Reisvoorstel JC XX

XX

Hola mannen/vrouwen van JCXX! Hier is ‘ie dan: het reisvoorstel waar jullie op zaten te wachten!

Bij elke dag staat er O/L/D wat inhoudt dat het ontbijt, lunch of diner inbegrepen zit. Latijns-Amerika is in ieder geval een vette keuze en XX is echt een topland; XX en daarnaast natuurlijk jullie fijne XXjaarclub als elkaars gezelschap. Que Bueno! Jullie zullen slapen in een mooie mix van hotels en high-end hostels. Wij, van Lustrumfiesta, hebben alle locaties, hotels, hostels en villa’s bezocht die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij alle tours gedaan die in deze reis staan en ook hebben wij bij ieder tentje gegeten die wij aanbieden in het reisprogramma. Hier kan geen enkele andere organisatie tegenop!

Dus zet alvast je zonnebril op, gooi de voetjes omhoog, pak wat cocktails, corona’s en tequila’s erbij, zet die speaker hard aan met deze heerlijke Lustrumfiesta Latino Hitjes afspeellijst op en droom alvast helemaal weg bij de gedachte van al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft!

Subsection

Dag 1 Amsterdam →  (-/-/-)

EIN-DE-LIJK. Na een lange vlucht – hopelijk vol met afgezaagde films, gratis drank en overheerlijke maaltijden – kan het avontuur dan écht beginnen, heerlijk! Een broeierig vliegveld zonder airco in XX is het bescheiden begin van een waanzinnige reis. Een privé busje staat buiten op jullie te wachten met in de achterbak een koelbox vol koud bier, dat hebben jullie verdiend na zo’n lange vlucht natuurlijk! 

Dag 2 (O/-/-)

Dag 3 (O/-/-)

Dag 4  (O/-/-)

Dag 5  (O/-/-)

Dag 6 (O/-/-)

Dag 7 (O/-/-)

Dag 8

[O/-/-]

Dag 9 (O/-/-)

Dag 10  (O/-/-)

Dag 11 (O/-/-)

Dag 12 (O/-/-)

Dag 13  (O/-/-)

Dag 14 Time to go home XX  (O/-/-)

De reis is helaas alweer ten einde gekomen. We hopen dat jullie een fantastische reis hebben gehad en in het vliegveld heerlijk na kunnen genieten van deze trip. We kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen! We hopen jullie over 5 jaar weer te zien in XX, XX of XX!

Dag 15 Amsterdam; Home sweet home (O/-/-)

Hello rainy/sunny/snowy (you never know) Holanda. Welcome back!

Lustrumfiesta Pakket

Het Lustrumfiesta pakket staat hieronder beschreven. Met dit pakket hoeven jullie zelf echt bijna niks meer te regelen en kunnen jullie op de automatische piloot genieten van al het moois wat XX te bieden heeft! Het Lustrumfiesta Pakket kunnen wij onder voorbehoud aanbieden voor ongeveer €XX, op basis van XX reizigers en afhangend van de reisdata en beschikbaarheid. Uiteraard kunnen we dit reisvoorstel altijd nog aanpassen, speciale wensen toevoegen en de accommodaties en activiteiten up- of downgraden naar jullie wensen! De offerte is gebaseerd op de huidige EUR/USD wisselkoers. Deze offerte is 14 dagen geldig, tot XX-XX-XX.

Lustrumfiesta Pakket, included:

 • Overnachtingen: Alle 13 overnachtingen. Alle 13 overnachtingen. XXUitleg of accommodaties afhankelijk van budget. Alle accommodaties worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij gaan reserveringen maken als de eerste aanbetaling is voltooid.
 • Vervoer: Pickup van airport.
 • Maaltijden: Per dag waar aangegeven is het inbegrepen. O = ontbijt – L = lunch – D = diner. Ontbijt is sowieso elke dag inbegrepen.
 • ActiviteitenAlle activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • EntreegeldenAlle entreegelden voor de activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Begeleiding: 24/7 support van één of meerdere teamleden van het Lustrumfiesta team door middel van een lokale simkaart met internet, waardoor jullie ons te allen tijde kunnen bereiken. Een tourguide bij alle activiteiten die hierboven zijn genoemd.
 • Uitgebreid booklet: Inclusief alle info, vertrektijden, agencies, contacten, telefoonnummer, reisinfo, barretjes/restaurantjes, et cetera. Hierdoor kunnen jullie onafhankelijk reizen! De shuttle brengt jullie van locatie naar locatie en op locatie zal wanneer nodig een tourguide aanwezig zijn voor bepaalde trips.

Excluded:

 • Visum:  
 • Zakgeld: Centen die je zelf mee moet nemen voor biertjes, cuba libres, aanvullende trips, snacks, et cetera.

Zakgeld

Een indicatie van de prijzen:

 • Ontbijt is elke dag inbegrepen dus hier hoeven jullie niet over na te denken en zullen jullie dus geen kosten aan hebben, chillingsss!
 • Lunch kost gemiddeld XX, maar een lekkere goedkope lokale lunch kun je al scoren voor zo’n XX.
 • Diner kost zo tussen de XX en XX, ligt ook een beetje aan de locatie. Natuurlijk kun je het overal zo gek maken als je zelf wilt en over het algemeen zijn de westerse tentjes wat duurder.
 • Drank & sigaretten XX. Een pakje peuken kost zo’n XX en een biertje op het terras of in t restaurant kost je ongeveer XX. Naast bier kun je overal heerlijke cocktails en tequila halen. Ook hier geldt weer dat het in de populaire lokale hotspot iets duurder is, denk dan aan XX tot XX voor een drankje. Cocktails heb je meestel voor XX.

Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel jullie precies zullen uitgeven aangezien het er natuurlijk aan ligt hoeveel en wat je drinkt en eet. Het exacte bedrag dat jullie nog extra uitgeven op jullie lustrumreis, hebben jullie dus helemaal zelf in de hand!

Overige opmerkingen

 • Paspoort: Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na je vertrek uit XX.
 • Inentingen: We verwijzen jullie voor inentingen door naar deze link.
 • Vliegen/overstappen:
 • Planning: Het programma is onderhevig aan de dagen dat jullie vliegen. De volgende dingen kunnen veranderen:
  • Aankomstdag: Aankomsttijd op de aankomstdag verandert eventueel het programma een beetje.
 • Speciale wensen: Mochten jullie nog speciale wensen hebben of iets willen veranderen of toevoegen, laat het ons weten!
 • Specificaties & ideeën: We hebben nog tientallen ideeën voor leuke plekjes om te lunchen, dineren en te zien, maar die info volgt later als jullie besluiten de boeking te doen! Zelfde geldt voor accommodaties en dergelijke.

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!