar sommige lokale families van de inheemse Siona stam leven. Een lid van de familie laat jullie zien hoe ze het yuca brood – ‘cassave’ – maakt en zal jullie uitnodigen om hier ook aan mee te doen.

De gids zal jullie vertellen over de lokale tradities en cultuur van de inheemse stammen en zal jullie de gemeenschap laten zien, voor jullie terug zullen gaan naar de lodge voor lunch. Hierna staat een bezoek bij de shaman op de planning, die gaat kijken of jullie op de helft van reis nog wel een zuivere ziel over hebben… Ben benieuwd wat het oordeel van de shaman is over Profundo’s ziel hehe. 

Nog voor het diner zullen jullie door de rimboe trekken om verschillende soorten insecten, tarantulas, slangen en kleurrijke kikkers te zoeken. In het donker is de Amazone perfect voor het spotten van dieren en te genieten van de nachtelijke geluiden uit de jungle. Hierna keren jullie terug naar de lodge voor het diner om vervolgens lekker te chillen in de lodge.

Dag 7 - BAÑOS

bye Amazone, hello baños

De laatste activiteit van deze vette Amazone-experience is een vroege kanotocht om de sunrise te bewonderen. De natuurlijke schoonheid en rust in de ochtend is echt waanzinnig. Na een ontbijtje en nadat jullie alle spullen hebben gepakt, gaan jullie stroomopwaarts om de Cuyabeno brug te bereiken. Vervolgens gaan jullie je weg vervolgen richting Baños, een levendig dorpje met veel restaurantjes en pubs om even met elkaar te proosten op deze nu al waanzinnige reis! Jullie bereiken Baños in de loop van de avond zodat jullie nog de kroeg in kunnen duiken. Daarvoor nog even een goede bodem leggen met dé specialiteit van Ecuador: de Cavia?! Echt iets voor Victor.

Dag 8 - Baños

Optioneel Raften, Canyoning & spa

ADVENTURE ALERT. Vandaag is het tijd om te raften en wel tot level IV rapids! Dit zijn ‘intense en krachtige, maar wel voorspelbare stroomversnellingen’ op een schaal van I tot VI. Kortom, dit het meest wilde water om in te raften voor mensen zonder ervaring – perfect dus! Dit is een hele vette en avontuurlijke activiteit in een super mooie omgeving op de Pastaza Rivier. Uit ervaring kan ik vertellen dat je rubberen sloep niet overeind  zal blijven…

Genoeg avontuur? Nee, nee, en nog eens nee! Na een voortreffelijke lokale lunch duiken jullie de natuur weer in om te gaan abseilen van watervallen en de adrenaline nog eens door dat lijf te laten gieren. Helemaal uitgeput komen jullie terug bij jullie hostel. In de avond kunnen jullie weer lekker op stap! Waar werkte ook alweer die leuke barvrouw met die grote ogen?

Vandaag kunnen jullie je lekker in de watten laten leggen bij een heerlijke Spa in Baños. Er is voor jullie transport geregeld naar de mooiste spa! Zonder twijfel de Luna Vulcán Adventure Spa met een aantal heerlijke jacuzzi’s en zwembaden in de bergen. Vanuit deze baden heb je een supermooi uitzicht over de stad. Je kunt hier optioneel verschillende behandelingen en massages nemen.  Echt een hele dikke aanrader! Verder zullen jullie een stop maken bij de bekende swing at the end of the world, waar jullie de oneindigheid in kunnen schommelen!

Dag 9 - nachtbus

funday, Optioneel jungle trip of Puyo & nachtbus

Jullie hebben vandaag vrij te besteden! Bewonder prachtige watervallen of bezoek de Swing at the End of the World. 

Baños is het walhalla voor iedere lustrumreis: een gezellig klein dorpje met heerlijke restaurants, een super levendig uitgaansleven én er zijn vooral ongelofelijk veel activiteiten te ondernemen. Je kunt hier ziplinen, rock-climben, bungeejumpen, parapente, paardrijden of mountainbiken. Of zoals co-founder Kees op de foto hiernaast kun je lekker de quad pakken en daarmee de omgeving van Baños verkennen. 

optioneel kunnen jullie vandaag ook een jungle trip doen of een dagje rondstruinen in Puyo. 

In de avond pakken jullie een nachtbus naar Cuenca! Dus sla een paar flessen rum of rode wijn in, zuip je kachel, stoel achterover en snorlaxen maar!

Dag 10 - cuenca

Vrije dag

In de ochtend komen jullie aan bij de volgende bestemming; het koloniale Cuenca. Jullie hebben de rest van de dag vrij te besteden in deze stad! Wandel lekker rond en kom de geheimen van deze koloniale stad te weten! Of bezoek een locale markt zoals op de foto hiernaast. Deze markten zijn echt een belevenis, er is van alles te zien te doen en vooral te proeven! Jullie zullen je ogen uit kijken! Daarnaast barst Cuenca van de leuke restaurantjes dus jullie zullen je hier wel vermaken!

Dag 11 - cajas national park

overnight hike

Het is tijd voor nóg een hoogtepunt van jullie reis. Een overnight hike door het mooiste natuurgebied van Ecuador: Cajas National Park. Dit gebied voorziet de stad Cuenca voor 60% van drinkwater en is een prachtige aaneenschakeling van uitgestrekte meren en páramo landschap. Het unieke ruige landschap is duizenden jaren geleden gevormd door gletsjers. Vanwege de uitgestrektheid van het park kom je hier bijna geen andere mensen tegen. Alleen jullie, de gids en jullie 15kg zware rugzak. Ja guys, tent, slaapzak, matje, eten en drinken moeten zelf gedragen worden! Afhankelijk van jullie tempo, hiken jullie de eerste dag zo’n 4 tot 6 uur. Daarna gaan jullie op zoek naar een goede plek om de tentjes op te zetten en een kampvuur te maken. Dit kan nog wel eens een uitdaging worden aangezien er aanzienlijk minder zuurstof in de lucht zit op ongeveer 4000 meter hoogte, waarop jullie je op dat moment bevinden. Leuke challenge!

Dag 12 - montañita

overnight hike & transfer montañita, Optioneel sailingtrip

De tweede dag vroeg op, tenten inpakken, ontbijten en de hike vervolgen door bosjes, uitgestrekte vlaktes en rivieren. No worries, jullie hebben rubberen laarzen aan dus ondiepe rivieren kunnen getrotseerd worden. Aan het einde van de middag komen jullie terug in de bewoonde wereld waar jullie shuttle staat te wachten om jullie naar jullie laatste bestemming te brengen; beach en surftown Montañita! Jullie slapen hier in jullie eigen dikke villa! 

Optioneel: Op een klein uur rijden van Montañita ligt er een mooie teakhouten zeilboot op jullie te wachten. Gedurende 4 uur (langer kan ook geregeld worden) zullen jullie de wateren van de Stille Oceaan trotseren. Biertje in de hand, muziekje aan en de zeilen hijsen. Hop on board mannen! Alle hens aan dek?!

Dag 13 - Montañita

surf & beach town - optioneel Private diner

Lekker wakker worden in Montañita, de surf capital van Zuid-Amerika. In 2013 zijn hier nog de wereldkampioenschappen surfen gehouden. Montañita staat erom bekend dat er veel knappe surfchicks uit Argentinië en Brazilië op feestvakantie komen én het gaat hier elke avond, zélfs in het laagseizoen, helemaal los bij de verschillende barretjes en clubs aan het strand. Wat wil je nog meer? 

Wij snappen natuurlijk helemaal als jullie lekker de hele dag aan het strand willen chillen, maar voor degene die wel weer toe zijn aan wat actie is er de mogelijkheid om vandaag surflessen te nemen.

Optioneel: Kunnen wij een mooi private diner voor jullie regelen! Geniet van een heerlijk aantal-gangen diner met een paar drankjes. Het is ook mogelijk om lekker op het strand met je voetjes in het zand en een vette ocean view te dineren. 

 

Dag 14 - vliegen

time to go home

Vandaag kunnen jullie nog ff lekker chillen voordat jullie vanavond naar Guayaquil rijden om vanauit daar morgen terug te vliegen naar Nederland! 

Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Met een goede tan en waanzinnige herinneringen stappen jullie een dag later het vliegtuig weer uit. Welcome back!
 

Dag 15 - vliegen

time to go home

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na hebben kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! Hopelijk zien we jullie over 5 jaar weer terug in Mexico, Peru of Costa Rica!

Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Met een goede tan en waanzinnige herinneringen stappen jullie een dag later het vliegtuig weer uit. Welcome back!
 
unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

Educatie en ontwikkeling steunen voor een betere toekomst

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar een erkende stichting in het betreffende land. Vaak zijn dit onderwijsprogramma’s en vrijwel altijd heeft dit te maken met kinderen en jeugd. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

De foto’s die jullie hieronder zien zijn voorbeelden van een project waaraan een bijdrage wordt gedoneerd. Meer informatie weten over de verschillende projecten? Vraag het ons!

accommodaties

Basic maar chille Heritage inn in Quito
Basic refugio in cotopaxi national park
Heerlijke dolphine lodge in Cuyabeno
trendy selina hostel in Baños
het centrale en hippe selina hostel in cuenca
dikke villa in Montañita

waarom lustrumfiesta?

Waarom jouw clubbie in de watten laten leggen door Lustrumfiesta?
 • Als enig Lustrumreisbureau gespecialiseerd én met team full time in Latijns-Amerika.
 • Meer dan 1000 reviews van tevreden lustrumreizigers met een 5 star experience op Facebook & Google
 • Al jaren marktleider lustrumreizen in Latijns-Amerika.
 • Alle locaties, activiteiten & accommodaties zelf bezocht en getest. Dit zie je terug in eigen content van onze ervaringen i.p.v. stock footage. Dit doet geen ander lustrumreis bureau ons na, ook al beweren ze van wel..;)
 • Unieke manier van werken vergeleken met andere (lustrum)reisbureau’s. Check de animatie video voor het verschil.
 • Price beat garantie: We kunnen elk concreet, zelfde reisvoorstel in Latijns-Amerika verslaan op prijs, ga uit van minimaal 5-15% goedkoper voor een zelfde reis. Dit komt omdat wij direct inkopen bij meer dan 500 lokale operators, gidsen, accommodaties, et cetera, zónder tussenpartijen.
 • Tijdens de reis contact met Lustrumfiesta en niet met een tussenpersoon.
 • Allerbeste tips & contact tijdens je reis, bijv. voor restaurants & uitgaan.
 • Onze missie is om de verwachtingen ruim te overtreffen en om de luco 100% te ontlasten, zodat jullie ook kunnen genieten!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Ecuador te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor €1514, op basis van 13 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers en 3 dagen geldig, tot en met 6-3-2022.

included
 • Overnachtingen: Alle 15 overnachtingen inclusief een nachtje in de nachtbus. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Activiteiten:
  • Airport pick-up met een koelbox vol bier + een simkaart met internet
  • Rumiñahui vulkaan hike
  • Downhill mountainbiken in Cotopaxi National Park
  • Ontspannen in de thermale baden van Papallacta 
  • 3day/2night Amazone met verschillende activiteiten
  • Overnight hike in Cajas National Park
 • Vervoer: Pickup van airport. Shuttle vervoer Quito – Cotopaxi – Cuyabeno– Baños – Nachtbus naar Montañita –Guayaquil- Guayaquil aiport.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips
excluded
 • Internationaal vliegticket: Internationaal vliegticket Amsterdam – Quito en Guayaquil – Amsterdam.
 • Optionele activiteiten: Alle optionele activiteiten die benoemd worden in dit reisvoorstel zijn nog niet inbegrepen in de prijs.
  • Jungle trip Baños
  • Dagje naar Puyo
  • Optionele activiteiten Baños
  • Raften in Baños
  • Canyoning in Baños 
  • Halfday sailingtrip Montañita
  • Private Diner Montañita 
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
 • Fooien: Fooi is gebruikelijk in Latijns-Amerika, maar dit is natuurlijk optioneel.
zakgeld
 • Ontbijt is bijna elke dag inbegrepen dus hier hoeven jullie nauwelijks over na te denken en zullen jullie dus weinig kosten aan hebben!
 • Lunch kost gemiddeld 5 dollar, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n 3 dollar.
 • Diner kost zo tussen de 5 en 10 dollar, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten; Een pakje peuken kost zo’n 5 dollar en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer 2. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en tequila halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan 2 tot 5 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor 5 dollar.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit Ecuador.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Planning: Het programma is onderhevig aan de dagen dat jullie vliegen. De volgende dingen kunnen veranderen:
  • Uitgaan: Soms kan er in het programma worden geschoven om ervoor te zorgen dat jullie in de weekenden in de grote steden en party towns zitten.
  • Vluchttijden: Aankomsttijd op de aankomstdag en de tijd van vertrek verandert eventueel het programma een beetje.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

 

extras de ecuador!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. ¡Qué chucha pues!
 2. El viaje estuvo  bacan, gocé como chancho en poza, mijin.
 3. ¿Qué tiro contigo veci? Todo fresco. 
 4. ¡Chulla vida! Hoy me voy de farra!
 5. Pana, tengo chuchaqui, me jumé mucho ayer.
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!