Reisvoorstel Lex

magical mexico

Hola!

Mexicoooo! Oooh land van al mijn dromen! Ja señores y señoritas, Zangeres Zonder Naam heeft ook ooit ‘haar hart verloren in het mooie Mexico’; en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. 

Zelden zul je hartelijker worden ontvangen door een bevolking dan door de goedlachse en charmante Mexicanen. De hoeveelheid cultuur in de vorm van vele tempels en piramides van verscheidene oude civilisaties is ongekend. Maar ook haar hedendaagse cultuur met meer dan 60 inheemse bevolkingen, of gebruiken als ‘Día de los Muertos’ is bijzonder en authentiek. Op elke straathoek staat er wel een uitgedoste Mariachi band te tetteren of galmt er een cumbia of ranchero plaat uit de boxen van een taco standje. Talking tacos: Mexico heeft hands down het beste eten van Latinoamérica. De echte liefhebber komt met streetfood of in enkele van de beste restaurants ter wereld tot zijn recht. En bij lekker eten hoort lekker drinken: dat hoef je de uitvinders van de corona, de michelada, tequila (hier overigens wél lekker;)) en mezcal niet te vertellen. 

Waar te beginnen met de veelzijdigheid van het land zelf? Wil je kamperen bij hemelsblauwe watervallen in de jungle? Check. Je te paard door woestijnachtige landschappen een cowboy wanen? Kom maar door. Op besneeuwde bergtoppen of door oerbossen hiken? Maar natuurlijk. Uit een vliegtuig springen? Raften door indrukwekkende canyons? Abseilen in een opgedroogde cenote? Sí, sí en nog eens sí! Aan avontuur in de talloze verschillende landschappen hier geen gebrek. En dat terwijl je aftrapt in bruisende metropolen als Mexico City of juist bijtankt in sprookjesachtige en kleurrijke koloniale stadjes. En dan zijn we nog niet eens gekomen bij haar kust. Met meer dan 9330 km (!!) kust aan zowel de Atlantische / Caribische kant en de Pacifische kant, vind je true paradise met koraalrif en hagelwit zand, tot rauwe verlaten  stranden, tot uitgestrekte schitterende surfstranden. Vaak gaan die gepaard met hippe beachclubs en bars, en kan je hier ’s avonds goed borrelen en de dikste party’s pakken. En dit nadat je de wateren hebt bezeild met een catamaran of walvissen bent gaan spotten… Mexico is volmaakt. En wij kunnen niet wachten jullie dit te laten zien en onze liefde voor onze México Lindo y Querido te delen.  

Lustrumfiesta onderscheidt zich door als enige lustrumreisbureau full time in Latijns-Amerika te wonen & werken. Ikzelf, of een van mijn collega’s, heb dan ook persoonlijk alle details van deze reis nauwkeurig uitgewerkt & samengesteld op basis van onze persoonlijke ervaringen on the ground. We hebben alle activiteiten zelf gedaan (yes, we love our job!), alle accommodaties persoonlijk bezocht én natuurlijk hebben we overal even voorgeproefd, gedanst en gedronken om ervoor te zorgen dat jullie alleen het beste van het beste zullen ervaren, tijdens jullie reis door Mexico! 

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Mexico te bieden heeft!

Dag 1 - MEXICO CITY

México les da la bienvenida!

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Welkom in Mexico! Gadverdamme wat een lekker land is dit. Voortreffelijk lekker eten, een bijzondere en eigenzinnige cultuur, ongelooflijk goedkoop en veel waanzinnige mooie plekken vol tempels, stranden en heerlijke restaurants, beach bars & clubs. Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie wel verdiend na zo’n lange vlucht natuurlijk!

Dag 2 - mexico city

bezoek teotihuacan met ballonvaart

’s Ochtends worden jullie opgehaald door de chauffeur die jullie naar de piramides van Teotihuacán a.k.a. de Stad der Goden brengt! Teotihuacán is een van de grote raadsels uit de pre-Columbiaanse tijd. Deze immense stad is opgezet door de Teotihuacanen, een volk waarover namelijk opvallend weinig bekend is. Dwars door deze UNESCO World Heritage Site loopt de Calzada de los Muertos (weg van de doden) die de piramide van de Zon en de piramide van de Maan met elkaar verbindt. 

Jullie gaan op een hele vette manier deze tempels bewonderen. Jullie gaan hier in de ochtend een ballonvaart maken boven de tempels van Teotihucuan, echt gruwelijk! VAMOS! Vandaag gaan jullie sky high! Jullie gaan genieten van een fantastische zonsopkomst vanuit een luchtballon. Tijdens de ballonvaart zullen jullie prachtige 360 views hebben over de eeuwen oude piramides van Teotihuacán. Que bueno!

Nadat jullie weer met twee voeten op de grond staan kunnen jullie Teotihuacán wandelend bewonderen. Voor degene die nog niet genoeg hebben van de 360 views is er de optie om de piramides te beklimmen en te genieten van geweldige uitzichten.

Dag 3 - mexico city

NEVADO DE TOLUCA

Vroeg uit de veren; 6:00 worden jullie opgehaald bij jullie accommodatie. Geen zorgen, de jetlag zorgt er wel voor dat je wakker wordt hehe. Vandaag is het tijd om te laten zien hoe sportief jullie nou écht zijn: jullie gaan een vulkaan beklimmen! Na ruim 2 uur rijden komen jullie aan in het beschermde natuurgebied van Nevado de Toluca. De hike start op een hoogte van 4000m, geen kattenpis dus. Goede sportschoenen zijn wel een vereiste, en iets warsm ook wel. Tegenstrijdig met Mexico City is de temperatuur hier altijd laag, vaak zijn de bergtoppen zelfs nog met sneeuw bedekt. Tof toch?

Jullie zullen naar boven hiken om onder andere een adembenemend aanzicht te krijgen van de  Laguna de la Luna . Dit prachtige kratermeer is in het midden van de krater gelegen en is een werkelijke schoonheid om te zien. Uiteindelijk zullen jullie vandaag stijgen tot een hoogte van 4690 op de top, mits de omstandigheden er naar zijn. 

Nadat jullie weer beneden zijn kunnen jullie even lunchen en bij terugkomst in Mexico City moe maar voldaan proosten op weer een geweldige dag in het veelzijdige Mexico.

Dag 4 - oaxaca

reisdagje, rondstruinen in het stadje en street art & FoodTour!

Op naar de volgende locatie: het prachtige Oaxaca. De sfeer is goed en de binnenstad is knus: straatjes met kinderkopjes, een gezellig plein vol terrasjes, koloniale huizen in alle kleuren van de regenboog, markthallen vol geurend voedsel en een prachtige kathedraal in het midden van de stad. Deze koloniale stad is daarnaast rijk aan een gezellige en gastvrije bevolking en levendige marktjes. Op de Mercado Juárez meng je je tussen de locals die levensmiddelen kopen en boodschappen doen, maar je kunt er ook souvenirs kopen en een hapje eten. Mercado 20 de noviembre is overigens het beste om een lekkere lokale hap te eten. En Oaxaca is de ideale stad om mooie souvenirs te kopen, want het handwerk van lokale kunstenaars wordt tot de mooiste van heel Mexico gerekend.

Na een busreis van zo’n 6 uur, komen jullie hier dus in de loop van de middag aan. Ga lekker even de kleurrijke straatjes verkennen, eet wat streetfood en bestel een lekkere Mexicaanse michelada. 

Aan het eind van de middag gaan jullie een street art en foodtour  doen hier. Beiden zijn in overvloed aanwezig in deze stad, dus ook zeer interessant om op deze manier te leren. Kijken wie de proeverij van de talloze soorten chapulines (sprinkhanen) aan durft!

Dag 5 - sierra norte de oaxaca

sierra norte hike

Trek de wandelschoenen maar aan want vandaag beginnen we aan een prachtige hike in Sierra Norte! Jullie worden opgehaald in Oaxaca en gebracht naar het kleine bergdorpje Cuajimoloyas. Van hier gaan we door het naaldbos en heuvels van de Sierra hiken, echt prachtig. Deze hike zal jullie door prachtige bergen en langs de inheemse Zapoteekse Pueblos Mancomunados dorpjes. Fun fact: De Zapoteken waren de meest geavanceerde stam op gebied van medische kennis van planten, maar ook van psychedelische paddestoelen.

De Sierra Norte is een van de meest diverse natuurgebieden van Mexico, en je loopt dus in 1 dag door verschillende soorten bos en landschappen, schitterend. 

 

Dag 6 - oaxaca

Cooking class & Mezcal tasting

 

Oaxaca is de culinaire hoofdstad van Mexico. Je vindt er ontzettend veel prachtige restaurants. We zullen jullie tegen die tijd uiteraard voorzien van de beste (restaurant) tips!

Vandaag nemen jullie het heft in eigen handen en gaan jullie zelf inkopen doen op de lokale markt. Vervolgens maken jullie onder leiding van de geweldig chef een aantal typisch lokale gerechten klaar om daarna jullie creaties vervolgens lekker zelf op te peuzelen, mmmm!

De Mexicaanse staat Oaxaca is de hoofdstad van Mezcal, een van ’s werelds meest complexe, onbegrepen, maar vooral lekkerste sterke dranken! De meeste mensen weten dat het is gemaakt van de agaveplant, net als Tequila, maar Tequila is slechts één soort mezcal! Ter vergelijking: Mezcal kan worden gemaakt van ongeveer drie dozijn andere agavesoorten, waardoor smaken sterk kunnen variëren, van rokerig en honingachtig tot peperig en grasachtig. Het grootste deel van die agavesoorten komt alleen in het wild voor en duurt vaak meer dan 10 jaar om volwassen te worden. Het is dus een schaars product en veel moeilijker om te make dan een simpele Tequila (Ja, je wordt wel van allebei katje lam…maar dat terzijde, haha!).

Jullie zullen van alles leren over hoe dit fantastische product gemaakt wordt. Hierna zullen jullie er natuurlijk een paar wegtikken een perfect recept voor het begin van een geslaagde avond lijkt me.

Dag 7 - bahias de huatulco

overnight beach camping trip

De reis gaat door! We vertrekken vroeg vanuit Oaxaca om door de bergen onze weg te vervolgen naar het zuiden, off to the beach! Het is een pittig ritje met veel bochten, maar wel van zo’n schoonheid dat hij eerder voorbij is dan je lief is. Eenmaal aangekomen bij het plaatsje Huatulco is het tijd om de lunch naar binnen te schuiven en naar de volgende highlight van deze lustrumreis! 

Jullie vertrekken per lancha vanuit Huatulco naar een waanzinnig strand om de nacht door te brengen onder de heldere sterrenhemel. First things first: vergeet niet de nodige alcoholische versnaperingen voor vanavond alvast in te slaan, want die zijn schaars aanwezig op de slaapplek van vanavond, hehe. 

Jullie zullen een half uurtje varen om bij een parel van een verlaten strand aan te komen. Deze ligt in een natuurgebied, dus er is helemaal niemand die jullie lastig gaat vallen! Jullie kamperen hier onder de sterrenhemel! 

 Hier worden de tenten en spullen uit de boot geladen en dat wordt de bijzondere slaapplek voor vanavond. Duik het water in, geniet van de golven en vooral van de adem benemende sunset!

De guides maken een heerlijke maaltijd voor jullie klaar, die jullie op deze droomplek gaan oppeuzelen. Dat alles terwijl jullie gelukzalig genieten, met een pilsje of wijntje erbij en heerlijke deuntjes op de achtergrond, van de rode zon die langzaam de zee in zakt. Gatver wat een bijzondere ervaring weer. Dus even stilstaan met elkaar en proosten op weer een uniek avontuur in Mexico!

Dag 8 - puerto escondido

beach chillings en door naar puerto escondido

Zonder twijfel hebben jullie heerlijk geslapen onder de sterrenhemel en het geluid van de kabbelende golven die aankomen bij het strand.  Even de armpjes strekken, een duik in de zee nemen om op te frissen en de tenten af te breken. Ondertussen is jullie vervoer voor de dag geariveerd bij jullie privé strand. De zeilboot ligt te dobberen voor de kust. Even de spullen op de kajak of lancha laden, zelf naar de boot zwemmen en ontvangen worden met een mezcalita of Coronita (liquid breakfast, je bent maar 1x op lustrumreis) 

Hierna gaan jullie met de boot nog langs een paar strandjes om te snorkelen en te zwemmen. Jullie zullen een prachtig tochtje maken langs een paar van de mooiste baaitjes en stranden die je ooit van je leven zult zien. Één van deze stranden fungeerde ook als strand van de bekende Mexicaanse film ‘Y tu mama también’. Als je die nog niet hebt gezien: een absolute aanrader voordat je hierheen komt! Bij 1 van die strandjes wordt er verse ceviche voor jullie klaar gemaakt zodat het grote genieten nooit zal stoppen! Bij het laatste strandje worden jullie opgepikt om de reis te vervolgen… 

 

Jullie gaan naar misschien wel ons favoriete kustplaatsje in Mexico: Puerto Escondido. Dit is een superrelaxt surfstadje met een chille sfeer en mooie strandjes in de buurt. Het is redelijk gegroeid de afgelopen paar jaar, maar is nog niet massaal. Dus niet te duur, een hele goede vibe en veel leuke tentjes. 

Vanavond met de rest van levensgenietend Puerto Escondido, onder het genot van een biertje, genieten van een adembenemende sunset in de zee, om vervolgens een van de vele de lokale barretjes of een strandfeestje aan te pakken. Want believe you me, daar zijn er een hoop van. Cocktailtje bestellen en de hort op zou ik zeggen!

Dag 9&10 - puerto escondido

life's a beach

Lekker ontwaken in het warme Puerto Escondido. Jullie hebben vandaag even niks op het programma staan en jullie kunnen lekker relaxen. En geloof me, er zijn niet veel beter plekjes ter wereld om even te relaxen en niks te doen dan Puerto Escondido. Dus huur een surfplank, pak dat flesje tanning oil erbij en bestel een piña colada. 

En voor wie toch wat wil ondernemen: huur een scooter om naar Mazunte of een nabij gelegen lagoon te gaan of ga op de rug van een paard zitten om de omgeving te verkennen. Ook is het dus echt surferswalhalla, dus wie hier een lesje wilt nemen moet zijn kans schoon pakken. Een andere aanrader is naar beach club Playa del Sol te gaan. Voor ongeveer 8 euro betaal je entree (toen wij er voor het laatst waren), wat je daar op kan consumeren, dus niet echt entréegeld. Bovendien heb je dan gelijk een lekkere ligstoel, hangmatten en een beach volleybalveld waar je gebruik van kan maken.

Vanavond is alweer de laatste avond, dus geniet nog even flink. Vier het lustrum, vier de vriendschap, vier het leven!

Dag 11 - vliegen

time to go home
unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na hebben kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! Hopelijk zien we jullie over 5 jaar weer terug in El Salvador, Peru of Costa Rica!

Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Met een goede tan en waanzinnige herinneringen stappen jullie op dag 13 het vliegtuig uit. Welcome back!
 

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

communities steunen voor een betere toekomst in mexico

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar Mexico aan 1 van de onderwijsprogramma’s van Hotel con Corazón. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

Het werkgebied van Hotel con Corazón is Zaachila Oriente,  een migrantendorp net buiten de stad Oaxaca waar veel armoede heerst en weinig voorzieningen zijn. In het recente verleden zijn daar veel families neergestreken om te werken op de lokale vuilnisbelt, waar ze afvalproducten scheiden om wat geld te verdienen met de doorverkoop van bijvoorbeeld plastic, blik, glas en koper. In dit gebied leeft maar liefst 26% van de bevolking in extreme armoede, maakt maar 49% zijn basisschool af, volgt 32% van de jongeren voortgezet onderwijs en maakt slechts 20% die ook af.

Hotel con Corazón biedt een studiebeurs aan voor gemotiveerde studenten die naar de middelbare school willen gaan, gecombineerd met een motivatieprogramma, uitgevoerd door  The Oaxaca Learning Center. Daarnaast bieden ze beroepsoriëntatie in het derde jaar van de middelbare school om studenten te helpen een keuze te maken welk voortgezet onderwijs te kiezen en hen te motiveren om verder te studeren.

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

accommodaties

Selina on the beach puerto escondido

waarom lustrumfiesta?

Waarom jouw clubbie in de watten laten leggen door Lustrumfiesta?
 • Als enig Lustrumreisbureau gespecialiseerd én met team full time in Latijns-Amerika.
 • Meer dan 1000 reviews van tevreden lustrumreizigers met een 5 star experience op Facebook & Google
 • Al jaren marktleider lustrumreizen in Latijns-Amerika.
 • Alle locaties, activiteiten & accommodaties zelf bezocht en getest. Dit zie je terug in eigen content van onze ervaringen i.p.v. stock footage. Dit doet geen ander lustrumreis bureau ons na, ook al beweren ze van wel..;)
 • Unieke manier van werken vergeleken met andere (lustrum)reisbureau’s. Check de animatie video voor het verschil.
 • Price beat garantie: We kunnen elk concreet, zelfde reisvoorstel in Latijns-Amerika verslaan op prijs, ga uit van minimaal 5-15% goedkoper voor een zelfde reis. Dit komt omdat wij direct inkopen bij meer dan 500 lokale operators, gidsen, accommodaties, et cetera, zónder tussenpartijen.
 • Tijdens de reis contact met Lustrumfiesta en niet met een tussenpersoon.
 • Allerbeste tips & contact tijdens je reis, bijv. voor restaurants & uitgaan.
 • Onze missie is om de verwachtingen ruim te overtreffen en om de luco 100% te ontlasten, zodat jullie ook kunnen genieten!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Mexico te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor ongeveer €1508, op basis van 13 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers. Deze offerte is 7 dagen geldig, tot 13-05-2022.

included
 • Overnachtingen: Alle 10 overnachtingen. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Pickup van airport. Vervoer van en naar alle activiteiten zoals beschreven in het programma. Privé vervoer tussen; Airport – Mexico City.  Mexico City – Oaxaca – Huatulco – Puerto Escondido – Puerto Escondido Airport.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner. Ontbijt is bijna elke dag inbegrepen.
 • Activiteiten:
  • Airport Pick-up met een SIM-kaart en koelbox vol bier
  • Toluca Day Hike
  • Bezoek aan het magische Teotihuacan
  • Ballonvaart boven de tempels van Teotihuacan
  • Vette Hike in de Sierra Norte de Oaxaca
  • Streetfood en arttour Oaxaca
  • Mezcal tasting in Oaxaca
  • Kookcursus in Oaxaca
  • Vette beach camping trip met de boot bij de Bahias de Huatulco
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips
excluded
 • Internationale vlucht: Internationale retourvlucht van Amsterdam → Mexico City en Puerto Escondido → Amsterdam.
 • Visum: Het toeristenvisum voor Mexico – waarmee je 30 dagen in het land mag blijven – is in principe meegenomen in je vliegticket. Check dit voor de zekerheid bij de vliegtuigmaatschappij.
 • Optionele activiteiten: Alle optionele activiteiten die benoemd worden in dit reisvoorstel zijn nog niet inbegrepen in de prijs.
  • Rooftop diner in Oaxaca
  • Scooters huren in Puerto Escondido
  • Surfles in Puerto Escondido
  • Einddiner in Puerto Escondido
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
zakgeld

Een indicatie van de prijzen:

 • Lunch kost gemiddeld $4, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $2,50.
 • Diner kost zo tussen de $4 en $7, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten zijn mega cheap. Een pakje peuken kost zo’n $2 en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer $1,5. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en tequila halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $5 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $3 a $4.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit Mexico.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: Voor uitgebreide informatie over inentingen verwijzen wij jullie door naar de GGD.
 • Planning: Het programma is onderhevig aan de dagen dat jullie vliegen. De volgende dingen kunnen veranderen:
  • Uitgaan in de steden: Om ervoor te zorgen dat jullie op vrijdag- en zaterdagavond op plekken zijn waar je goed uit kan gaan, kan er nog wat verschuiven in het programma.
  • Aankomstdag: Aankomsttijd op de aankomstdag verandert eventueel het programma een beetje.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

extras de méxico!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. No mames güey! Que chingon!
 2. Estoy bien pedo! Estaré muy crudo mañana.
 3. A la verga!
 4. Que padre que trajiste unas chelas.
 5. No seas un pinche gringo pendejo, cabron!
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!