Reisvoorstel Dispuut osiris

Breathtaking Colombia

hola mannen van osiris!

Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten! Colombia, de belichaming van de bruisende Latin culture met haar heerlijke dansstijlen als salsa & bachata. Puur en passievol temperament, waanzinnige steden, stranden waar je u tegen zegt, heerlijke muziek, leuke restaurantjes en een geweldige cultuur en uiteraard de gekke boys van Osiris om elkaar gezelschap te houden. Echt een ideaal land voor je lustrumreis: naast vette trips en culturele activiteiten kan je super goed uitgaan, salsa dansen en is het dé plek om knappe Juanitas aan de haak slaan. Colombia is niet voor niets in de afgelopen jaren een van de meest populaire reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Het mooie is dat het nog steeds heel puur en nog niet massaal is.

Lustrumreis-Colombia-Medellin-Comuna13-3-123

Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en Colombia heeft het volledige totaalpakket! Que Bueno! Jullie zullen slapen in een mooie mix van hotels. Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Dag 1 - cartagena

Aankomst + diner + chiva

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Een broeierig vliegveld in Cartagena is het bescheiden begin van een waanzinnige reis. Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie verdiend na zo’n lange vlucht natuurlijk!

Naast het vloeibare goud, staat ook jullie persoonlijke tour leader op jullie te wachten, die jullie de hele reis in de watten gaat leggen en alles voor jullie in goede banen gaat leiden. Ook de luco kan dus lui achterover hangen en 200% genieten van deze reis. 

Goed nieuws, jullie gaan na een lange vlucht niet 5 uur lang de bus in naar Santa Marta, maar in slechts 20 minuutjes naar het bruisende Cartagena. Jullie landen rond 16:40, dus rond 17:30 zijn jullie hopelijk in het hotel. Het is vandaag maandagavond, een mooie avond te acclimatiseren, lekker te eten en jullie eigen fissa te bouwen. Geen zorgen, jullie zitten op vrijdag en zaterdagavond weer in Cartagena en dan kunnen jullie door het geluid! Dit komt natuurlijk perfect uit, als je 6 dagen in Colombia verblijft. Jullie tukken in een hotel midden in het centrum, zodat jullie na het inchecken gelijk de hort op kunnen en niet met taxi’s, ubers, et cetera nog de hele stad doormoeten. En uiteraard rol je ook zo met een schone Colombiaanse je mand in na een avondje zuipen!

Het oude centrum is werkelijk waar een genot voor het oog en erg leuk om doorheen te zwerven. In 1984 werd de ommuurde stad door UNESCO toegevoegd aan de werelderfgoed lijst. Het is mede daarom een tikkeltje toeristisch, maar daardoor juist de perfecte plek om het uitgaansleven in te duiken. Ik voel een ideetje voor vanavond aankomen…

In de avond kan er lekker gedronken worden in Cartagena en dit kickstarten we met een lekkere zuip activiteit: met een lokale disco Chiva bus door Cartagena heen knallen, inclusief cuba libres. Deze Colombiaanse kwibussen zitten vol speakers, hebben dus drank aan boord en vlammen jullie al feestend door Cartagena heen. Mooi om lekker in de stemming te komen!

Maar eerst moet er een bodem gelegd worden, dus wij zorgen dat er op de eerste avond een lekker maaltijd voor jullie klaar staat, zodat jullie niet nog met 50 man moeten bedenken wat of waar jullie gaan eten.

Dag 2 - tayrona parque area

beach cabaña resort aan het strand

Sowwww, dat was een lekker eerste avondje mannen. Jullie hebben een avondje kunnen doorzakken in Cartagena en een paar gasten ontbreken wellicht nog en moeten nog terugkeren van hun Colombiaanse scharrel. No worries, jullie hoeven niet super vroeg op hoor! In de ochtend zouden jullie optioneel nog een city tour met gids kunnen doen, zelf door de stad kunnen banjeren of natuurlijk brak bij het zwembad liggen op de rooftop van jullie hotel. 

Voor nu hebben jullie even genoeg tijd in een hete stad doorgebracht, alleen daarvoor naar Colombia komen is natuurlijk zonde. Bovendien is het de komende dagen dinsdag, woensdag en donderdag en dan valt er zoals in elke stad in de wereld, minder te beleven dan in het weekend natuurlijk. Een uitgelezen kans om eens een paradijsje op te gaan zoeken voor de komende paar dagen, om even wat beach & adventure vibes toe te voegen aan jullie reis.

Nou, great news! Jullie zitten namelijk in het noorden van Colombia, bekend om haar nationale parken, leipe jungle & caribische kust. Jullie rijden in zo’n 5 uurtjes richting de Tayrona parque area. Hier slapen jullie in super mooie cabañas in een chill beach resort, met zwembad en levendige bar! Dit resort heeft een hotel & hostel gedeelte, waardoor er ook veel andere reizigers zijn om mee te zuipen. Jullie slapen uiteraard in het hotel gedeelte! Echt een fucking chille plek om een paar dagen met het dispuut te chillen, zuipen (ook met andere reizigers, backpackers en locals) en vanuit hier leuke  tours te doen naar bijv. Tayrona, Minca of El Rio voor het tuben. Als alternatief zouden jullie ook in het mooie,  tropische Senda Kowuiga hotel kunnens slapen, pal voor Tayrona park en ook niet ver van de kust! Maar wij raden El Viajero aan: lekkere cabañas, aan het strand, dik zwembad, levendige bar in het hotel en in de buurt bij partyhostels zoals El Rio of Costeño beach.

Dag 3 - TAYRONA PARQUE AREA

BEzoek tayrona park of minca

Waking up in paradise! Vanuit jullie private cabañas ben je een korte wandeling verwijderd van de zee, het zwembad of het toilet, mocht je gisteren te hard gepilst hebben. Vandaag hebben jullie de keuze uit 2 opties:

Optie 1: Jullie gaan het super mooie Tayrona park verkennen met een guide. Deze neemt jullie mee op een mooie hike door de jungle en langs de waanzinnige stranden. Na de wisseling van jungle en stranden eindigen jullie na een niet al te lange hike op het oogverblindende strand waar jullie kunnen chillen! Nadat jullie met volle teugen hebben genoten van dit wonderschone park, keren jullie terug naar jullie zalige accommodatie.

Optie 2. Jullie kunnen ook het mooie Minca bezoeken. Dit kleine dorpje ligt in de bergen vlak bij de kust en vanuit hier kunnen jullie met 4x4s (achter op de motor kan ook!) langs watervallen, een coffee farm en een chille spot waar je kan zwemmen en lunchen. Natuurlijk kan er ook gehiked worden! In Minca heb je hele vette views en de natuur is gewoon heerlijk. Ook is het wat koeler dan aan de kust, vanwege de hoogte. Hier gaan jullie je dus sowieso een dagje vermaken!

Dag 4 - TAYRONA PARQUE AREA

vrije dag & optioneel tubing @ el rio party hostel

Vandaag worden jullie waarschijnlijk heerlijk brak wakker. Gisteren hebben jullie flink huis gehouden in El Viajero en de Osirianen moeten waarschijnlijk nog bij elkaar geschraapt worden vanuit verschillende kamers in het resort. Na een duik in het zwembad of de zee, een heerlijk ontbijt voelen jullie je een stuk beter en kunnen jullie weer de hort op. Jullie hebben een dagje vrij te besteden, ook lekker natuurlijk. Boekje lezen, lekker tannen of toch weer lekker pilzen.

OPTIONEEL: Vandaag staat er weer wat moois op het programma. Gelegen in het midden van de Colombiaanse jungle en langs de Buritaca rivier, ligt El Rio Hostel. Een super mooi party hostel met levendige bar, goed nachtleven en een heerlijk strandje met een riviertje waarop zij hun beruchte tubing tour doen. Uiteraard gaat Osiris met 50 man sterk, beladen met pils of cocktails, de rivier op, om de boel eens even lekker op stelten te zetten.

Tubeband om de schouders, nog even bier en ijs kopen en vervolgens de banden in en knallen maar! Deze tocht duurt ongeveer 2 uur, ideale daydrinking activiteit dus. Tips: neem een waterdichte tas mee voor een muzieksetje, eventueel wat touwen om de banden aan elkaar te knopen en dus genoeg pils, peuken, ijs & een afvalzak!

Daarna kan er lekker doorgezopen worden in het hostel van El Rio, of kunnen jullie terug naar jullie eigen paradise aan de kust. Dit wordt een heerlijke dag gasten! Ondanks dat het dinsdag is, kan er dus toch nog gepartyed worden!

Dag 5 - cartagena

sunset catamaran cruise

Jullie worden voor de laatste keer wakker in het paradijs van de Tayrona kust. Maar niet getreurd, het avontuur gaat gewoon verder en jullie pakken vandaag het transport terug naar Cartagena.

Jullie hebben mazzel, het is vrijdagavond in Cartagena dus vanavond is het dikke fissa. Nog beter nieuws, ook morgen slapen jullie in deze heerlijke party stad. Jullie tukken wederom in een hotel midden in het centrum, zodat jullie na het inchecken gelijk de hort op kunnen en niet met taxi’s, ubers, et cetera nog de hele stad doormoeten.

De middag hebben jullie vrij te besteden in deze mooie stad. Lekker rond banjeren, cocktails drinken, achter het lokale vrouwelijk schoon aan of gewoon chill bij het zwembad liggen. Enjoy! 

En ja hoor, daar is dan toch de catamaran! Lekker cruisen. Aan het einde van de middag hebben we nog een waanzinnige catamaran sunset cruise op het programma staan, waarbij jullie een paar uurtjes door de baai van Cartagena dobberen, terwijl jullie genieten van sicke views op de skyline van Cartagena en de zon in de zee zakt (afhankelijk van de uiteindelijke groepsgrootte past het 1 catamaran of 2 catamarans aan/naast elkaar). Holy fuck, wat een lekkere afsluiter is dit!

Daarna is het lekker om op straat te gaan hangen in Cartagena. Hier kan je op pleintjes & straatjes de lokale streetfood proberen en ijskoude pilsjes kopen op elke hoek van de straat. Geniet van het entertainment op straat, want hier houden de Colombianen van. Breng zeker een bezoek aan Plaza de la Trinidad, een van deze super levendige pleintjes. Doordat jullie lekker centraal tukken, kan dus iedereen lekker naar de ballen gaan en zo zijn mand in rollen. Geen uber, geen taxi, geen gezeik!

Uiteraard zorgen wij er samen met de gids voor dat jullie dit weekend naar de hipste tenten en mooiste clubs in Cartagena gaan. 

Dag 6 - Cartagena

dikke speedboat party + HEERENDINER + SATURDAY PARTY NIGHT

Sowwww, dat was weer een lekker avondje mannen. De tour leader heeft jullie de beste nightlife van Cartagena laten zien en wellicht moeten jullie nog even bijkomen van de avond ervoor. No worries, jullie hoeven niet super vroeg op. De beste manier om van jullie kater af te komen is om gelijk door te pakken en te gaan partyen op het water.

Vandaag is het namelijk tijd voor chaos & daydrinking! De stranden in Cartagena zelf zijn namelijk niet echt om over naar huis te schrijven, maar de stranden en de wateren bij de eilandjes voor de kust van Cartagena zijn waanzinnig: helderblauw water en verlaten witte zandstrandjes. Jullie duiken het Colombiaanse speedboat & yachtlife in. De welgestelde Colombianen halen maar al te graag hun dikke speedboat van stal om eens lekker te gaan daydrinken bij het welbekende speedboat paradise Cholon. Hier is het elke dag feest. Geloof mij: Colombianen weten wel wat partyen is!

Uiteraard regelen we meerdere speedboten voor jullie, zodat jullie al racend richting de fiesta kunnen gaan. Dit is dus veel chiller dan met een Catamaran (no worries, die krijgen jullie aan hete einde nog!), want dan ben je al 2 a 3 uur onderweg om daar te komen (en ook weer terug).

Jullie speedboat is uitgerust met een hele hoop dikke speakers, want iedereen moet natuurlijk wel weten dat OSIRIS gearriveerd is! Zorg dat jullie genoeg aguardiente inslaan, want met dit sterke wonderspul maak je gauw vrienden! 

In de avond keren jullie terug naar Cartagena. De speedboat zet jullie aan het einde van de middag af in de haven, waar jullie je weer kunnen voorbereiden op een gruwelijk avondje stappen in Cartagena. Aangezien jullie inmiddels aardig bezopen zijn, is het lekker om even kort op te frissen in het hotel in het centrum en daarna weer de hort op te gaan.

Het feest is nog niet voorbij, daarna gaan we namelijk nog een heerlijk heerendiner in een bijzondere setting in een mooi restaurant voor jullie regelen in Cartagena. Waar jullie met zijn allen kunnen terugblikken op een waanzinnige reis. De praeses kan nog even lekker lullen en de luco mag nog even in het zonnetje gezet zorgen voor deze puike reis. 

Vanavond is de laatste avond van jullie lustrumreis, dus zet nog even flink de bloemetjes buiten mannen! Jullie vliegen pas aan het einde van de middag, er is dus geen reden om op tijd naar bed te gaan vanavond!

Dag 7 - vliegen

time to go home

De reis is helaas alweer bijna ten einde gekomen. Goed nieuws is dat jullie nog de hele ochtend vrij te besteden hebben in Cartagena. Wederom is er dus ruimte voor een city tour met gids of per fiets, souvenirs kopen, lekker bij het zwembad liggen of nog even op het terras zitten. Jullie pakken rond 14:30 het busje naar de airport. Met een directe vlucht naar Nederland in de avond, ben je zo weer thuis en slaap je zo door je jetlag heen. 

We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegtuig heerlijk na kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! We hopen jullie over 5 jaar weer te zien in Costa Rica, Mexico of Peru!

unieke lustrumreizen naar midden- en zuid-amerika

accommodaties

Het heerlijke, centraal gelegen ghl armeria real met rooftop zwembad
waanzinnig beach cabana resort el viajero met sick zwembad op het strand

waarom lustrumfiesta?

Waarom jouw clubbie in de watten laten leggen door Lustrumfiesta?
 • Als enig Lustrumreisbureau gespecialiseerd én met team full time in Latijns-Amerika.
 • Meer dan 1000 reviews van tevreden lustrumreizigers met een 5 star experience op Facebook & Google
 • Al jaren marktleider lustrumreizen in Latijns-Amerika.
 • Alle locaties, activiteiten & accommodaties zelf bezocht en getest. Dit zie je terug in eigen content van onze ervaringen i.p.v. stock footage. Dit doet geen ander lustrumreis bureau ons na, ook al beweren ze van wel..;)
 • Unieke manier van werken vergeleken met andere (lustrum)reisbureau’s. Check de animatie video voor het verschil.
 • Price beat garantie: We kunnen elk concreet, zelfde reisvoorstel in Latijns-Amerika verslaan op prijs, ga uit van minimaal 5-15% goedkoper voor een zelfde reis. Dit komt omdat wij direct inkopen bij meer dan 500 lokale operators, gidsen, accommodaties, et cetera, zónder tussenpartijen.
 • Tijdens de reis contact met Lustrumfiesta en niet met een tussenpersoon.
 • Allerbeste tips & contact tijdens je reis, bijv. voor restaurants & uitgaan.
 • Onze missie is om de verwachtingen ruim te overtreffen en om de luco 100% te ontlasten, zodat jullie ook kunnen genieten!

Lustrumfiesta pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat Colombia te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor €552, op basis van 50 reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! In verband met de reserveren accommodaties is deze offerte is 3 dagen geldig (tot 28-8-2021) en gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers.

included
 • Overnachtingen: Alle 6 overnachtingen. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Airport pick-up vanaf Cartagena airport. Privé vervoer van Cartagena – Tayrona beach area – Cartagena – Cartagena airport.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner.
 • Activiteiten:
  • Engelssprekende, lokale tour leader gedurende jullie reis die jullie in de watten legt en de luco ontzorgt.
  • Welkomst diner in Cartagena
  • Chiva bus met open bar Cuba Libres in Cartagen
  • Een vette trip naar Tayrona park OF met 4x4s naar Minca & surroundings (watervallen, hiken, et cetera)
  • Sunset Catamaran trip in Cartagena
  • Mooi bijzonder heeren dispuutsdiner in Cartagena
  • Full day speedboat adventure & fiesta naar de Rosario Islands & Cholon
 • Entreegelden: Alle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: Een tourleader die de gehele reis bij jullie is om jullie compleet te ontzorgen. 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
  Let op: Jullie ontvangen voldoende data om met ons in contact te staan gedurende jullie reis. Indien jullie de data hebben verbruikt dienen jullie dit zelf op te waarderen.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.
excluded
 • Optionele activiteiten: 
  • City tour in Cartagena
  • Tubing nabij Tayrona
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.
 • Fooien: Fooi geven is vrij gebruikelijk in Latijns-Amerika, maar dit is natuurlijk volledig jullie eigen keuze.
 • Internationale vlucht: Internationale vlucht Amsterdam – Cartagena
zakgeld
 • Een indicatie van de prijzen:

  • Ontbijt is elke dag inbegrepen dus hier hoeven jullie niet over na te denken, heerlijk!
  • Lunch kost gemiddeld $6, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n $3.
  • Diner kost zo tussen de $5 euro en $15 euro, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
  • Drank & sigaretten. Een pakje peuken kost zo’n $2,5 en een biertje op het terras of in het restaurant kost je ongeveer $1. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en lokale drank halen. Ook met drankjes is de vuistregel dat het in de populaire hotspot iets duurder is, denk dan aan $2 tot $5 voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor $5.

  Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen
 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit Colombia.
 • Binnenlandse vluchten: de prijzen die wij hiervoor rekenen zijn de actuele prijzen van de vluchten op de dag van het versturen van dit voorstel. Met het verlopen van het voorstel moeten de prijzen van de binnenlandse vluchten worden herzien. Aangezien deze erg veranderlijk zijn, is het mogelijk dat deze bij een aangepast voorstel, of met de tijd, goedkoper/duurder uitpakken dan aanvankelijk.
 • ESTA: Wanneer je via de Verenigde Staten vliegt dien je een ESTA aan te vragen. Doe dit bijtijds. Indien je op of na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Soedan, Syrië, Libië, Somalië, Jemen en/of Noord-Korea geweest bent, neem dan op tijd contact op met het consulaat van de US in Amsterdam om te kijken of het mogelijk is om een visa te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat je ESTA wordt geweigerd en je hierdoor tegen extra kosten je vlucht moet omboeken óf een ander visum moet aanvragen.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.
Reisgarantie
 • Calamiteitenfonds: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden toe.
 • SGR: Op deze overeenkomst is de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling. Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

 

extra's de colombia!

5 uitdrukkingen para conocer:

 1. Qué hubo, parce?
 2. Qué chevere que trajiste guaro, polas y viejas, huevon!
 3. Delputas! Qué chimba!
 4. Ese marica es una gonorrea! 
 5. Voy a rumbear hoy, tendré el guayabo muy fuerte mañana.
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE NIEUWTJES EN AVONTUREN
IN LATIJNS-AMERIKA? VOLG ONS EN LAAT JE INSPIREREN!
YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!