Vacature chief experience officer

Na een tijdje stilstaan draait team experience & operations binnenkort weer op volle toeren. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van al onze lustrumreizen. Daarnaast zorg jij dat alle reizen soepel en perfect volgens plan verlopen. Als chief experience officer sta je zowel in contact met honderden partners in wel tien verschillende landen, als zowel met onze reizigers. Gedurende de reis coördineer je de trip, zorg je dat men een fantastische tijd heeft en moet je soms een probleempje oplossen. Je zorgt ervoor dat deze complexe logistieke puzzels goed en op tijd worden opgelost zodat de reizigers een onvergetelijke experience hebben. Je bent de sleutel tot een succesvolle én waanzinnige lustrumreis met Lustrumfiesta. Met je laptop, telefoon & internet kan je werken waar je wil. Van Guatemala tot aan Peru, van een koffietentje tot aan een co-working space (op het strand werken lijkt chiller dan het daadwerkelijk is…alleen leuk voor de foto om het thuisfront jaloers te maken). Centraal in jouw rol staan experience, customer service, flexibiliteit, vrijheid, avontuur, teamwork én autonoom werken.

Lustrumreis El Salvador El Tunco (1)

Werkzaamheden:

 • Reservations: Je maakt reserveringen bij lokale partners zoals hotels, restaurants en touroperators.
 • Planning & Project Management: Je bewaakt de planning van alle uitstaande reizen en zorgt hierbij voor een soepel, overzichtelijk en duidelijk proces.
 • Man/Woman on The Ground: Jij bent eindverantwoordelijk voor het ontzorgen van onze reizigers tijdens hun reisperiode. Jij zorgt ervoor dat onze klanten te allen tijde een 5-star experience hebben.
 • Business Development: Het zoeken van nieuwe businesspartners (hotels, restaurants en operators) en met hen zakelijke relaties aangaan, om in de toekomst nog toffere trips te kunnen aanbieden. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de business relaties met onze lokale partners in Latijns-Amerika.

Wie zoeken wij?

 • Afgestudeerd: Universitaire Bachelor of Master. Of HBO bachelor met aantoonbare toerisme of event management werkervaring. Studierichting is niet belangrijk.
 • Spaans: Een groot deel van je werkzaamheden zal in het Spaans zijn, belangrijk is dus dat jij Spaans verstaat, spreekt en schrijft.
 • Organisatorisch: Je bent een organisatorisch talent die zonder problemen op vele projecten tegelijk het overzicht kan bewaren. Planningen, schema’s en structuur zijn jouw beste vrienden.
 • Besluitvaardig: Je bent comfortabel met het maken van beslissingen en bent in staat zonder veel overleg veel knopen door te hakken.
 • Zelfstandig: Wij hebben geen vast kantoor (thank god!). Er wordt verwacht dat je enkele weken/maanden kunt werken zonder collega’s of co-founders om je heen. Discipline is belangrijk, je krijgt snel verantwoordelijkheid over een groot aantal reizen. De eerste paar maanden bestaan uit een trainingsperiode die een steile leercurve kent, waarbij je wordt ingewerkt door een van je team members.

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring.
 • Reiskosten: Reiskosten die je maakt voor je werk worden grotendeels vergoed, waaronder een retour vanuit Nederland om deze kant op te komen.
 • Flexibiliteit: We proberen kantooruren aan te houden, maar je deelt zelf je uren in en hebt inspraak bij het kiezen van de locatie van waaruit je werkt. Bijvoorbeeld Medellín in Colombia of Mexico City.
 • Diversiteit & Afwisseling: Deze functie is ontzettend divers en biedt veel uitdaging en afwisseling. Je bent namelijk niet alleen werkzaam als  Chief Experience Officer bij Lustrumfiesta, maar werkt ook voor onze nieuwe bedrijven: Travelfiesta en Lustrumguru. Dit betekent dat je aan de ene kant onvergetelijke lustrumreizen uitzet en coördineert. Aan de andere kant heb je nauw contact met onze Travelfiesta reizigers – families, gezinnen en stellen – voor het soepel laten verlopen van hun rondreis door Latijns-Amerika.  Iedere doelgroep en ieder bedrijf vergt weer een andere aanpak, waardoor je goed uitgedaagd blijft! 
 • Onvergetelijke ervaring: Wij zijn geen doorsnee bedrijf met standaard uren & werkzaamheden. We verwelkomen je in onze Lustrumfiesta-family en hopelijk heb je net als wij, de tijd van je leven. Geen fast-paced rat race, maar heerlijk werken in een mooi land, met locals, in het Spaans. Het is o.a. onze missie om jou een fantastische tijd te geven, een tijd waar je later met warme gevoelens op terug kijkt (als je ooit nog weg komt). We groeien steady door en jij kan met ons meegroeien. Het is echt een lifestyle, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.
Kom werken bij lustrumfiesta als chief experience officer!
 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar eva@lustrumfiesta.nl
 2. Eerste gesprek – videocall met Eva in Mexico
 3. Tweede gesprek – Gesprek met Jelle, Manager van team experience & operations
 4. Derde gesprek – Gesprek met een andere collega binnen Lustrumfiesta
 5. Wij boeken je ticket, tasje pakken, VÁMONOS!

Meer informatie over werken bij lustrumfiesta?

Kijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden of ontdek naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren.

Neem contact op

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!