Reisvoorstel Jonquille '13

charming mexico

hola dames van Jonquille '13,

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Mexico, echt een van de meest waanzinnige bestemmingen denkbaar; een mix van authentiek Mexicaanse en Maya cultuur, prachtige steden, outdoor activities, adembenemende stranden, prachtige tempels, natural pools en gezellige plekjes waar je heerlijk kan borrelen en eten. De absolute must-sees op deze trip zijn zonder enige twijfel het immense Mexico City, het waanzinnige Oaxaca, het hippe Tulum, relaxte Holbox en party town Cancun! Oh wat een heerlijke plekken! We hebben een aantal waanzinnige trips voor jullie in petto; let’s go!

Lustrumreis Mexico Tulum

De trip door Mexico has it all! Goedkoop, fiesta’s, heerlijk weer, vulkanen, Maya ruïnes, zee, pittoreske stadjes, fantastische natuur en daarnaast natuurlijk de vrouwen van Jonquille ’13 als elkaars gezelschap. Que Bueno! Jullie zullen slapen in een mooie mix van high-end hostels en hotels. Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - MEXICO CITY

bienvenidos a mexico!!

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Een broeierig vliegveld zonder airco in Mexico City is het bescheiden begin van een waanzinnige reis. Bienvenidos a Mexico: het land van al je dromen, zoals ook wel eens gezongen wordt door de zangeres zonder naam. Gadverdamme wat een lekker land is dit. Voortreffelijk lekker eten, een bijzondere en eigenzinnige cultuur, ongelooflijk goedkoop en veel waanzinnige mooie plekken vol Maya tempels, Cenotes, stranden en heerlijke restaurants, beach bars & clubs. Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie wel verdiend na zo’n lange vlucht natuurlijk! Jullie komen in de nacht aan en we hebben de accommodatie alvast voor jullie geboekt, zodat jullie nog een paar uurtjes door kunnen tukken!

Gezien jullie aankomsttijd zijn jullie lekker vrij in de stad. Maak een uitstapje naar de mooie Boheemse wijk Coyoacan of pak een van de vele hippe rooftops of terrasjes in de gezellige wijken Condesa, Roma Norte of Juarez.

Voor de cultureel aangelegden: bezoek een van de vele uitstekende musea die het te bieden heeft. Zo heb je het Frida Kahlo museum, Palacio de Bellas Artes of onze favoriet: het wereldberoemde antropologisch museum. Uren kan je je vergapen aan de vele schatten en verhalen van de inheemse bevolkingen die in wat nu Mexico is hebben geleefd. 

Of ga naar een van de talloze mercados die gepaard gaan met gezellige chaos, lekker eten en een mooie lokale feel geven. Maar dan heb je ook nog de mercados met de mooiste lokale kunstwerken zoals La Ciudadela of de bloemenmarkt van Mercado Jamaica. Of voor een echt bizarre ervaring: de Mercado de Sonora. Deze markt is gespecialiseerd in allerlei soorten hekserij en “magische producten”. Dus wil je je ziel laten reinigen of toch een vloek plaatsen op die vervelende baas? Daar is op deze markt vast en zeker wel een kruid of ritueel voor!

Dag 2 - mexico city

CITY TOUR & CDMX VERKENNEN

Lekker geslapen en goed bijgekomen van de vlucht? Vandaag hebben we een mooi dagje op de planning! We gaan samen met een gids de mooiste plekjes van Mexico stad ontdekken! Tijdens deze tour krijgen jullie veel weetjes en inside information te horen over de bewogen geschiedenis van deze fantastische stad. Even ergens lekker lunchen en koffie drinken, Mexico city zit bomvol met hippe spots en de gids weet deze uiteraard te voor jullie aan te wijzen.

Lekker over de straatjes wandelen en shoppen, cocktails of Corona’s drinken en vooral fantastisch eten. Street food is in Mexico beter dan in welk land dan ook: een soort constante tapas bar op deze trip hehe. 

 

Dag 3 - oaxaca

BALLONVAART & TEMPELS & reisdag

Deze ochtend gaan jullie sky high! Jullie gaan een ballonvaart maken en de zon zien opkomen boven de tempels van Teotihucuan, echt gruwelijk! VAMOS! Jullie chauffeur brengt jullie naar Teotihuacán, een stad uit het pre-Aztec tijdperk op zo’n 40 km ten noordoosten van Mexico-Stad. Tijdens de ballonvaart zullen jullie prachtige 360 views hebben over de eeuwen oude piramides van Teotihuacán. Que bueno!

Nadat jullie weer met twee voeten op de grond staan kunnen jullie Teotihuacán wandelend bewonderen. Dwars door deze UNESCO World Heritage Site loopt de Calzada de los Muertos (weg van de doden) die de piramide van de Zon en de piramide van de Maan met elkaar verbindt. Voor degene die nog niet genoeg hebben van de 360 views is er de optie om de piramides te beklimmen en te genieten van geweldige uitzichten.

Op naar de volgende locatie: het prachtige Oaxaca. Na een busreis van zo’n 6 uur, komen jullie in Oaxaca (spreek uit als wa-ha-ka). De sfeer is goed en de binnenstad is knus: straatjes met kinderkopjes, een gezellig plein vol terrasjes, koloniale huizen in alle kleuren van de regenboog, markthallen vol geurend voedsel en een prachtige kathedraal in het midden van de stad. Deze koloniale stad is daarnaast rijk aan een gezellige en gastvrije bevolking en levendige marktjes. Op de Mercado Juárez meng je je tussen de locals die levensmiddelen kopen en boodschappen doen, maar je kunt er ook souvenirs kopen en een hapje eten. Oaxaca is sowieso de ideale stad om mooie souvenirs te kopen, want het handwerk van lokale kunstenaars wordt tot de mooiste van heel Mexico gerekend.

Dag 4 - Oaxaca

vrije dag in oaxaca

Vandaag een heerlijk vrij dagje in het waanzinnige Oaxaca. Draai je nog een keer om in je nest of ga lekker de hort op, er is hier namelijk genoeg te beleven! 

Hier alvast wat inspiratie om te doen!  Zo kunnen jullie onder begeleiding van wat heerlijke latin deuntjes die Nederlandse heupen goed losgooien. Jullie kunnen in een salsales wat skills op te doen die tijdens het uitgaan de komende dagen nog goed van pas zullen komen. Baila!

Een andere mogelijkheid is om optioneel een street art en foodtour te doen hier. Beiden zijn in overvloed aanwezig in deze stad, dus ook zeer interessant om op deze manier te leren. Kijken wie de proeverij van de talloze soorten chapulines (sprinkhanen) aan durft!

Dag 5 - sierra norte de oaxaca

sierra norte overnight hike

Trek de wandelschoenen maar aan want vandaag beginnen we aan een prachtige overnight hike in Sierra Norte! Jullie worden opgehaald in Oaxaca en gebracht naar het kleine bergdorpje Ixtlan. Van hier gaan we door het naaldbos en heuvels van de Sierra hiken, echt prachtig. 

Deze hike zal jullie door prachtige bergen en langs inheemse Zapoteekse dorpjes. Fun fact: De Zapoteken waren de meest geavanceerde stam op gebied van medische kennis van planten, maar ook van psychedelische paddestoelen.

De Sierra Norte is een van de meest diverse natuurgebieden van Mexico, en je loopt dus in 1 dag door verschillende soorten bos en landschappen, schitterend. Aan het eind van de middag komen jullie in Ixtlan aan waar jullie vanavond zullen verblijven. Wel in lekkere comfortabele bedjes!

 

Jullie krijgen bij aankomst de kans om een Temazcal treatment te krijgen. Dit is een soort traditionele inheemse wellness en ritueel helemaal in het donker met sauna, zuivering van het lichaam met allemaal planten en kruiden en een massage. Echte aanrader! Laat het ons even van tevoren weten, dan kunnen ze het klaarmaken.

Jullie zullen overnachten in simpele blokhutten met lekkere bedjes en kunnen ’s avonds rond het kampvuur even keihard quality-timen met sterke verhalen en een flesje sterk (Mezcal uit Oaxaca natuurlijk!).

Dag 6 - oaxaca

sierra norte hike en terug naar oaxaca + mezal proeverij + optioneel rooftop diner

Zonder twijfel hebben jullie heerlijk geslapen na de flinke hike van gister. Rond een uur of 8 gaan we weer beginnen met hiken, en vandaag wat langer.

Dit is weer een totaal ander soort bos als gister met hele speciale hangende mossen over een groot gedeelte van de paden. Af en toe lijkt het alsof je in een Lord of the Rings film bent beland. 

Hier krijgen jullie nog een heerlijke lokale lunch voorgeschoteld en kunnen jullie als beloning op het harde werken een koud biertje opentrekken en proosten op deze prestatie! 

 

 

Hierna gaan jullie naar een zogenaamde ‘Palenque’. Mezcal is een fantastische drank van Oaxaquense makelij en iets wat jullie absoluut niet over mogen slaan in jullie tijd hier. Jullie krijgen de kans een echte Palenque te zien en te leren over hoe dit fantastische product gemaakt wordt. Hierna natuurlijk een paar wegtikken, een perfect recept voor het begin van een geslaagde avond lijkt me.

Optioneel: het centrum van Oaxaca zit bomvol mooie rooftops en leuke restaurants. Het wordt niet voor niets ook als culinaire hoofdstad gezien door de rest van Mexico. Als jullie willen kunnen we ervoor zorgen dat jullie een diner hebben bij 1 van deze mooie rooftops!

Dag 7, 8, 9 & 10 - tulum

welcome to paradise!

Vandaag pakken we een vlucht naar Cancun en rijden we door naar Tulum baby! Welcome to paradise! Wat een plek. Heerlijk stadje met de mooiste, uitgestrekte stranden van Yucatán & Quintana Roo. Met prachtige fietspaden van de stad naar het strand kun je de hele dag lekker oer-Hollands rondcruisen en eventueel je snorkel gear erbij pakken om een duik te nemen in het turquoise water.

Tulum is een super chill dorpje waar je echt (komt die weer) voortreffelijk kan eten, rond kan banjeren en ook nog lekker op stap kan. Echt een heel mooi plekkie om een paar dagen te vertoeven en zelf wat dingetjes te ondernemen.

 

Jullie hebben je eigen tourguide Suzanne bij, die jullie de mooiste spots van Tulum zal laten zien. Uiteraard kunnen wij ook helpen met het organiseren van bepaalde zaken!

Dag 11 - isla holbox

welcome to isla holbox
Lustrumreis Mexico Midden-Amerika Isla Holbox

Hoppa, brak uit de veren en op naar het volgende paradise! Vandaag vervolgen jullie de reis naar een van de mooiste en meest ongerepte plekken van paradijselijk Mexico. Waar Isla Mujeres bijvoorbeeld reeds getroffen is door het massa-toerisme, is Holbox nog lekker ongerept, tranquilo en dé perfecte plek om enorm hard te chillen, wonderschone sunsets te aanschouwen en ijskoude cervezas weg te zetten. Auto’s zijn schaars op dit eiland, dus verplaatsen doe je hier per fiets of je huurt een golfkarretje, lachen!

Aan het einde van de dag – tijdens sunset – hebben de meeste bars hier happy hour! Dus zorg dat je niet inkakt na de lunch, in de namiddag en de vooravond moet je er gewoon weer staan, maar ik ga er niet vanuit dat dit een probleem is voor jullie, hehe.

Dag 12 & 13 & 14 - isla holbox

ULTIEM ONTSPANNEN

 

En bij terugkomst weer even bijkomen van de inspanning, op een strandbedje onder een palmboom. Als je het paradijs zou moeten tekenen zou dat toch verdomd veel op Holbox lijken hehe.  En je vervolgens weer opladen voor de volgende happy hour! 

 

Dag 14 hebben jullie bij te besteden op het heerlijke Holbox. Pak lekker een fietsje of golfcar en cruise of het eiland of droom weg in je spannende boek in het zonnetje of onder de schaduw van een parasol of palmboom!

Dag 15 - cancun

OPEN BAR CATAMARAN TRIP

Jullie laatste day in paradise, nog ff genieton! Vandaag krijgen jullie de kers op de taart; een dikke catamaran trip met open bar all day long. Ja jullie horen het goed, onbeperkt cocktails en pilsjes naar binnen gieten. Met een privé catamaran varen jullie over de blauwe wateren van Mexico. Snorkelen, tannen, muziekje erbij en lekker tipsy worden van juicy rum mixers en kletsnatte cervezas. Jullie stoppen bij het waanzinnige Isla Mujeres waar jullie kunnen lunchen of dineren (voor lunch kunnen jullie ook wat meenemen of vooraf bestellen voor op de boot).

In bed kunnen jullie terug kijken op jullie bijzondere avontuur in Midden-Amerika. Jullie trip had alles: Koloniale stadjes, vette hikes, cultuur, heerlijk eten, party, Caribisch paradijs en als knallende afsluiter een dikke catamaran trip bij Cancun & Isla Mujeres. Gruwelijk!

Dag 16 - vliegen

time to go home
unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na hebben kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! Hopelijk zien we jullie over 5 jaar weer terug in El Salvador, Peru of Costa Rica!

accommodaties

CO2 compensatie van jullie reis

Reizen organiseren is vanzelfsprekend onze allergrootste passie. Echter zijn wij er als reisorganisatie uiteraard ook van bewust dat reizen helaas niet de meest duurzame bezigheid ter wereld is. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Bij elke reis die bij ons wordt afgenomen wordt de omgerekende CO2 uitstoot van elke individuele reiziger door ons gecompenseerd, door het steunen van 1 van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Door bomen te planten en bestaande bossen te beschermen dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Het is van  levensgroot belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze prachtige Aarde zoals we die kennen nog vele generaties lang in haar huidige vorm kan voortbestaan. En dus ook door al die generaties genoten en bereisd kan worden! Wij juichen het dan ook toe als reizigers ook zelf verantwoordelijkheid nemen en de CO2 uitstoot van hun internationale vlucht compenseren.

communities steunen voor een betere toekomst in mexico

Lustrumfiesta doneert een deel van de opbrengst van elke reis die geboekt wordt naar Mexico aan 1 van de onderwijsprogramma’s van Hotel con Corazón. In Latijns-Amerika maakt 50% van alle jongeren de school niet af. Kinderen moeten van jongs af aan werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, en zitten op die manier gevangen in een armoedespiraal. Onderwijs is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor de mensen hier. 

Het werkgebied van Hotel con Corazón is Zaachila Oriente,  een migrantendorp net buiten de stad Oaxaca waar veel armoede heerst en weinig voorzieningen zijn. In het recente verleden zijn daar veel families neergestreken om te werken op de lokale vuilnisbelt, waar ze afvalproducten scheiden om wat geld te verdienen met de doorverkoop van bijvoorbeeld plastic, blik, glas en koper. In dit gebied leeft maar liefst 26% van de bevolking in extreme armoede, maakt maar 49% zijn basisschool af, volgt 32% van de jongeren voortgezet onderwijs en maakt slechts 20% die ook af.

Hotel con Corazón biedt een studiebeurs aan voor gemotiveerde studenten die naar de middelbare school willen gaan, gecombineerd met een motivatieprogramma, uitgevoerd door  The Oaxaca Learning Center. Daarnaast bieden ze beroepsoriëntatie in het derde jaar van de middelbare school om studenten te helpen een keuze te maken welk voortgezet onderwijs te kiezen en hen te motiveren om verder te studeren.

De kans die jullie hebben gekregen om goed onderwijs te ontvangen is natuurlijk dé reden dat  jullie elkaar hebben leren kennen! Door hoge school en universiteit gelieerde verenigingen zijn deze vriendschappen gecreëerd en organiseren wij de reizen om die te vieren. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan deze missie van het verbeteren van de kansen van de communities hier door onderwijs. Door een reis te boeken bij Lustrumfiesta draag jij dus rechtstreeks bij aan betere kansen voor een lokaal gezin!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Mexico te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor €1199 op basis van 7 reizigers voor de volle periode en 3 reizigers vanaf dag 9 (20-11-2021) voor €450, afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers. Deze offerte is geldig tot 22-10-2021.

included
 • Overnachtingen: 11 overnachtingen, de 4 overnachtingen in Tulum boeken jullie evt. zelf. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Pickup van airport. Vervoer van en naar alle activiteiten zoals beschreven in het programma. Privé vervoer tussen; Airport – Mexico City – Oaxaca – Cancun – Tulum – Chiquila (opstapplek ferry Holbox) – Cancun – Cancun Airport.
 • Binnenlandse vlucht: Binnenlandse vlucht van Oaxaca – Cancun
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner. Ontbijt is sowieso elke dag inbegrepen.
 • Activiteiten:
  • Airport Pick-up met een SIM-kaart en koelbox vol bier
  • City Tour in Mexico City
  • Ballonvaart Teotihuacan
  • Tour bij de tempels van Teotihuacan
  • Overnight Sierra Norte hike 
  • Bezoek aan Mezcal farm + tasting
  • Open bar Catamaran Cruise in Cancun
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • CO2 compensatie: Bijdrage compensatie CO2 landpakket.
 • Bijdrage goed doel: Wij doneren een deel van de opbrengst aan een goed doel.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.
excluded
 • Internationale vlucht: Internationale vlucht van Amsterdam → Mexico City & van Cancun → Amsterdam.
 • Ferrytickets: Tickets ferry Holbox – heen & terug.
 • Transport van Cancun Airport – Tulum voor de 3 die erbij komen
 • Visum: Het toeristenvisum voor Mexico – waarmee je 30 dagen in het land mag blijven – is in principe meegenomen in je vliegticket. Check dit voor de zekerheid bij de vliegtuigmaatschappij.
 • Optionele activiteiten: Alle optionele activiteiten die benoemd worden in dit reisvoorstel zijn nog niet inbegrepen in de prijs.
  • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
zakgeld

Een indicatie van de prijzen:

 • Lunch kost gemiddeld $4, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $2,50.
 • Diner kost zo tussen de $4 en $7, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten zijn mega cheap. Een pakje peuken kost zo’n $2 en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer $1,5. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en tequila halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $5 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $3 a $4.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand! Maar ga uit van een bedrag van ±EUR400.

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit Mexico.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: Voor uitgebreide informatie over inentingen verwijzen wij jullie door naar de GGD.
 • Planning: Het programma is onderhevig aan de dagen dat jullie vliegen. De volgende dingen kunnen veranderen:
  • Uitgaan in de steden: Om ervoor te zorgen dat jullie op vrijdag- en zaterdagavond op plekken zijn waar je goed uit kan gaan, kan er nog wat verschuiven in het programma.
  • Aankomstdag: Aankomsttijd op de aankomstdag verandert eventueel het programma een beetje.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
 • Bijboeken: Een 12de persoon mag tot 3 maanden voor vertrek bijboeken voor dezelfde prijs.
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!