Vacatures

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende baan waarbij je veel kan reizen in Latijns-Amerika? Zoek niet verder en kom werken bij Lustrumfiesta! Wij hebben verschillende vacatures open staan, allen uitdagend met een uitgebreid takenpakket en natuurlijk een passende vergoeding.

Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike

About lustrumfiesta

Wij zijn een vernieuwend reisbureau, gevestigd in Midden- & Zuid-Amerika, bestaande uit een team van ambitieuze Latijns-Amerika specialisten. We wonen & werken vanuit de regio, waardoor we continu onze unieke lokale kennis van Latijns-Amerika kunnen uitbreiden. Dit maakt ons tot dé custom made reis specialist in Latijns-Amerika. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen. Durf jij achter je (corporate) bureau vandaan te komen om ons team te versterken in Midden- of Zuid-Amerika? Bekijk dan snel onze avontuurlijke & reislustige vacatures en stuur ons een berichtje. Wie weet scoor jij een vette job bij Lustrumfiesta en zien we jou binnenkort in Latijns-Amerika! Check de video om meer te weten te komen over ons bedrijf!

Meer informatie over werken bij lustrumfiesta?

Kijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden of ontdek naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren!

Neem contact op

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
  • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!