1 april geen kikker in je bil!

1 April, een halve kikker in je bil! Nee, meneertje Omtzigt komt helaas niet voor ons werken, we hadden hem er graag bijgehad. Maaaaaaaar, wat we wel van plan zijn is een fantastische, betaalbare remote work & study trip neer te zetten in April. Vandaag leek ons een mooie dag om hier aandacht voor te vragen, dus lees vooral verder. 

We doen deze trip zonder winstoogmerk, puur omdat we het leuk vinden en graag vrienden van Lustrumfiesta hier verwelkomen voor een remote avontuur in Guatemala. Waarom zou je weg kwijnen in Holanda, als je ook tussen de vulkanen, meren en hier aan het strand kan werken? Er zijn altijd genoeg redenen te verzinnen om iets niet te doen, maar, grow some balls & tits and do this en je krijgt er geen spijt van, geloof ons! Deze trip gaat een nieuwe wereld voor je openen.

Liefs, team Lustrumfiesta.

Remote werken in Guatemala

De remote work revolutie was al een tijdje gaande, maar deze is door Corona in een stroomversnelling gekomen. Men moet verplicht thuiswerken en tegen de verwachtingen in, lijkt dit eigenlijk prima te kunnen. Hoera! Maar na 12 maanden thuiswerken is de lol er ook wel een beetje vanaf. Waarom zou je thuis, in de Nederlandse kou, jezelf tussen 4 muren opsluiten? Waarom ruil je die grijze lucht & gesloten samenleving niet in voor een ongekend buitenlands avontuur? Terwijl je doordeweeks gewoon doorwerkt, vrolijker en productiever dan ooit, ga je in het weekend op avontuur. Team Lustrumfiesta werkt al sinds jaar en dag remote, wij weten niet beter. Wij staan te springen om deze fantastische levensstijl met jullie te delen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden voor remote werken in Guatemala. Uiteraard volgen later meer landen!

Lustrumreis Guatemala - Antigua - Parque Central - 2

Ben jij ook zo klaar met restricties & thuis werken?

lustrumreis bestemming guatemala

Al meer dan een jaar zit je thuis of soms nog op kantoor te werken. Geen vakanties, geen festivals en vaak ook geen kroegen of restaurants. Je werkt nog steeds even hard, maar waar voor eigenlijk? Je verdient geld, maar je kan het niet uitgeven aan leuke dingen. Je bent alleen maar bezig met jezelf in leven houden, maar op dit moment kan je eigenlijk gewoon niet echt lekker genieten van het leven. 

Maar wat kan je er aan doen? Niks, denk je wellicht. Maar je kan er wel iets aan doen! Ja, je kan conformeren en de ellende uitzitten tot het voorbij is. Maar, je kan ook het heft in eigen handen nemen en een waanzinnig avontuur creeëren. Het enige wat je hoeft te doen is een sprong in het diepe maken en een van onze co-working & studying trips in Latijns-Amerika joinen. De rest gaat vanzelf, geloof ons. Zodra je vrijheid & inspiratie van remote werken / studeren ervaart, zal je leven veranderen. Het is dus niet zomaar even 3 of 4 weken werken in het buitenland. Het is een begin van jouw nieuwe levenstijl!

Wat zijn de voordelen van remote werken?

Lustrumreis Guatemala - Swell - El Paredon - 3

Remote work groeit uit noodzaak enorm hard door COVID. Maar het was natuurlijk al een ding. Waarom is het eigenlijk goed voor je, dat remote werken (in team verband)? Hier volgen een paar redenen!

 • Je werkt in een vrije & inspirerende omgeving. Dit stimuleert het creatieve deel van je brein. Je zal meer ideeën  & oplossingen hebben dan ooit tevoren!
 • Je kan werken op een manier die fijn is voor jou. Dus niet die van je manager of je collega. Iedereen is anders en nu kan je rekening houden met je eigen optimale manier van werken.
 • Je hoeft niet met de auto in de file of te wachten op een trein met vertraging. Hiermee bespaar je een hoop tijd!
 • Je werkt op je eigen tijden (mits je werksituatie dit toelaat). Niet verplicht van 9 tot 17 op kantoor. Maar werken op de tijden dat jij het best performt. Of dat nou om 06am of 10pm is, jij bepaalt. Dit scheelt een hoop verspilde uren. 
 • Je wordt niet afgeleid door je collega’s of drukke werkplek. Je kan je focussen op je werkzaamheden, deze afronden en daarna genieten van de rest van je dag.
 • Je deelt een geestverruimende ervaring met like minded people. Je bouwt vriendschappen en een netwerk op, waar je de rest van je leven zult kunnen genieten.
 • Als jij gelukkig bent, ook door dingen die je buiten je werk om doet, zul je beter presteren op de werkvloer en een positieve invloed hebben op je collega’s.
Lustrumreis Guatemala - Swell - El Paredon - 2

Wat gaat het mij opleveren?

Als je deelneemt aan deze experience, ben je in staat om het volgende  te bereiken:

 • Je zet de stap op een remote work avontuur aan te gaan. Je gaat het fantastisch vinden en het zal je laten zien hoe je dit in de rest van je leven kan inpassen. Hellloooo freedom!
 • Je bouwt relaties en een netwerk op met andere remote workers. Leuk en handig voor de toekomst!
 • Je raakt geïnspireerd en wordt een gelukkiger mens.
 • Je zal actiever bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar geluk.
 • Je kan en gaat jezelf verbeteren op het gebied van salsa, spaans, sport, surf & habits.
Bezoek Lake Atitlan tijdens je lustrumreis door Guatemala

What's included?

Een waanzinnige remote working trip in Guatemala van 21 dagen. Waarbij je 8 dagen besteedt in het koloniale Antigua, 3 dagen in beach town El Paredon en 10 dagen bij het magische lago Atitlan. 

Vertrekdata & beschikbaarheid:

 • Zaterdag 17 april tot en met zaterdag 8 mei. | 8 van de 12 plekken beschikbaar. Het is mogelijk om eerder / later te komen & vertrekken.
 • Accommodaties; van mooie topnotch boutique & beach hostels tot heerlijke Airbnb villa’s met zwembad. Up & downgrades zijn mogelijk.
 • Transfers; vanaf de airport naar alle locaties. Mix van privé en gedeeld vervoer.
 • Activiteiten:
  • City tour Antigua
  • Een waanzinnige overnight vulkaan hike
  • Een massage van 1 uur
  • Een private lake Atitlan tour
  • Koningsdag op het strand
 • Personal development:
  • Sportschool abonnement voor 1 week
  • 3 sessies met een personal trainer
  • 3 x prive salsa lessen
 • Begeleiding van reisexperts die alles in goede banen leiden.
 • Exclusief: vluchten, corona test, zakgeld op locatie.
 • Work related stuff:
  • Co-work space in Antigua & Atitlan
  • SIM-kaart met 18GB internet voor 1 maand

Antigua - de KOLONIALE PAREL

Dag 1 – 8: Antigua is een waanzinnige plek om te wonen & te werken. Een super aangenaam klimaat; warm overdag en koel in de avonden. Een koloniale parel, coblestone roads, kleurrijke bouwen, talloze ruines en omringd door bergen en vulkanen. Adembenemend. Niet voor niets kiezen veel expats & nomads Antigua als hun homebase. 

Antigua is een ideale plek om lekker te werken, heerlijk uit eten te gaan en om eens even lekker aan jezelf te werken. Je krijgt toegang tot een co-working space, salsa lessen, een sportschool, een sport instructeur en optioneel Spaanse lessen. In het weekend ga je waarschijnlijk de coolste hike van je leven doen, waarbij de lava spuwende Fuego op korte afstand zal aanschouwen. Een heerlijk begin. Voor velen is het lastig om deze plek te verlaten, dus wees voorzichtig!

Bezoek de koloniale stad Antigua tijdens je lustrumreis door Guatemala

El Paredon - hip surf town

Dag 9 – 11: El Paredon, de nieuwe hotspot van Guatemala, ook wel eens het nieuwe Tulum van Guatemala genoemd. Hier vind je alleen geen Caribische stranden met kabbelend water, maar uitgestrekte, donkere gekleurde vulkaanzand stranden én een break waar je op kan surfen. Een populaire spot dus om te surfen, te ontspannen en van de geweldige zonsondergangen te genieten. 

We treffen het dat in deze week Koningsdag plaatsvind, waarbij een hostel met een Nederlandse eigenaar een klein feestje op het strand zal organiseren (met het in acht nemen van de Corona voorschriften). Dus lekker met tenen in het zand, een (echte) Corona in je hand, drinken op de koning en dit keer genieten van Corona i.p.v. er onder lijden! Corona op Koningsdag smaakte nog nooit zo lekker.

Lago Atitlan - inheemse schoonheid

Dag 12-21: Tijd voor de laatste, maar zeker niet de minste plek. Dit waanzinnige meer is omringd door inheemse dorpjes en maar liefst 3 vulkanen. De views, sunrises en sunsets zijn grandioos en de lokale cultuur indrukwekkend. Hier gaan we een mooie airbnb-villa regelen, vanuit waar het team zal werken, ook krijg je toegang tot een co-work, die per boot of tuktuk te bereiken zal zijn. Dus in plaats van met de auto of trein, met de boot naar je werk. Je zal in ieder geval niet in de file hoeven staan! 

Atitlan is de ideale plek om denkwerk te verlichten en je geest te verlichten met yoga & mediteren. Je kan uiteraard op eigen gelegenheid de dorpjes verkennen, maar we zullen ook een dag met een gids de hort opgaan waarbij we de mooiste plekken aandoen en een heuse, je gelooft het bijna niet, Guatemalteekse kaasplank met meer dan 20 verschillende kazen, gaan nuttigen. Uiteraard met een lekker wijntje erbij!

Wat is de investering?

Je kan investeren wat je wilt; aandelen, cryptocurrencies, vastgoed, goud, you name it! Maar de allerbeste investeringen zij die in je eigen welzijn, geluk, skillset en ontwikkeling. Alles wat je leert, daar kan je de rest van je leven nog van profiteren.

De pakketen die we hebben zijn flexibel. We zijn al met een crew van 4-6 mensen en vinden het gezellig als er andere mensen bijkomen. We kunnen samen mooie villa’s huren, je kan in een hostel tukken of een kamer nemen in een hotel of bij een gastgezin. Hier een prijsindicatie (kan nog een beetje veranderen afhankelijk van aantal personen, maar in principe is alles mogelijk voor elk budget!)

Budget (combo hostels & airbnb):

 • Richtprjis:  1199 euro

Luxe (airbnb & villa’s):

 • Richtprijs: 1549 euro

hoe meld ik me aan?

We hebben een beperkt aan plekken beschikbaar voor deze trip. Indien je geïnteresseerd bent, kan je contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan dan kijken of er een match is en of jij je kan aansluiten bij de groep die deze fantastische trip gaat maken. Als je vragen of twijfels hebt, kan je uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij staan je vanuit Guatemala graag te woord middels een zoom of whatsapp call! Neem hier contact met ons op.

Dus denk in mogelijkheden en niet in beperkingen! Gewoon gaan met die banaan. Grijp deze kans met beide handen aan en wij beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Team Lustrumfiesta
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!