Vacature Operations Specialist

Als operations specialist ben je samen met het operations team verantwoordelijk voor de planning en organisatie van lustrumreizen in Latijns-Amerika. Je zorgt ervoor dat alle reizen tot in de puntjes geregeld zijn en volgens plan verlopen. Je bent de spin in het web tussen onze lokale partners en de reiziger. Je woont en werkt vanuit Latijns-Amerika en hebt de vrijheid om remote te werken en verschillende landen te leren kennen op dit waanzinnige continent. Lustrumfiesta is op zoek naar een multitask talent om het avontuur in Latijns-Amerika mee aan te gaan!

Lustrumreis El Salvador El Tunco (1)

Werkzaamheden:

 • Planning en project management: Je voelt je als een vis in het water als het aankomt op het houden van overzicht en niks ontgaat jouw scherpe blik. Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van lokale partners. Je maakt boekingen voor accommodaties, transport en activiteiten. Hierbij verlies je geen detail uit het oog en deins je niet terug voor een complexe logistieke puzzel.
 • Man/woman on the ground: We streven ernaar om onze klanten een 5 star experience te geven. Tijdens de reis ben jij het eerste aanspreekpunt. Je staat (digitaal) klaar om eventuele moeilijkheden tijdens de reis op te lossen met zowel onze partners als onze klanten.
 • Business development:We zijn altijd op zoek naar nieuwe lokale partners om nog toffere trips in de toekomst neer te kunnen zetten. Hier kunnen we ook jouw hulp goed bij gebruiken! Je zorgt daarbij dat er een goede business relatie op poten wordt gezet. Je onderhandelt de prijzen en werkt nieuwe ideeën tot in de puntjes uit.

Wie zoeken wij?

 • Opleiding: Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau.
 • Werkervaring: Je beschikt over 2 tot 3 jaar werkervaring en hebt bij voorkeur ervaring met projectmanagement.
 • Spaans: een groot deel van je werkzaamheden zal in het spaans zijn. We zijn op zoek naar iemand met minimaal niveau B1-B2.
 • Affiniteit met reizen en Latijns-Amerika: Het is een grote pré als je reiservaring en kennis hebt van meerdere landen in Latijns-Amerika.
 • Oplossingsgericht: je gaat proactief te werk en kan snel schakelen.
 • Klantgericht: je doet er alles aan om onze klanten een onvergetelijke lustrumreis te bezorgen.
 • Zelfstandig: Lustrumfiesta is een volledig remote bedrijf. We hebben geen vast kantoor en daarom is het belangrijk dat je volledig zelfstandig kan werken zonder dat je altijd collega’s om je heen hebt. 
 • Flexibel: We zijn op zoek naar een flexibele teamplayer. Tijdens het digitaal begeleiden van de reizen werk je altijd in teamverband. Operations Specialist is geen 9 tot 5 baan. We vragen flexibiliteit van onze werknemers wat betreft het draaien van weekend shifts en stand-by staan in de avonduren. Hierbij staat een gezonde werk-privé balans bij ons wel altijd voorop.
 • Stressbestendig: In Latijns Amerika gaan dingen nu eenmaal anders dan bij ons in Nederland. Dat betekent dat er helaas wel eens wat zaken mis gaan en soms zelfs meerdere zaken tegelijk. Jij bent de super(wo)man die deze brandjes gaat blussen zonder in paniek te raken!

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring .
 • Reiskostenvergoeding: Reiskosten die je maakt voor werk worden grotendeels vergoed. Ook krijg je twee keer per jaar een retourticket naar Nederland. 
 • Flexibiliteit: We werken in principe binnen kantooruren (08:00 uur – 18:00 uur), maar je hebt de vrijheid om zelf je uren in te delen. Ook heb je na je inwerkperiode (deze locatie zal zijn waar je medecollega’s jou inwerken) de flexibiliteit te reizen en vanuit verschillende locaties te werken (bijvoorbeeld Medellín, Mexico City of Antigua in Guatemala). 
 • Diversiteit & afwisseling: De functie van operations specialist is divers en biedt veel uitdaging en afwisseling. Je bent namelijk niet alleen werkzaam als Operations Specialist bij Lustrumfiesta maar werkt ook voor het zusje van Lustrumfiesta, Travelfiesta. Je ondersteunt reizigers -families, gezinnen en stellen- door hun rondreis in Latijns-Amerika zo soepel mogelijk te laten verlopen. Iedere doelgroep vraagt hierbij weer een andere aanpak. 
 • Doorgroeimogelijkheden: Indien jij de ster bent waar wij naar op zoek zijn, bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende positie. 
 • Een internationaal team met Nederlandse en collega’s uit Latijns-Amerika. We verwelkomen je in de lustrumfiesta familie. We bieden een lifestyle waar reizen en remote werken en plezier hoog in het vaandel staan.
Kom werken bij lustrumfiesta als Operations Specialist
 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar eva@lustrumfiesta.nl
 2. Eerste gesprek – video call + type test met de operations manager van Centraal-Amerika
 3. Tweede gesprek – video call + excel test met de operations manager van Zuid-Amerika
 4. Derde gesprek – gesprek met een directielid van Lustrumfiesta
 5. Tijd om je ticket te boeken, pak je koffer in en VÁMONOS!

Meer informatie over werken bij lustrumfiesta?

Kijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden of ontdek naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren. Vragen naar aanleiding van de vacature? We zien deze graag per mail tegemoet, mail naar eva@lustrumfiesta.nl

Neem contact op

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!