WAT DOEN WIJ

Bij Lustrumfiesta begrijpen we de waarde van duurzaamheid en de grote impact van reizen op de wereld om ons heen. We doen daarom zo goed mogelijk ons best om reizen te kunnen transformeren in een positieve kracht die zowel de lokale gemeenschappen als het milieu ten goede komt. Pas wanneer we verantwoordelijkheid nemen voor de negatieve impact die onze reizen hebben op de wereld, kunnen we dit gaan omzetten in duurzame en betekenisvolle reizen.

Een van onze belangrijkste pijlers is het werken met lokale partners. We geloven sterk in het ondersteunen van de plaatselijke economieën en gemeenschappen van onze bestemmingen. Door nauw samen te werken met lokale partners en leveranciers, creëren we kansen voor de lokale bevolking en bevorderen we duurzaam ondernemerschap. Daarbij krijg jij als reiziger een zo authentiek mogelijke ervaring.

Daarnaast zijn we trots op het feit dat we geen fysiek kantoor hebben. Deze beslissing draagt bij aan onze inzet voor duurzaamheid. Het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk is een prioriteit voor ons, en door flexibel te werken en gebruik te maken van moderne technologieën, verminderen we onze impact op het milieu.

In Guatemala worden kerst cadeau’s uitgedeeld aan arme kinderen rondom Antigua, door partner Corina & collega Carien.

De kids van Children of Medellin in de nieuwe buiten speelruimte, die gebouwd kon worden dmv een donatie van de Fiesta Foundation!

Duurzaam en verantwoord reizen is een belangrijk aspect van onze filosofie als reisorganisatie. We moedigen onze reizigers aan om bewuste keuzes te maken tijdens hun reis en helpen daar graag bij. Dit omvat respect voor de lokale cultuur en tradities, het ondersteunen van duurzame initiatieven en het minimaliseren van negatieve impact op het milieu. Samen kunnen we ervoor zorgen dat reizen een kracht wordt die sociale en ecologische voordelen biedt.

Bij Lustrumfiesta zijn we toegewijd aan voortdurende verbetering en innovatie op het gebied van duurzaamheid in de reisbranche. We blijven onze processen en programma’s evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat we onze beloftes nakomen en een positieve impact hebben op de bestemmingen die we bezoeken. 

We hebben nog een lange weg te gaan, maar we zijn trots op wat we al hebben kunnen realiseren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Fiesta Foundation of het CO2 vraagstuk. En vergeet vooral niet onze tips en tricks door te nemen, zodat ook jij je steentje bij kan dragen om duurzaam en verantwoord reizen mogelijk te maken.

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!