vacatures

Helaas nemen wij in verband met het corona virus op dit moment geen nieuwe mensen aan. Graag willen we je vragen om nog even te wachten met het versturen van je sollicitatie.

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende baan waarbij je non-stop aan het reizen bent? Zoek niet verder en kom werken bij Lustrumfiesta! Wij hebben drie verschillende vacatures openstaan met een zeer uitgebreid takenpakket en natuurlijk een passende vergoeding.

Wij zijn een reisbureau, gevestigd in Midden- & Zuid-Amerika met een team van ambitieuze Latijns-Amerika specialisten. We wonen & werken vanuit de regio, zodat we onze unieke lokale kennis van Latijns-Amerika continu uitbreiden. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen. Durf jij achter je bureau vandaan te komen om ons team te versterken in Midden- of Zuid-Amerika? Bekijk dan snel onze avontuurlijke & reislustige vacatures en stuur ons een berichtje. Wie weet kom jij wel te werken bij Lustrumfiesta en zien we jou binnenkort in Latijns-Amerika!

* In verband met het corona virus nemen wij op dit moment geen nieuwe mensen aan!

Vacature specialist lustrumreizen

Maandagochtend in Antigua, Guatemala: je hebt net een aanvraag binnengekregen van een jaarclub uit Groningen. 14 meiden willen op lustrumreis naar Midden-Amerika en jíj weet precies hoe je de vetste trip kunt vormgeven. Na je eerste Skype call met de LuCo ga jij het perfecte reisvoorstel maken. Keuze voor het land, activiteiten, leipste party’s en chillste accommodaties; jij kan ze met alles helpen en houdt van begin tot het einde contact met deze jaarclub. Kortom: jij gaat een onvergetelijke lustrumreis samenstellen. Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer nu! 

Werkzaamheden

 • Droomreizen samenstellen: Door nauw contact met klanten te onderhouden, weet jij precies wat hun wensen zijn. Met deze informatie ga jij een droomreis voor hen samenstellen. Je krijgt hierbij van ons veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng; alle reizen die wij samenstellen zijn uniek en op maat gemaakt. Naast het samenstellen van onvergetelijke lustrumreizen, ben je ook verantwoordelijk voor het nauwkeurig samenstellen van op maat gemaakte rondreizen voor ons nieuwe bedrijf Travelfiesta. 
 • Eigen klantenbestand: Je beheert je eigen portefeuille van (potentiële) reizigers en bent zelf verantwoordelijk voor alle communicatie met hen. 
 • Skype calls: Jij informeert en enthousiasmeert (potentiële) reizigers via Skype calls. Dit zijn informerende gesprekken met geïnteresseerde reizigers. Jij vertelt hun alles over de prachtige reizen die wij aanbieden, hebt een antwoord op al hun vragen en stemt je enthousiaste verhaal af op basis van hun reiswensen. 
 • Product development: We willen continu nieuwe reizen, activiteiten, accommodaties blijven ontdekken. Ook jij bent hier verantwoordelijk voor! Je probeert alles ter plekke zelf uit, gaat zelf met lokale partners in gesprek en stelt vervolgens je collega’s hiervan op de hoogte.

Wie zoeken wij?

 • Afgestudeerd: Universitaire Bachelor of Master vereist. Studierichting is niet belangrijk.
 • Zelfstandig: Wij hebben geen vast kantoor (thank god!). Er wordt verwacht dat je enkele weken/maanden kunt werken zonder collega’s of co-founders om je heen. Discipline is belangrijk, want je krijgt snel verantwoordelijkheid over een groot aantal reizen. De eerste paar maanden bestaan uit een trainingsperiode die een steile leercurve kent, waarbij je wordt ingewerkt door één van je team members.
 • Flexibel: Werklocaties en werktijden zijn volledig variabel. We proberen kantooruren aan te houden, maar je kunt je eigen uren helemaal zelf indelen. 
 • Reünist: Bij een studentenvereniging uit een grote studentenstad (pré). 

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring.
 • Reiskosten: Reiskosten, die je maakt voor je werk, worden grotendeels vergoed. Vliegticket naar Guatemala of Colombia wordt in ieder geval vergoed.
 • Freedom: Je bepaalt zelf je eigen werktijden en vanuit welk land/stad/café/appartement/hostel je wil werken. De eerste twee maanden werk je vanuit Guatemala of Colombia voor de inwerkperiode.
 • Diversiteit & Afwisseling: Deze functie is ontzettend divers en biedt lekker veel afwisseling. Je bent niet alleen werkzaam als Lustrumreis Specialist bij Lustrumfiesta, maar werkt ook voor ons nieuwe bedrijf Travelfiesta. Dit betekent dat je aan de ene kant nauw contact heb met lustrumreizigers voor een onvergetelijke lustrumreis. Aan de andere kant stel je prachtige en op maat gemaakte rondreizen samen voor families en stellen. Iedere doelgroep en ieder bedrijf vergt weer een andere aanpak, waardoor je goed uitgedaagd blijft! 
 • Onvergetelijke ervaring: Wij zijn geen doorsnee bedrijf met standaard uren & werkzaamheden. We verwelkomen je in onze Lustrumfiesta-family en hopelijk heb je net als wij, de tijd van je leven. Het is o.a. onze missie om jou een fantastische tijd te geven, een tijd waar je later met warme gevoelens op terug kijkt (als je ooit nog weg komt). We groeien steady door en jij kan met ons meegroeien. Het is echt een lifestyle, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.
kom jij werken bij lustrumfiesta als specialist lustrumreizen?

Is jouw motto “de klant is koning” en ben je er zelf ook één? Solliciteer nu! 

 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar sascha@lustrumfiesta.nl
 2. Eerste gesprek – Telefoon gesprek met Sascha (HR Manager) en/of Teun (Manager Sales)
 3. Tweede gesprek – Gesprek met een team member van Team Sales
 4. Jaaaaaaaaaa, VÁMONOS!
Werken-bij-Lustrumfiesta-Vacature-Sales-Tijger

Vacature operational Specialist

Het hoogseizoen staat voor de deur en team Operations draait op volle toeren. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van al onze lustrumreizen. Daarnaast zorg jij dat alle reizen soepel en perfect volgens plan verlopen. Met team Operations sta je zowel in contact met honderden partners in wel tien verschillende landen als met onze reizigers. Gedurende de reis coördineer je de trip en moet je wellicht hier en daar een brandjes blussen. Je zorgt ervoor dat deze complexe logistieke puzzels goed en op tijd worden opgelost. Je bent de sleutel tot een succesvolle én waanzinnige lustrumreis met Lustrumfiesta. Met je laptop, telefoon & internet kan je werken waar je wil. Van Guatemala tot aan Peru, van een koffietentje tot aan een co-working space (op het strand werken lijkt chiller dan het daadwerkelijk is… alleen leuk voor de foto om het thuisfront jaloers te maken). Centraal in jouw rol staan customer service, flexibiliteit, vrijheid, avontuur, teamwork én autonoom werken.

Werkzaamheden:

 • Reservations: Je maakt reserveringen bij lokale partners zoals hotels, restaurants en touroperators.
 • Planning & Project Management: Je bewaakt de planning van alle uitstaande reizen en zorgt hierbij voor een soepel, overzichtelijk en duidelijk proces.
 • Man/Woman on The Ground: Jij bent eindverantwoordelijk voor het ontzorgen van onze reizigers tijdens hun reisperiode. Jij zorgt ervoor dat onze klanten te allen tijde een 5-star experience hebben.
 • Business Development: Het zoeken van nieuwe businesspartners (hotels, restaurants en operators) en met hen zakelijke relaties aangaan, om in de toekomst nog toffere trips te kunnen aanbieden. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de business relaties met onze lokale partners in Latijns-Amerika.

Wie zoeken wij?

 • Afgestudeerd: Universitaire Bachelor of Master vereist. Studierichting maakt niet uit.
 • Spaans: Een groot deel van je werkzaamheden zal in het Spaans zijn. Minimaal niveau B1 is vereist.
 • Organisatorisch: Je bent een organisatorisch talent die zonder problemen op vele projecten tegelijk het overzicht kan bewaren. Planningen, schema’s en structuur zijn jouw beste vrienden.
 • Besluitvaardig: Je bent comfortabel met het maken van beslissingen en bent in staat zonder veel overleg veel knopen door te hakken.
 • Zelfstandig: Wij hebben geen vast kantoor (thank god!). Er wordt verwacht dat je enkele weken/maanden kunt werken zonder collega’s of co-founders om je heen. Discipline is belangrijk, je krijgt snel verantwoordelijkheid over een groot aantal reizen. De eerste paar maanden bestaan uit een trainingsperiode die een steile leercurve kent, waarbij je wordt ingewerkt door een van je team members.

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform.
 • Reiskosten: Reiskosten die je maakt voor je werk worden grotendeels vergoed, waaronder een retour vanuit Nederland om deze kant op te komen.
 • Flexibiliteit: We proberen kantooruren aan te houden, maar je deelt zelf je uren in en hebt inspraak bij het kiezen van de locatie van waaruit je werkt. Bijvoorbeeld Medellín in Colombia of Mexico City.
 • Diversiteit & Afwisseling: Deze functie is ontzettend divers en biedt veel uitdaging en afwisseling. Je bent namelijk niet alleen werkzaam als Operational Specialist bij Lustrumfiesta, maar werkt ook voor ons nieuwe bedrijf: Travelfiesta. Dit betekent dat je aan de ene kant onvergetelijke lustrumreizen uitzet en coördineert. Aan de andere kant heb je nauw contact met onze Travelfiesta reizigers – families, gezinnen en stellen – voor het soepel laten verlopen van hun rondreis door Latijns-Amerika.  Iedere doelgroep en ieder bedrijf vergt weer een andere aanpak, waardoor je goed uitgedaagd blijft! 
 • Onvergetelijke ervaring: Wij zijn geen doorsnee bedrijf met standaard uren & werkzaamheden. We verwelkomen je in onze Lustrumfiesta-family en hopelijk heb je net als wij, de tijd van je leven. Geen fast-paced rate race, maar heerlijk werken in een mooi land, met locals, in het Spaans. Het is o.a. onze missie om jou een fantastische tijd te geven, een tijd waar je later met warme gevoelens op terug kijkt (als je ooit nog weg komt). We groeien steady door en jij kan met ons meegroeien. Het is echt een lifestyle, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.

Kom werken bij lustrumfiesta als operational specialist!

 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar sascha@lustrumfiesta.nl
 2. Eerste gesprek – Telefoon gesprek met Sascha (HR Manager) en/of Jelle (Manager Operations)
 3. Tweede gesprek – Gesprek met een team member van Team Operations
 4. Jaaaaaaaaaa, VÁMONOS!
Lustrumreis El Salvador El Tunco (1)

Vacature content specialist

Werkzaamheden

 • Content strategie:  Opstellen van de crossmediale contentstrategie en het opzetten en bijhouden van online campagnes.
 • Content creatie: Schrijven van SEO-geoptimaliseerde blogs, newsletters, social media berichten en website teksten.
 • Design: Maken van pakkende visuals voor social media, newsletters en website.
 • Video: Maken en bewerken van video’s, stories en vlogs.
 • Engagement: Vergroten van engagement met (potentiële) klanten, zowel on- als offline.
 • Customer Journey: Meedenken over het optimaliseren en gebruiksvriendelijk maken van de website en proces van een aanvraag.

Wie zoeken wij?

 • Zelfstandig: Wij hebben geen vast kantoor. Je werkt als digital nomad vanuit Latijns-Amerika. Er wordt verwacht dat je enkele weken/maanden kunt werken zonder collega’s of co-founders om je heen. Uiteraard heb je zelf de mogelijkheid om collega’s in de regio op te zoeken, maar dit is geen must. Je hebt dus enorm veel vrijheid. Discipline en zelfstandigheid zijn belangrijk.
 • Afgestudeerd: Universitaire Bachelor of Master vereist. Studierichting marketing, communicatie of bedrijfskunde.
 • Creatief: Op maandagochtend begint de ideeën-machine te draaien en die genereert non-stop originele content. Humor is daarbij een belangrijk element.
 • Design: Een gevoel voor schoonheid en de basic skills met software voor het bewerken van foto’s en creëren van designs.
 • SEO & SEA: Basic skills voor het optimaliseren van de online vindbaarheid van ons merk. (pré)
 • Ervaring: Aantoonbare ervaring in een functie als Social Media Manager of Content Creator.

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform en afhankelijk van je werkervaring.
 • Reiskosten: Reiskosten, die je maakt voor je werk, worden grotendeels vergoed. Vliegticket naar Latijns-Amerika vanaf Nederland wordt in ieder geval vergoed.
 • Freedom: Je bepaalt zelf je eigen werktijden en vanuit welk land/stad/café/appartement/hostel je wilt werken in Latijns-Amerika. Je leven lang reizen; wie wil dat nou niet?!
 • Diversiteit & Afwisseling: Deze functie is ontzettend divers en biedt veel afwisseling. Je bent niet alleen werkzaam als Content Specialist bij Lustrumfiesta, maar werkt ook voor ons nieuwe bedrijf Travelfiesta. Dit betekent dat je aan de ene kant al jouw marketing & content skills op potentiële & enthousiaste lustrumreizigers moet richten. Daarnaast weet je snel te schakelen en richt je je ook op onze tweede doelgroep: families, gezinnen en stellen die een prachtige rondreis naar Latijns-Amerika willen maken. Iedere doelgroep en ieder bedrijf vergt weer een andere aanpak, waardoor je goed uitgedaagd blijft! 
 • Onvergetelijke ervaring: Wij zijn geen doorsnee bedrijf met standaard uren & werkzaamheden. We verwelkomen je in onze Lustrumfiesta-family en hopelijk heb je net als wij, de tijd van je leven. Het is o.a. onze missie om jou een fantastische tijd te geven, een tijd waar je later met warme gevoelens op terug kijkt (als je ooit nog weg komt). We groeien steady door en jij kan met ons meegroeien. Het is echt een lifestyle, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.

Kom jij bij lustrumfiesta werken als content specialist?

 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar sascha@lustrumfiesta.nl. Creativiteit wordt zeer gewaardeerd! 
 2. Eerste gesprek – Telefoon gesprek met Sascha (HR Manager en Marketing Marketing)
 3. Tweede gesprek – Gesprek met een team member van Team Marketing
 4. Jaaaaaaaaaa, VÁMONOS!
Vacature-Sascha-Peru-Lustrumfiesta
Buggy tour tijdens je lustrumreis El Salvador
kom werken bij lustrumfiesta

Meer informatie over werken bij lustrumfiesta?

Kijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden of ontdek naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren.
Menu