Waarom op lustrumreis met lustrumfiesta?

Eindelijk tijd om op lustrumreis te gaan! Dit wordt de vetste reis die je de aankomende vijf jaar gaat maken. Kortom: het moet de meest unieke, onvergetelijke lustrumreis ooit worden. Wij helpen je daar maar al te graag bij. Maar.. je hebt keuze uit zoveel bestemmingen en andere organisaties? Waarom moet jij op lustrumreis met Lustrumfiesta?

man on the ground

Zoals je misschien in onze documentaire hebt gezien, vertrokken wij drie jaar geleden met z’n vieren naar Latijns-Amerika. Ondertussen wonen en werken er tien ambitieuze werknemers van Lustrumfiesta verspreid door Midden- en Zuid-Amerika. Omdat wij hier al jaren wonen en werken, hebben wij een groot lokaal netwerk opgebouwd. Alle plekken die wij aanbieden hebben we zelf bezocht en daarnaast organiseren we alle reizen van het begin tot het einde zelf. Daar waar andere organisaties een reis inkopen bij een lokaal bureau en doorverkopen met marge erop, regelen wij alles zelf.

De lijntjes met de lokale partners zijn veel korter en daarom zijn er veel meer gekkigheden mogelijk! Dus, bedenk het maar: blind date diner op een unieke locatie of leipe villa met privé-kok? Op elke locatie garanderen wij ook de beste deals, weten we de leukste restaurants en barretjes en zijn we tijdens jullie hele lustrumreis via Whatsapp beschikbaar om jullie van informatie te voorzien. 

Latijns-Amerika: de perfecte lustrumreis bestemming

Lustrumreis met Lustrumfiesta betekent een lustrumreis naar Latijns-Amerika. Wij zijn allemaal verliefd op dit prachtige stuk van de wereld en we willen je graag vertellen waarom. Kleine samenvatting, want we kunnen hier uren over doorgaan… Ten eerste vind je in Midden- en Zuid-Amerika alle soorten natuur en landschappen die je maar kunt bedenken. Uitgestrekte bounty-stranden, indrukwekkende vulkanen, dicht begroeide jungle, bruisende wereldsteden en gezellige dorpjes. Daarnaast ga je hier salsa dansen tot je een ons weegt en je kunt toch nooit genoeg nacho’s met guacamole eten? De mensen zijn enorm lief en laten we eerlijk zijn: de Spaanse taal en daarmee ook de muziek is toch de lekkerste die er is? Lekker daggeren met je jaarclub tussen de latino’s/latina’s in een club: deze locals zijn er niet vies van hoor! (Volg je onze afspeellijst Lustrumfiesta Latino Hits op spotify al?!) 

 

Jonge, enthousiaste reünisten

We zijn zelf allemaal lid geweest bij een grote studentenvereniging en zijn zelf allemaal op lustrumreis geweest. Daardoor weten we precies wat een perfecte lustrumreis inhoudt. Koud bier in een koelbox als jullie aankomen op the airport? Check. Een vlotte, jonge gids die precies weet hoe jullie geboeid kunnen worden door het verhaal? De leukste party hostels afgewisseld met mooie boutique hotels? Vette activiteiten afgewisseld met de nodige dosis cultuur snuiven en natuurlijk tijd inplannen voor genoeg fiesta’s (en de nodige uitbraktijd ‘s ochtends). En ga zo nog maar even door. We weten precies wat jullie willen en gaan daarom in samenwerking met jullie, de perfecte, onvergetelijke lustrumreis organiseren! 

Referenties

De afgelopen jaren hebben wij al heel wat lustrumreizen georganiseerd. Daarom willen we je ook aanraden om eens te kijken bij onze recensies op Googleaanbevelingen op Facebook en referenties op de website. Wij wonen en werken in Latijns-Amerika en onderscheiden ons door het streven naar perfectie, persoonlijke service en lokale kennis. Omdat wij deze dingen waarmaken hebben wij al heel erg veel tevreden reizigers gehad. Lees ze eens door of vraag het iemand die al met ons op reis is geweest.

Wil jij meer reistips van jonge reünisten die al jaren wonen en werken in Latijns-Amerika? Lees ons blog over hoe je de perfecte lustrumreis organiseert, of bekijk de vier mooiste bountystranden van Midden-Amerika.

Nieuwsgierig geworden? neem contact met ons op voor een custom made lustrumreis

Wil je Nog meer Reisinspiratie? volg ons op social

YouTube
Instagram
Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!