Punten pakken op lustrumreis? Zo werkt het!

november 28, 2017
Lustrumfiesta

Regelen op Lustrumreis

5 jaar gespaard voor je lustrumreis en met een zak vol pandapunten terug het vliegtuig in? Natuurlijk niet! Twee weken lustreren met je club- of dispuutsgenoten is pas echt compleet na een avondje all-in. Van het aanhoren van pikante verhalen over exotische one-night stands van vrienden die op reis zijn geweest, krijg je het toch meteen tropisch warm. Misschien is het wel helemaal geen illusie, misschien is het allemaal veel makkelijker dan het lijkt. Na het lezen van deze blog weet je alles over de geheime ingrediënten van regelen op je lustrumreis en kan je als latijnse regelkoning(in) de hort op. Lees het voor jezelf, of zeg het voort en help jouw clubpanda uit de brand.

1. Salsa Moves

Griselle Ponce, Eddie Torres, Johnny Vazquez, Tropical Tony, Magna Copal. Deze salsagoden en -godinnen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn enkel en alleen door hun exceptionele kwaliteiten als salsero o salsera te allen tijde omringt door potentiële bedpartners. Er is namelijk niks sensueler dan de in Cuba geboren dansstijl. Na een paar lesjes kunnen zelfs onze de houterige Nederlandse lichamen de magie voelen de opzwepende muziek. Veel van de pasjes zouden in de VS voor een nieuwe golf aan #metoo tweets zorgen, maar wanneer de salsamuziek aanstaat, is alles geoorloofd. Salsalessen in Latijns-Amerika zijn daarbij ook meestal goed betaalbaar en er zijn clubs in overvloed waar je de aangeleerde pasjes in praktijk kan brengen. Bovendien vinden de locals het op voorhand al sexy als je het überhaubt probeert, dus raap je moed bij elkaar en baila!

2. Kennis is Macht

Scientia Potentia Est. Al sinds jaar en dag maakt deze stelling zichzelf waar en wordt kennis mondiaal geaccepteerd als een waardevol bezit, iets waar studenten maar al te graag misbruik van maken. Of gebruik, maar net hoe je het zelf wilt invullen. In de jungle van seksuele spanning, nagelstriemen, whiskey dicks, bezwete lichamen, boze buren en vergeten namen is de macht der informatie nog steeds heilig. Of je nou van plan bent die ene knappe latino of latina te regelen of zin hebt in een cultureel avontuur met een random backpacker. Voordat je op lustrumreis gaat, lees je in over de landen en plekjes die je gaat bezoeken met je club of dispuut: ken de geheimen van de locals, of ratel sappige verhalen op over bekende figuren uit de lokale geschiedenis. Doe je bestaansrecht eer aan lul je partner for the night het bed in. Voor een cursus slap ouwehoeren, blijf vooral onze instastories checken. 

3. Het Spaanse Tongetje

Laten we eerlijk zijn, als spaans niet de geilste taal ter wereld is, dan is je studententijd de zuurste periode in je leven. De spaanse taal is als een symphonie van de hoogste kwaliteit, een linguïstiek gezang dat het brein vieze woordjes toefluistert, de ziel op haar kont slaat en de oren sensueel masseert. Zorg dus dat je door die levels heen beukt en Duolingo jezelf naar een happy ending. Leg je hand op die mooi gevormde culo, en geniet van haar chichi’s wanneer zij de touwtjes in handen heeft. Of speel met zijn chorizo, en laat jouw spaanssprekende scharrel weten dat hij de allerbeste chico is die je ooit hebt gehad door hem in steenkolen Spaans te vertellen: “Con cuidado, Papi! Eres enorme…” Dan weet je in ieder geval dat zijn dag niet meer stuk kan. En is dirty talk niet echt iets voor jou? Dan kan je altijd nog het welbekende Neerlandse tongetje leggen.  

4. Het Cheerleader-effect

Een eeuwenoud concept dat simpelweg stelt dat individuen aantrekkelijker ogen in een groep, dan wanneer ze apart van deze groep worden gezet. Wanneer je net zo houterig bent als onze premier, minder kennis bezit dan een paasei en talenknobbel hebt ter grootte van een erwt, zorg dat je nooit alleen komt te staan! Ga op in de massa van good looking dutchies en gebruik het jaarclub-efect in je eigen voordeel. Wacht het juiste moment af als een panter die aast op zijn prooi en sla toe na een pilsje of 10. Wel ligt altijd het gevaar op de loer dat je té veel opgaat in de groep en uiteindelijk de verkeerde prooi het bed in sleept… Speltip 22: wip niet met je clubgenoot. Of juist wel, zo’n lustrumreis is er ook om de clubband te versterken natuurlijk. 

Ben je al zo geil als een zeehond en wil je nu wel weten wat de beste plekken zijn om hitsige hertjes en stomende stieren op te pikken? Zie dan hier onze blog over 4 beste party-steden in Midden-Amerika!

Indien je na het lezen van dit blog extra veel zin hebt in het boeken van een lustrumreis:

Contact us

Comment Below

comments