Vacature operations manager

Lustrumfiesta is op zoek een weergaloze operations manager voor ons operations team. Als operations manager ben je (samen met de andere operations manager) verantwoordelijk voor het aansturen van ons internationale operations team, dat zich bezighoudt met de organisatie van al onze reizen, van Mexico tot aan Peru. Je woont en werkt vanuit Latijns-Amerika en hebt de vrijheid om remote te werken en verschillende landen te ontdekken op dit waanzinnige continent.

Wij zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat, met 2-5 jaar werkervaring, bij voorkeur deels in een managementfunctie. Een operationeel talent; jij bewaart van nature het overzicht en de planning voor jouw team, je stuurt jouw team bij waar nodig en draait je hand er niet om gedurende de dag brandjes te blussen. Multitasking is jouw middle name en je vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met een never ending logistieke puzzel. Ben jij de veelzijdige, zelfverzekerde operations superstar die wij zoeken?

Lustrumreis El Salvador El Tunco (1)

Werkzaamheden:

 • Planning: Je bent verantwoordelijk voor de algehele planning van team operations en houdt toezicht op de voortgang van al onze reizen. Je bewaakt alle deadlines die hierbij komen kijken.
 • Aanbod & portfolio: Je houdt je bezig met de optimalisatie van ons reis portfolio. Je ontwikkelt en verbetert ons aanbod van lokale partners.
 • Aansturing team: Je stuurt ons internationale operations team aan en creëert een goede werkomgeving. Je geeft training en monitort de prestatie van je team.
 • Communicatief & klantgericht: Je buigt je over logistieke uitdagingen en zoekt de beste oplossingen voor onze klanten. 
 • Procesverbetering: Je zorgt voor juiste implementatie van onze processen en denkt pro actief na over het verbeteren van interne processen.
 • Final checks: Je bent eindverantwoordelijk voor onze gehele operatie. Je voert de final checks uit en filtert op interne en externe fouten. 
 • Rapporteren: Je rapporteert de status van jouw portfolio maandelijks aan de directie

Wie zoeken wij?

 • Opleiding: Universitaire Bachelor of Master. 
 • Werkervaring: 3+ jaar werkervaring. Het is een pré je hebt ervaring met event management / de reisindustrie, en houdt moeiteloos vele balletjes hoog.
 • Management ervaring: je hebt ervaring met het aansturen van collega’s. Je bent bekend met planningen maken voor je team, het bewaken van deadlines en het verbeteren van je team members. 
 • Spaans: Je stuurt een Nederlands team en local team uit in Latijns-Amerika. We spreken overwegend Engels onderling, maar ook veel Spaans, vooral met leveranciers. We zijn op zoek naar iemand met minimaal niveau Spaans B1-B2.
 • Besluitvaardig & Stressbestendig: Als je niet stressbestendig (en georganiseerd) bent, ga je niet van deze baan genieten. We zoeken iemand die goed met onvoorspelbare situaties en omgaat en daarbij snel keuzes maakt en knopen doorhakt. 
 • Zelfstandig:  Lustrumfiesta is een volledig remote bedrijf. We hebben geen vast kantoor en daarom is het belangrijk dat je volledig zelfstandig kan werken zonder dat je altijd collega’s om je heen hebt.  Je bent verantwoordelijk voor een team van ±10 personen die allemaal remote werken, je dient hen op afstand zelfstandig aan te sturen. 
 • Expat Mentality: We zoeken iemand die zich minimaal voor 2 jaar kan committen aan deze job. We zoeken dus iemand die echt een tijdje vast in Latijns-Amerika zou willen wonen. Je hebt de vrijheid om te reizen, maar ervaring leert ook dat een vaste woonplaats in Latam gemoedsrust brengt!
 • Growth Mentality: we zijn een scale-up met vele mogelijkheden qua groei en verbetering, daarom zijn we op naar managers die meedenken hoe we onze groei op een duurzame manier kunnen doorzetten. We zoeken iemand die meedenkt hoe we bedrijfsprocessen efficiënter kunnen inrichten en die dit ook kan implementeren.
 • Flexibel: We hebben een groot deel van het jaar reizen en problemen laten zich niet beperken tot week dagen en kantooruren. Samen met de andere managers en het team werk je in shifts zodat we zoveel mogelijk problemen tijdens werktijd kunnen tackelen.
 • Pre:
  • Je bent goed met getallen en Excel (Google Sheets), of in staat dit snel te leren!

Wat bieden wij?

 • Salaris: Marktconform Nederlands salaris afhankelijk van je werkervaring .
 • Onkostenvergoeding: Een maandelijkse toelage om de kosten van je accommodatie te dekken.
 • Reiskosten: Reiskosten die je maakt voor je werk worden grotendeels vergoed, waaronder een retour ticket vanuit Nederland om deze kant op te komen.
 • Flexibiliteit: We proberen kantooruren aan te houden, maar je deelt zelf je uren in en hebt inspraak bij het kiezen van de locatie van waaruit je werkt. Bijvoorbeeld Medellín, Antigua of Mexico City.
 • Diversiteit & afwisseling: Deze functie is ontzettend divers en biedt veel uitdaging en afwisseling. Je bent namelijk niet alleen werkzaam als Operations Manager bij Lustrumfiesta, maar je werkt ook voor ons merk Travelfiesta en andere mogelijke spin-offs. Dit betekent dat je aan de ene kant onvergetelijke lustrumreizen uitzet en aan de andere zet je je in voor Travelfiesta reizigers – families, gezinnen en stellen – voor het soepel laten verlopen van hun rondreis door Latijns-Amerika. Iedere doelgroep en ieder bedrijf vergt weer een andere aanpak, waardoor je uitgedaagd blijft! 
 • Onvergetelijke ervaring: Wij zijn geen doorsnee bedrijf met standaard uren & werkzaamheden. We verwelkomen je in onze Lustrumfiesta-family en hopelijk heb je net als wij, de tijd van je leven. Geen fast-paced rat race, maar heerlijk werken in een mooi land, met locals, in het Spaans. Het is o.a. onze missie om jou een fantastische tijd te geven, een tijd waar je later met warme gevoelens op terug kijkt (als je ooit nog weg komt). We groeien steady door en jij kan met ons meegroeien. Het is echt een lifestyle, waarbij vrijheid & plezier hoog in het vaandel staat.
Kom werken bij lustrumfiesta als operations manager
 1. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar eva@lustrumfiesta.nl
 2. Eerste gesprek – video call met de operations manager van Centraal-Amerika
 3. Tweede gesprek – video call  met de operations manager van Zuid-Amerika
 4. Derde gesprek – gesprek met een directielid van Lustrumfiesta
 5. Tijd om je ticket te boeken, pak je koffer in en VÁMONOS

* Je kan tot 15 oktober op deze vacature reageren.

Meer informatie over werken bij lustrumfiesta?

Kijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden of ontdek naar welke bestemmingen wij lustrumreizen organiseren. Vragen naar aanleiding van de vacature? We zien deze graag per mail tegemoet, mail naar eva@lustrumfiesta.nl

Neem contact op

Menu

special deal | bespaar een hoop

bevestig vroeg & ontvang meerdere gratis activiteiten !

Na een beheurlijk saaie & matige 1.5 jaar van Corona, is Lustrumfiesta weer helemaal up & running, back in business en hongerig om fantastische lustrumreizen te organiseren! Om de herwonnen vrijheid te vieren, hebben wij speciaal voor o.a. de leden van XX een fantastische deal samengesteld. Deze heerlijke korting geeft jullie nog meer budget om te spenderen aan cervezas, cocktails of andere lekkernijen. Nou, lekker hoor, maar wat houdt deze deal precies in? Jullie kunnen van ons tijdens jullie reis de volgende graties zaken krijgen:

 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Diner XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
 • Tour XX in XX t.w.v. XX euro p.p.
Als jullie 1 maand na het ontvangen van de eerste reisvoorstellen toezeggen met Lustrumfiesta op reis te gaan, krijgen jullie alle XX3 bovenstaande zaken graties en voor niks!

Note
: toezegging met ons op reis te gaan is voldoende. Jullie hebben uiteraard nog de mogelijkheid om het voorstel te perfectioneren!
Lustrumreis Ecuador Cotopaxi National Park Ruminahui hike
Chat openen
Hulp nodig?
Hola👋 Kunnen we je helpen? We zitten in Latijns-Amerika en dus hebben we een tijdverschil van zo'n 8 uur, we reageren zo snel mogelijk!